Ο παπα-Ντάφυ με δωροδόκησε με μεγάλο χρηματικό ποσό» Κατέβασαν καντήλια

 

Η μάχη της επικοινωνίας, οι δωροδοκίες, οι εντάσεις με την τριάδα, ο μοναχικός «Ντάφυ» και ο πόλεμος που έρχεται - Στη σέντρα ο Τριαντάφυλλος & η υποστήριξη από τον πρώην στο #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Νέο ρεκόρ τηλεθέασης για το φετινό Survivor στο χθεσινό επεισόδιο (Τετάρτη 10/3/21) που στο δυναμικό κοινό (18-54) άγγιξε το 70,6%, ενώ στις γυναίκες 18-54 έφτασε μέχρι το 76,9% και στους άντρες 18-54 το 64,2%. Το SURVIOR παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 170.381 τηλεθεατές.

Το κοινό αποφάσισε με την ψήφο του να ρίξει… τάβλα τον Γιώργο Ταβλαδάκη και να κρατήσει στο Survivor 4 του Kόκκινους» Τριαντάφυλλο και Μαριάνθη Κάσδαγλη και τον Mπλε Νίκο Μπάρτζη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το φιλί της Βέλλη στον Μπάρτζη και οι πανηγυρισμοί με βεγγαλικά στο χωριό του - Η μεταμόρφωση του Ζαχαράτου σε Μπάρτζη ήταν απολαυστική και έγινε…viral! - Έτσι απαντά ο Κρις Σταμούλης σε όσους αμφισβητούν το πτυχίο του στη νομική

Το βράδυ μετά το συμβούλιο στην παραλία των Kόκκινων το κλίμα δεν ήταν χαρούμενο και ενωτικό όπως ήταν τις προηγούμενες φορές, όταν η ομάδα έφερε νίκες και άφηνε τους Mπλε να… ξεκατινιάζονται. Ο Τριαντάφυλλος είχε πολλά νεύρα και έριχνε το φταίξιμο που τον ψήφισε ο «φίλος» του ο Κόρο στον Γιώργο Κοψιδά.

Πιο συγκεκριμένα, στην αρχή του επεισοδίου, ο Γιώργος Κόρομι τόνισε χαρακτηριστικά πως «εγώ να ξέρεις, επειδή μου είπες για μπράτσα και μούσια και τέτοια, ξεκάθαρα δεν θα σε ψήφιζα. Αλλά όλο το απόγευμα άκουγα αυτό που έλεγες από δω και από κει να μη σε ψηφίσω και λέω, «κοίτα να δεις». Άλλον ήθελα να ψηφίσω και έχεις βάλει τέσσερα άτομα να μου πουν να μην σε ψηφίσω».

«Είπα πως όταν θέλει να πει κάποιος καμιά καλή κουβέντα ας την πει» απάντησε, με τη σειρά του, ο Τριαντάφυλλος.

Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε ότι όταν μπήκε στο παιχνίδι είχε μόλις 200 ευρώ λόγω της κορωνο-κρίσης και απορούσε πως μπορεί να επηρεάζει τόσο πολύ τον κόσμο και πως είναι δυνατόν να έχει τις ίδιες νίκες με τον Τριαντάφυλλο, όπως ισχυρίζεται ο τραγουδιστής.

Σε αποκάλυψη προχώρησε όμως και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο 29χρονος Fashion Designer υποστήριξε ότι ο Τριαντάφυλλος του έταξε χρηματικό ποσό σε αυτόν και τον Κόρο για να μην τον ψηφίσει, ενώ δεν μπορούσε να πιστέψει την αλλαγή του τραγουδιστή από την ώρα που ψηφίστηκε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Τριαντάφυλλος σε μένα μου είχε πει, εμένα και στον Κόρομι, να μας δώσει χρηματικό ποσό… Χρηματικό ποσό της τάξης των 2000 ευρώ! Χρηματικό ποσό για να είμαστε μαζί του και να κρατηθεί στο παιχνίδι.

«Του είπα πως δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά σου». «Με έχει πιάσει πολλές φορές στο παρελθόν να μου δώσει χρηματικό ποσό έξω από το παιχνίδι για να τον κρατήσουμε παραπάνω. Πράγμα που το είχα ακούσει και είπε στον

Κόρο και Τριαντάφυλλος προσπάθησαν να τα βρουν, όμως το τετ α τετ τους είχε αντίθετα αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα, στιγμή δεν έπαψαν να πέφτουν τα «καρφιά» τόσο από τη μια όσο και από την άλλη πλευρά! Ειδικότερα, ο Γιώργος Κόρομι ξέσπασε προς τον Τριαντάφυλλο τονίζοντας πως «είσαι δυο μήνες εδώ και είσαι ηθοποιός. Αγωνιστικά δεν είσαι ο χειρότερος; Απάντησέ μου… Δεν αντέχω να μου κάνεις τον ηθοποιό… Κάνεις τον κολλητό μου για να μείνεις στο παιχνίδι. Αγωνίζομαι και παλεύω. Δεν κάθομαι στην καλύβα».

«Είσαι πολύ καλός ηθοποιός, είσαι τέλειος ηθοποιός και όλοι σε πιστεύαμε» πρόσθεσε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας. «Ευτυχώς χάσαμε την ασυλία, σε ψήφισα και είδαμε ποιος είσαι… Κολλητέ μου… Φίλε είσαι τόσο ηθοποιός. Είσαι τόσο χαζός…».

Με τη σειρά του, ο τραγουδιστής προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως «δεν είμαι ηθοποιός. Με πείραξε πάρα πολύ. Δεν είμαι ηθοποιός ρε φίλε. Είμαι ο Τριαντάφυλλος. Ό,τι έχω να σου πω το λέω μπροστά σου».

Βέβαια ούτε στους Μπλε τα πράγματα ήταν καλύτερα. Ο Γιώργος Ταβλαδάκης δεν τα είχε με την Άννα Μαρία Βέλλη που τον ψήφισε, αλλά με τον Τζέιμς Καφετζή τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για το γεγονός ότι βγήκε στον… τάκο.

Την δική της εξήγηση έδωσε η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία έδειξε ενοχλημένη και με το ότι ο Ταβλαδάκης την είπε ψεύτρα εκτός από κλέφτρα και με το ότι ξέρει πράγματα απ έξω τα οποία χρησιμοποιεί για να τους ρίξει την ψυχολογία.

Καλά κρατούν και οι κόντρες Αλέξη Παππά και Ελευθερίας Ελευθερίου με την τριάδα Τζέιμς, Νίκου και Άννας Μαρίας.

Σάκης: μας είχαν φάει με την αγωνιστική ψήφο αλλά δεν ψήφισαν έτσι

Ένταση επικράτησε και πριν το αγώνα για την επικοινωνία με τον Τριαντάφυλλο να ζητάει συγγνώμη που παραφέρθηκε και ήταν απότομος, με τον Κόρο να παρεμβαίνει και να του θυμίζει ότι χθες έβρισε τον Ασημακόπουλο, ο οποίος μπήκε στην κουβέντα και ανέφερε πως ο τραγουδιστής προσπάθησε να τους δωροδοκήσει. Το μέρος του Τριαντάφυλλου πήρε ο Αλέξης Παππάς.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος που είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα με όλες τις εξελίξεις σε Kόκκινους και Mπλε, οι δυο ομάδες έδωσαν πάλι ντέρμπι. Ένα λάθος από τη Νικολέτα στους στόχους έδωσε τη δυνατότητα στη Χριστίνα να κάνει το 9-7 για τους Μπλε.

Και στο best off run o Τζέιμς νίκησε τον Κόρο για το 10-7 και τάισε για ακόμα μια φορά την ομάδα του, προφέροντας της και την χαρά της επικοινωνίας.

Οι νικήτές και έφαγαν και επικοινώνησαν και για λίγο ξέχασαν τις διαφορές τους.

Ο Αλέξης, η Ελευθερία, η Μαριαλένα, ο Νίκος, ο Σάκης διάβασαν τα μηνύματα των αδελφών τους, ο James της πολυαγαπημένης του μητέρας, ενώ ο Πάνος Καλλίδης διάβασε μήνυμα της συζύγου του, Λεάννας Μάρκογλου. Η Άννα Μαρία Βέλλη δέχτηκε μήνυμα από τον μπαμπά της, Θεολόγο και η συγκίνησή της ήταν τεράστια!

Όπως ήταν επόμενο τα δάκρυα χύθηκαν βροχή!

 
 
Σάκης: έχω βαρεθεί να ακούω ότι ο James μας φέρνει φαγητό
 
 
Στο συμβούλιο οι εντάσεις επέστρεψαν όταν ο Αλέξης Παππάς θέλησε να στηρίξει τον Τριαντάφυλλο και τα έβαλε με τον Κόρο, αναγκάζοντας τον Γιώργο Λιανό να επέμβει για να αποκαταστήσει την τάξη. Ο «Ντάφυ»  πλέον νιώθει μόνος όπως ο Αλεξης Παππάς και εξήγησε πως δεν έχει δωροδοκήσει καθέναν, απλά πάνω στη χαρά του σε κάποια νίκη είχε πει στους συμπαίκτες του ότι όταν βγουν έξω θα τους κάνει κάποιο δώρο.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Τριαντάφυλλος ήταν σε όλες τις σημαντικές στιγμές του ριάλιτι παρών, παρόλο που δεν είχε την αγωνιστικότητα άλλων παικτών και με τον ίδιο να πιστεύει ότι θα φύγει γρήγορα από τον Άγιο Δομίνικο. Όταν μάλιστα αναφέρθηκε στον Γιώργο Κόρομι και στα κ…α που θεωρεί ότι δεν δείχνει μόνο με το γεγονός ότι είναι γυμνασμένος, ο τελευταίος αντέδρασε έντονα κι έβαλε τις φωνές λέγοντας του ότι κάνει διακοπές στο ριάλιτι και πόσα του έδωσε ο Τριαντάφυλλος για να τα πει.

Στο τέλος ο Γιώργος Λιανός έβαλε τις φωνές για να σταματήσουν και να μην λένε πράγματα που δεν πρέπει

 

Πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει ποιος παίκτης θα πάρει την δάδα του και θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, έδωσε τον λόγο στους υποψήφιους Νίκο Μπαρετζη, Γιώργο Ταβλαδάκη, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Τριαντάφυλλο, ο οποίος είπε πως αν παραμείνεις το παιχνίδι επιβίωσης θα γίνει πόλεμος.

Τελικά το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι τους Μπαρτζή, Κάσδαγλη, Τριαντάφυλλο και να στείλει σπίτι του τον Ταβλαδάκη.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»