Όσα είπε o Τανιμανίδης για το Λιανό, την «Φάρμα», την Μπόμπα και τις κόρες του!

 

 

Όσα είπε o Σάκης Τανιμανίδης για το Γιώργο Λιανό: «Μου κακοφάνηκε όταν έβλεπα από την τηλεόραση το Survivor, ο Λιανός ήταν στη δεύτερη γραμμή της παρουσίασης» «Μόλις γεννηθούν τα δίδυμα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

O Σάκης Τανιμανίδης, λίγο πριν μας υποδεχθεί στην «Φάρμα» του, βρέθηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο #The2nightShow! O  παρουσιαστής της «Φάρμας» αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στο νέο μεγάλο project του ΑΝΤ1, που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, και τόνισε πως οι τηλεθεατές θα ζήσουν δυνατές στιγμές! Ο Σάκης μίλησε  για το «Survivor», αλλά και για τον φίλο του Γιώργο Λιανό. Περιέγραψε όμως με πολλή… γλύκα, πώς βιώνει την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα, εκφράζει την ανυπομονησία του για τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους!

«Το μοναδικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου συνέχεια, είναι αυτά τα δυο κοριτσάκια που θα έρθουν. Η Χριστίνα ταλαιπωρήθηκε λίγο τον τελευταίο καιρό με κάτι κολικούς πόνους, δεν μάθαμε ποτέ τι ήταν αλλά όλα πήγαν καλά. Νομίζω ότι όταν γυρίσουμε σπίτι με τα δίδυμα από το μαιευτήριο, θα είναι σαν να μας χτύπησε αμαξοστοιχία, ευχάριστα όμως»

«Η κοιλιά στην αρχή δε φαίνεται και αρχίζει να μεγαλώνει ξαφνικά.. Πριν μέρες που της χάιδευα την κοιλιά της Χριστίνας,  μου είπε: “Μόλις βγουν τα δίδυμα, ετοιμάσου για το επόμενο. Είμαι ανυπόμονος και για το επόμενο! Η εικόνα της ευτυχίας είναι ένα σαλόνι με πολλά παιδιά που κάνουν φασαρία, με πολλά παιδιά και χαμόγελα. Το πρώτο χρονικό διάστημα μου φαίνεται δύσκολο για το πως θα προλαβαίνει η Χριστίνα. Και το δεύτερο που μου φαίνεται δύσκολο είναι η εφηβεία. Αν η κόρη μου γνώριζα κάποιον σαν εμένα στα 18 μου θα της έλεγα όχι τον κάγκουρα! Τι ψέματα να πω;»

 «Η Χριστίνα διαβάζει πολλά βιβλία και για εγκυμοσύνη και για το μεγάλωμα των παιδιών, αλλά αυτό που της λέει και η μαμά μου και η μαμά της είναι ότι όταν έρθουν τα μωρά θα έρθουν όλα από μόνα τους»

Ο παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων και στον αντικαταστάτη του, Γιώργο Λιανό.

«Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη Φάρμα. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Αυτό που μου αρέσει είναι πως είναι πολύ διαφορετικό από όσα έχω κάνει. Είναι πολύ μεγάλη παραγωγή. Έχουμε στήσει μια πραγματική Φάρμα στη μέση του πουθενά. Νομίζω πως οι παίκτες περισσότερο θα το απολαύσουν, παρά θα δυσκολευτούν. Εγώ ήμουν 21 χρονών όταν παίχτηκε η πρώτη Φάρμα στο Mega. Κάποιοι κανόνες είναι ίδιοι αλλά είναι το νέο μοντέλο της Φάρμας, γιατί έχουν περάσει και 20 χρόνια. Θα είναι μια ομάδα και όλοι θα πρέπει να συνεργάζονται μεταξύ τους. Στη Φάρμα δεν αποφασίζει το κοινό ποιος θα αποχωρήσει, θα γίνεται με μονομαχία. Θα δείτε πολύ έντονα αγωνίσματα» είπε, μεταξύ άλλων, για την «Φάρμα», ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σχετικά με το «Survivor» και τον Γιώργο Λιανό, ο παρουσιαστής δήλωσε: «Στην αρχή μου κακοφάνηκε όταν έβλεπα από την τηλεόραση το Survivor. Έλεγα εγώ τώρα γιατί δεν είμαι εκεί και είμαι εδώ. Δεν θα πω ψέματα. Όσο περνούσαν οι μέρες το συνήθισα. Τώρα δε μου κακοφαίνεται καθόλου.

Ο Γιώργος Λιανός είναι από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ενώ είναι ταλαντούχος, εύστροφος για πολλά χρόνια ήταν στη δεύτερη γραμμή της παρουσίασης, ήταν αδικημένος. Να, λοιπόν τι γίνεται όταν μία στιγμή δώσεις μία ευκαιρία σε έναν τέτοιο άνθρωπο, αυτός λάμπει. Μου αρέσει πάρα πολύ».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες