Το φιλί της Βέλλη στον Μπάρτζη και οι πανηγυρισμοί με βεγγαλικά στο χωριό του!

 

Η μεταμόρφωση του Τάκη Ζαχαράτου σε Νίκο Μπάρτζη ήταν απολαυστική και έγινε…viral! - Έτσι απαντά ο Κρις Σταμούλης σε όσους αμφισβητούν το πτυχίο του στη νομική

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πλάνα από τους έξαλλους πανηγυρισμούς που σημειώθηκαν χθες βράδυ στο χωριό του Νίκου Μπάρτζη μετά την ανακοίνωση της παραμονής του στο Survivor προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο παπα-Ντάφυ με δωροδόκησε με μεγάλο χρηματικό ποσό» Κατέβασαν καντήλια! Το κοινό αποφάσισε με την ψήφο του να ρίξει… τάβλα τον Ταβλαδάκη και να κρατήσει στο Τριαντάφυλλο και Μαριάνθη Κάσδαγλη και  Νίκο Μπάρτζη

Όπως θα δεις και στο βίντεο, οι συγχωριανοί του Νίκου το έκαψαν κυριολεκτικά πετώντας βεγγαλικά με το άκουσμα ότι ο νεαρός αγρότης θα παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης. Την ίδια μεγάλη χαρά όμως ένιωσε και η Άννα Μαρία Βέλλη. 

Η νεαρή youtuber που έχει έρθει πολύ κοντά με τον Νίκο μέσα στο παιχνίδι με πολλούς να κάνουν λόγο και για ένα μεταξύ τους ειδύλλιο, όταν άκουσε ότι ο φίλος της θα παραμείνει στο παιχνίδι γύρισε και του έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

Έκρηξη» σημειώθηκε στο Πρωινό μετά την προβολή των αποσπασμάτων με τους καβγάδες από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας, όσο και ο Βαγγέλης Περρής βγήκαν από τα ρούχα τους! Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν τόσο πολύ, που η κουβέντα οδήγησε σε έναν απρόσμενο καβγά του Βαγγέλη Περρή με τη Νάνσυ Παραδεισανού.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε λέγοντας: «Έχω μια ένσταση. Είπαμε ΟΚ, reality, ακραίο, ακραιτότατο, όμως… Όταν βγαίνει ο άλλος και λέει απαγορεύονται τέτοιες εκφράσεις, αφού είναι μονταρισμένο το επεισόδιο μην το βάλετε στο επεισόδιο! Δεν μπορεί να λέει απαγορεύονται και στο μονταρισμένο να τις βάζεις τις εκφράσεις για να πουλάς το ριάλιτι! Δεν το βάζεις! Τρελαίνομαι! Τουλάχιστον, ας πουν κανουμε ακραίο ριάλιτι, μαγκιά μας και λέμε και κάκαλα και όλα. Δεν είχε Survivor όταν ήμουν στον ΣΚΑΪ. Θα έκανα 8% αν είχε Survivor; Γαμ… το»!

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε: «Είναι λεκές! Αυτή η εκπομπή είναι λεκές, μας βρωμίζει όλους όσοι ασχολούμαστε. Ακούμε πράγματα απαράδεκτα που δεν θα έπρεπε να ακούγονται. Αυτό το πράγμα είναι ένας λεκές! Είναι πολύ κακό πράγμα! Πολύ βρωμιά! Πάρα πολύ κακό θέαμα»!

Το φιλί που έδωσε η Άννα Μαρία Βέλη στο μάγουλο του Νίκου Μπάρτζη, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, πυροδότησε έναν καβγά άνευ προηγουμένου στο Πρωινό. Το σχόλιο που έκανε η Νάνσυ Παραδεισανού: «Εδω είπε θα παραγγείλω τη βέρα σου! Πόσο χιούμορ;», προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Βαγγέλη Περρή.

«Όταν βγαίνουμε και λέμε για ανθρώπους. οι οποίοι έχουν δεσμό ότι του έδωσε βέρα… Αυτή τη στιγμή κάνουμε έναν ακραίο σχολιασμό. Βγαίνουμε και λέμε ότι δίνει βέρα στα σοβαρά; Επαναλαμβάνω, είναι ζωές ανθρώπων. Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να βγαίνει στην τηλεόραση και να τις σχολιάζει και να λέει πράγματα που είναι εμφανώς αστεία. Δεν θα ήθελε κανένας να το κάνει αυτό για κανέναν. Δεν θα ήθελα εγώ να βγαίνει κάποιος να μιλάει για τη Νάνσυ και να λέει πράγματα που δεν τα ξέρει», είπε ενοχλημένος.

«Παίρνω την ευθύνη εγώ. Είναι αστείο τώρα αυτό. Ας το βλέπουμε και λίγο αντικειμενικά, καλό είναι…», απάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βαγγέλης: Σε μένα το λες αυτό; Σε μένα είπες να το βλέπω αντικειμενικά; Σε μένα; Απευθύνθηκες σε μένα;

Νάνσυ: Και σε σένα, ναι.

Βαγγέλης: Σοβαρά τώρα; Πιστεύεις ότι αυτό που έκανες είναι αντικειμενικό; Σοβαρά τώρα; Αυτό που έκανες προηγουμένως θεωρείς ότι είναι αντικειμενικό;

Νάνσυ: Καταρχάς μη μου κουνάς το δάχτυλο. Επανέλαβα αυτό που είπε ο Νίκος «θα παραγγείλω τη βέρα». Αν είναι αληθινό, ψεύτικο, χιουμοριστικό ή όχι, θα κριθεί.

Βαγγέλης: Καλά, ΟΚ. Έγινε.

Δες το βίντεο στο 00.39'

Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Νίκο Μπάρτζη και έγινε…viral. Η μεταμόρφωση του Τάκη Ζαχαράτου σε Νίκο Μπάρτζη ήταν απολαυστική.

Όπως πάντα, βρήκε τον τρόπο να προσφέρει άφθονο γέλιο στο κοινό το με το βίντεο που ανέβασε στα social media.

Ο αγαπημένος Τάκης Ζαχαράτος δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας και αυτό δεν ήταν άλλο από τον Νίκο Μπάρτζη, που έχει σχολιαστεί αρκετά.

Το βίντεό του προβλήθηκε σήμερα και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και όλοι τους ξέσπασαν σε γέλια όταν τον είδαν.

Πραγματικά, αυτή η μεταμόρφωση, μόνο επιτυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

 

Τι συμβαίνει τελικά με την Άννα Μαρία και τον Νίκο. Οι κολλητοί τους φίλοι, μας λύνουν τις απορίες.

 

Τον Κρις Σταμούλη τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο φετινό Survivor όπου μας συστήθηκε με την ιδιότητα του δικηγόρου. Ωστόσο κατά την παραμονή του εκεί, πολλοί ήταν οι τηλεθεατές που έσπευσαν να αμφισβητήσουν την ιδιότητα αυτή.

Η αμφισβήτηση αυτή συνεχίστηκε και μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης με κάποιους να επιμένουν ότι δεν τελείωσε ποτέ τη νομική. Αυτό έκανε τον Κρις να πάρει τελικά την απόφαση να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram το πτυχίο του προκειμένου να αποδείξει πως δε λέει ψέματα.

 

«Αν και ποτέ δε μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω σε κακόβουλα και αρνητικά σχόλια που γράφονται για εμένα, ίσα ίσα μόνο γελάω, και με αφήνουν ανεπηρέαστο αφού ξέρω καλά ποιος είμαι. Ωστόσο σήμερα θέλω να απαντήσω σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο που επαναλαμβάνεται από έναν τύπο που με λέει ψεύτη και απατεώνα λέγοντας πως δεν έχω τελειώσει ποτέ τη Νομική και έχω τελειώσει ένα ΙΕΚ και δεν είμαι δικηγόρος. Θέλω να δώσω μια απάντηση δείχνοντας το πτυχίο μου» λέει στο βίντεό του ο Κρις Σταμούλης δείχνοντας το πτυχίο του.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!