Ο «Τροχός της Τύχης» χάρισε το τρίτο αυτοκίνητο της σεζόν!

 

Ο «Τροχός της Τύχης» γυρίζει και χαρίζει χρήματα και δώρα για 7η επιτυχημένη χρονιά στο Star! Ο Μάρτιος κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο στον «Τροχό της Τύχης» καθώς την Τετάρτη 31 Μαρτίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, πανηγύρισαν μαζί με τον τυχερό παίκτη Γιώργο ή Τζορτζ, όπως τον γνωρίσαμε στο παιχνίδι, ο οποίος κέρδισε ένα ΝΙSSAN JUKE! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τίποτα στην αρχή δεν πρόδιδε τη συναρπαστική συνέχεια, αφού στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ο Τζορτζ με τα τέσσερα βαφτιστήρια, στάθηκε πολύ άτυχος,  καθώς στο γύρισμα του Tροχού, η τύχη δεν ήταν με το μέρος του.

Οι ισορροπίες όμως αρχίζουν σιγά – σιγά να αλλάζουν  και ο Τζορτζ λύνει τον γρίφο του 5ου γύρου και μαζεύει τα πρώτα του χρήματα. Και πάλι όμως βρίσκεται στην τελευταία θέση. Στον 6ο γύρο, φέρνει 2 χιλιάδες ευρώ με ένα γύρισμα αλλά δεν τα βάζει στο ταμείο του, καθώς χρεοκοπεί για 3η φορά στο παιχνίδι! Σε αυτό το σημείο, ο Πέτρος Πολυχρονίδης  του έδωσε τη «Μαύρη Γάτα», θέλοντας να τον πειράξει γιατί, όπως είπε, την κέρδισε με την αξία του.

Παρόλα αυτά, ο τελευταίος γύρος του παιχνιδιού κρύβει πάντα εκπλήξεις και απίστευτες ανατροπές και έτσι ο Τζορτζ κατάφερε να λύσει το γρίφο και να πάρει τη νίκη, συγκεντρώνοντας συνολικά 2.650 ευρώ! Δεν μπορούσε να το πιστέψει ούτε ο ίδιος ότι πηγαίνει στον τελικό και πανηγύρισε κρατώντας την αγαπημένη του, πλέον, «Μαύρη Γάτα».

Στον τελικό, ο Τζορτζ δεν αποχωρίζεται τη «Μαύρη Γάτα», το γούρι του. Κρατώντας τη στα χέρια, λύνει και τον γρίφο του τελικού «Τεχνικός Ανελκυστήρων» στην κατηγορία «Επάγγελμα». Λίγο πριν ανοίξει ο Πέτρος Πολυχρονίδης τον φάκελο με τον αριθμό 3, λέει στον Τζορτζ πως πρέπει να βγάλει κι άλλα χρήματα γιατί έχει πολλά βαφτιστήρια.  Ο Τζορτζ απαντάει πως θέλει το αυτοκίνητο για να τα πηγαίνει βόλτα και σε λίγα δευτερόλεπτα η ευχή του γίνεται μια υπέροχη πραγματικότητα, αφού ο φάκελος έκρυβε το μεγάλο δώρο του «Τροχού της Τύχης», ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο Nissan Juke!

«Το παίρνω και φεύγω» ήταν η αντίδραση του Τζορτζ, που ζήτησε να πάρει μαζί του και τη γουρλίδικη, παρά τις όποιες υποψίες για το αντίθετο, «Μαύρη Γάτα»! Ο τυχερός παίκτης πανηγύρισε τη νίκη του με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και τους συμπαίκτες του, Γιώργο και Δέσποινα, οι οποίοι είπαν ότι το άξιζε και ότι ήταν η δική του μέρα!

Τελικά, «Όποιος γυρίζει, κερδίζει αυτοκίνητο» στον «Τροχό της Τύχης»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου