H αποκάλυψη του παίκτη του #MasterChefGR που έζησε σε μοναστήρι

 

Η ανακατώστρα Μαρίνα, ο διαχειρίσιμος Διονύσης και τα πυροτεχνήματα - Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη μετά την επιστροφή του Κωστή - Η Μαρία πήρε τη μεγάλη απόφαση στο #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι chef για την πρώτη εξωτερική ομαδική

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στο φετινό MasterChef. Την περασμένη εβδομάδα και μετά τις αλλαγές που ανακοίνωσαν οι κριτές για τις ομαδικές δοκιμασίες, οι συμμετέχοντες ήρθαν σε δύσκολη θέση σχετικά με τις αποφάσεις τις οποίες έπρεπε να πάρουν για τους συμπαίκτες τους, αλλά και για τις αλλαγές στις ομάδες τους.

Η ώρα της πρώτης εξωτερικής ομαδικής δοκιμασίας, έφτασε!

Οι 17 πλέον, υποψήφιοι του διαγωνισμού, ετοιμάζονται για την 4η εξωτερική ομαδική δοκιμασία, που ωστόσο θα είναι η πρώτη εξωτερική. Με λίγο ήλιο, υπέροχη θάλασσα, μαγευτική θέα αλλά και αρκετό κρύο, απέναντι από τον ναό του Ποσειδώνα.

Η Μαρία Λαζαρίδου, έχοντας κερδίσει την Κάρτα Ασυλίας αλλά και τα πλεονεκτήματα, μετά τη νίκη της στο Τεστ Δημιουργικότητας, θα ορίσει τις αλλαγές στις δύο ομάδες.

Καλεσμένοι των chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για να δοκιμάσουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων, είναι ο Αστέριος Κουστούδης, και ο Σωτήρης Ευαγγέλου.

 

Λίγο πριν την έναρξη της ομαδική δοκιμασίας, η Μαρία Λαζαρίδου κλήθηκε να πάρει αποφάσεις, χρησιμοποιώντας το πλεονέκτημά της.

Η Μαρία Λαζαρίδου, ως νικήτρια του Τεστ Δημιουργικότητας, αποφάσισε να στείλει τον Κωστή Αλεξάκη στην Κόκκινη Ομάδα, με αρχηγό τον Αντώνη και πήρε πίσω την Μαργαρίτα. Τέλος, όρισε τον Στέφανο αρχηγό της Μπλε και βγάζει την Κωνσταντίνα στον πάγκο.

«Άτομα στην ομάδα, όπως εγώ, ο Αντώνης και ο Διονύσης, δεν τον θέλουμε τον Κωστή στην Ομάδα», δήλωσε ο Ιωάννης Αυλωνίτης στην κάμερα.

Ο Κωστής ωστόσο τόνισε πως θα ήθελε να βρεθεί στην Μπλε ομάδα, προκειμένου να συνεργαστεί με άτομα, με τα οποία μέχρι τώρα, δεν είχε την κατάλληλη ευκαιρία.

«Με τα τωρινά δεδομένα ήθελα να πάω στην Mπλε ομάδα, μόνο και μόνο για να συνεργαστώ με τα περισσότερα παιδιά που δεν έχω συνεργαστεί μέχρι στιγμής», δήλωσε.

Η Μαρία Λαζαρίδου, ως νικήτρια του Τεστ Δημιουργικότητας, αποφάσισε να στείλει τον Κωστή Αλεξάκη στην Κόκκινη Ομάδα, με αρχηγό τον Αντώνη και πήρε πίσω την Μαργαρίτα.

 
Τέλος, όρισε τον Στέφανο αρχηγό της Μπλε και βγάζει την Κωνσταντίνα στον πάγκο.
 

 

«Επιλέγω την Κωνσταντίνα επειδή το έχει με τα γλυκά κι εμείς, μιας και έφυγε η Ηρώ δεν έχουμε κάποιον που να ξέρει τόσα πολλά από γλυκά», ανέφερε η Μαρία, με την Κωνσταντίνα να μένει άφωνη στο άκουσμα του ονόματός της.

Η παίκτρια του MasterChef 5 ξαφνιάστηκε καθώς θεώρησε πως στην ομάδα της υπάρχουν αρκετά πιο δυνατοί μάγειρες, κάτι που θέλησε να σχολιάσει...

«Έπαθα σοκ. Νομίζω το πλεονέκτημα που είχε, πήγε στράφι. Ναι, δεν το περίμενα. Περίμενα να πει τον Ιωάννη, τον Διονύση, τον Αντώνη, κάποιον δυνατό μάγειρα», δήλωσε η παίκτρια του MasterChef.

 

Μοναστηριακή κουζίνα σε συνδυασμό με την σύγχρονη Ελληνική γαστρονομία

Η ομαδική δοκιμασία έφερε μεγάλες αποκαλύψεις

Λίγο πριν ξεκινήσει η ομαδική δοκιμασία, οι κριτές ανακοίνωσαν το μενού το οποίο και θα έπρεπε να ετοιμάσουν μοναστηριακή κουζίνα σε συνδυασμό με την σύγχρονη Ελληνική γαστρονομία.

Ο Διονύσης Σαρακίνης, μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε πως έχει επισκεφτεί μοναστήρι, όπου και έχει ζήσει εκεί για λίγο, προκειμένου να μάθει περισσότερα για τη μοναστηριακή κουζίνα.

«Έχω γνώσεις στη μοναστηριακή κουζίνα, το έχω κάνει και έχω μείνει κιόλας λίγες ημέρες για να δω το την διατροφή και όλα τα σχετικά. Νομίζω θα βοηθήσει πάρα πολύ», αποκάλυψε ο Διονύσης Σαρακίνης.

 

Η Kόκκινη ομάδα μπήκε με κέφια στην ομαδική δοκιμασία με τον Αντώνη να σημειώνει το μενού, ακούγοντας προσεκτικά τους συμπαίκτες του. Η Μαρίνα Ντεμολλάι είχε όρεξη για... κακαβιά και αμέσως είδε τις πρώτες αντιδράσεις.

«Είμαι μια κουτάλα και μου αρέσει να τα ανακατεύω όλα. Όταν αναφέρθηκε ο αρχηγός μας στο τι θα κάνουμε για τη σούπα, γνωρίζοντας ότι ο Διονύσης λατρεύει τα θαλασσινά και είναι γνώστης... λέω θα κάνουμε μια κακαβιά και τσουπ πετάγεται», ανέφερε με χιούμορ.

Στη συνέχεια η Μαρίνα πρόσθεσε για την ομάδα της...

«Προσπαθώ να είμαι επαγγελματίας και μπορώ με τον τρόπο μου να παίρνω πάντα αυτό που θέλω εγώ. Νομίζω μέσα τους σκάγανε πυροτεχνήματα εκείνη την ώρα που τον επέλεξα, όπως κι εγώ, αν ήμουν στη θέση του και με επέλεγε ένας πολύ καλός μάγειρας για να τον έχω δίπλα μου, θα μου άρεσε. Του άρεσε που τον διάλεξα, να δούμε τώρα τι θα κάνει στη μαγειρική».

Πολλά νεύρα για τη Μαργαρίτα στην ομαδική δοκιμασία

Οι κριτές τους MasterChef συνάντησαν τους 17 διαγωνιζόμενους εκτός πλατό, στην πρώτη τους εξωτερική ομαδική δοκιμασία. Μπλε και Κόκκινη ομάδα, φόρεσαν τις ποδιές τους, με κοινό στόχο τη νίκη.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας η Μαργαρίτα Νικολαϊδη ξέσπασε κατά του Παναγιώτη, ο οποίος έδειχνε ανέκφραστος με το αποτέλεσμα της μαγειρικής της.

«Πώς σου φαίνεται στη γεύση; Πωω ρε φίλε, αυτό που κάνεις μου σπάει τα νεύρα. Ή σου αρέσει ή δεν σου αρέσει ρε φίλε...», είπε με αρκετά νεύρα η Μαργαρίτα, ενώ αμέσως έσπευσα ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Δοκιμάζω και δεν της απαντάω, το κάνω για να μην τη στεναχωρήσω. Όχι, είναι ωραίο», είπε ο Παναγιώτης, ενώ η Μαργαρίτα ξεκαθάρισε στον κριτή: «Πες τα chef γιατί αυτός εδώ μας σαμποτάρει. Μη φοβάσαι, δεν δέρνω».

 

Δες το τρέιλερ

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»