Η μύγα επέπλεε στο ζωμό... Πως σκέφτηκε να τον σερβίρει στο #MasterChefGR;

 

 

Ο Τζιοβάννι  έφτιαξε εκ νέου τις ομάδες - Τα πήρε με το λάθος του Στέφανου - Ο Νίκος ήθελε να σερβίρει το αδιανόητο φαγητό του στο #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Τζιοβάννι Σκαράτζι θα ορίσει τις νέες ομάδες και τους αρχηγούς, σύμφωνα με το πλεονέκτημα, που του έδωσε η νίκη του.

 Οι έντεκα διαγωνιζόμενοι, μετά την αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σωτηροπούλου, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας κατά της πανδημίας, έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε έναν υπέροχο χώρο και να μαγειρέψουν σε ομάδες, στη δεύτερη εξωτερική ομαδική δοκιμασία του MasterChef.

 

Ο Τζιοβάννι Σκαράτζι θα ορίσει τις νέες ομάδες και τους αρχηγούς, σύμφωνα με το πλεονέκτημα, που του έδωσε η νίκη του στο Τεστ Δημιουργικότητας. Έχοντας ξεφορτωθεί, όπως ο ίδιος δηλώνει χαρακτηριστικά, την Κάρτα Ασυλίας, η πρόθεση του Τζιοβάνι είναι να δημιουργήσει δύο ομάδες αρκετά ισορροπημένες.

 

Ο μάγειρας έφτιαξε εκ νέου τις ομάδες και για αυτόν κράτησε την Μπλε ομάδα με τους εξής παίκτες: Μαργαρίτα Νικολαίδη, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Στέφανος Χίλας και Μαρία Λαζαρίδου.

Από την άλλη για την Κόκκινη έμειναν ο Παύλος Χάππιλος, ο Γιάννης Αυλωνίτης, η Λία Μακροστεργίου, η Ανούς Χεριμιάν κι ο Διονύσης Σαρακίνης.

Δεύτερο πλεονέκτημα ήταν να ορίσει τους αρχηγούς για τις ομάδες, όπου για την μπλε παρέμεινε ο ίδιος και για την κόκκινη επέλεξε τον Γιάννη Αυλωνίτη. Αν κι οι αρχηγοί είχαν δικαίωμα να παραχωρήσουν την θέση τους σε κάποιον άλλον, τελικά παρέμειναν και στις δύο ομάδες ο Τζιοβάνι κι ο Γιάννης ως έχουν.

 

Τέτοια λάθη εκτός από επικίνδυνα για την υγεία είναι και ασυγχώρητα

Από όλα έχει το MasterChef! Εκτός από απαιτητικές δοκιμασίες και δύσκολα πιάτα έχει και πονηρούς παίκτες. Σο χθεσινοβραδινό επεισόδιο οι wannabe σεφ διαγωνίστηκαν στην ασιατική κουζίνα και έπρεπε να δώσουν μάχη με το χρόνο ώστε να σερβίρουν πιάτα γευστικά και ολοκληρωμένα.

Υπάρχουν όμως και οι αστάθμητοι παράγοντες τους οποίους δεν μπορείς πάντα να προλάβεις. Με κάτι τέτοιο ήρθε αντιμέτωπη η μπλε ομάδα και συγκεκριμένα το πιάτο που είχε αναλάβει ο Νίκος Σκορδάκης. Όταν ο Τζιοβάνι Σκαράτζι, ως αρχηγός της ομάδας, πήγε να ελέγξει τον ζωμό του, βρήκε μέσα μία μύγα να κολυμπά. Αν κι ο ίδιος ανέφερε αμέσως ότι είναι για πέταμα, ο Νίκος Σκορδάκης είχε την φαεινή ιδέα να το περάσουν προφανώς από σουρωτήρι, κάτι που ο Τζιοβάνι αρνήθηκε κι ανέφερε ότι κάτι τέτοιο θα τους πάει ομαδικώς για αποχώρηση: «Είχε μια μύγα μέσα που κολυμπούσε κι εύκολα θα μπορούσες να κάνεις τα στραβά μάτια και να την βγάλεις αλλά όχι».

 

Μέσα στον πανικό της προετοιμασίας ένας λάθος του Στέφανου Χίλα, λίγο έλειψε να κοστίσει στην μπλε ομάδα. Συγκεκριμένα ο ίδιος δεν ήξερε πως λειτουργεί ο ατμομάγειρας και το ρύζι δεν ήταν έτοιμο. Ο αρχηγός της ομάδας, Τζιοβάνι Σκαράτζι, εκνευρίστηκε με το γεγονός ότι ο Στέφανος δεν κατάλαβε ότι το σκεύος δεν λειτουργεί κι είπε: «Εκεί έφυγα λίγο γιατί δεν ήθελα να είμαι τόσο μαλακός κι ευγενικός κι αντί να πω κάτι που δεν μου αρέσει, έφυγα κατευθείαν. Λέω Στέφανε εδώ δεν έχει τίποτα κι έχουμε 40 λεπτά.» Από την άλλη ο Στέφανος, γεμάτος ντροπή, κάλεσε την παραγωγή να του δείξει πως ξεκινά ο ατμομάγειρας: «Εν τέλει δεν υπήρχε κάποιο τεχνικό λάθος. Ο ατμομάγειρας είχε από πίσω και μια ασφάλεια που έπρεπε να πατήσεις για να ξεκινήσει. Δεν το γνώριζα και πήγα να το χάσω εκείνη την στιγμή αλλά είπα πρέπει να βρούμε λύση.»

Θα καταφέρει ο Στέφανος να βγάλει, όπως πρέπει, το πιάτο που ανέλαβε;

 

Ελλείψεις στα πιάτα και των δύο ομάδων, φέρνουν τους δύο αρχηγούς σε αρκετά άβολη θέση μπροστά στους τρεις chef κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο αλλά και στον ιδιαίτερο καλεσμένο τους chef, Τόνι Βρατσάνο.

Οι δύο Ομάδες έχουν συνειδητοποιήσει τα λάθη τους και έρχονται αντιμέτωπες με ανατροπές και νέες προκλήσεις. Οι αρχηγοί ακροβατούν σε μία λεπτή κλωστή καθώς οι αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρουν, φέρουν μεγάλη ευθύνη. Μπλε ή Κόκκινοι; Θα μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης