«Με πήγε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου»

 

 

Ο Λούκας Γιώρκας ήταν καλεσμένος στο #The2NightShow με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι αναφέρθηκε στην άσχημη εμπειρία που είχε στα γυρίσματα του video clip για το νέο του τραγούδι, καθώς είχε υποθερμία και χρειάστηκε να διακομισθεί σε νοσοκομείο Λάρνακας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο αγαπημένος Κύπριος τραγουδιστής μίλησε  για το νέο του τραγούδι «Μου έλειψες πολύ», σε μουσική του Αντώνη Βαρδή, και εξήγησε πώς κατάφερε να πείσει τη στιχουργό Όλγα Βλαχοπούλου, αλλά και τον Γιάννη Βαρδή να του το δώσουν. Στην εκπομπή θα προβλήθηκε για πρώτη φορά, backstage από το βίντεοκλιπ του νέου του τραγουδιού, όπου στη διάρκεια των γυρισμάτων του ο Λούκας Γιώρκας παραλίγο να πάει στο νοσοκομείο. Αναφέρθηκε στην εσωτερική του πάλη με τις κρίσεις πανικού και τη βαθιά πίστη του στον Θεό, η οποία τον βοήθησε να ορθοποδήσει. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο νοσοκομείο Λάρνακας ο Λούκας Γιώρκας! Τι συνέβη;

Για το νέο του βίντεο κλιπ που έμεινε μέσα σε μια πισίνα για 4 ώρες: Έμεινα 4 ώρες κάτω από το νερό. Είχα κρυμμένες φιάλες οξυγόνου για να παίρνω ανάσες και δύτες για να με προσέχουν. Ήταν Δεκέμβριος και η πισίνα δεν ήταν θερμαινόμενη. Έπαθα υποθερμία. Μέσα από το κοστούμι φορούσα στολή δύτη, αλλιώς δεν θα άντεχα ούτε δέκα λεπτά. Μου έλεγαν οι δύτες  ότι είμαστε οριακά αλλά λόγω αδρεναλίνης δεν το καταλάβαινα…Πήγα στο νοσοκομείο αλλά με κράτησαν πολύ λίγο. Δεν μπορούσα να κοντρολάρω το σώμα μου

«Ξεκίνησα την καριέρα μου από τον πρώτο X Factor μετά έκανα μια καμπή, μετά ήρθε η Eurovision και μετά είπα τώρα ας κάνουμε τραγούδια…»

Για τις κρίσεις πανικού: Είμαι εξωστρεφής άνθρωπος. Δεν είχα εξαρτήσεις αλλά είχα θέμα με τις κρίσεις πανικού. Όταν παλιότερα έλεγα ότι έχω κρίσεις πανικού νόμιζαν ότι είμαι τρελός. Εγώ το πέρασα σκληρά αλλά τώρα εδώ και 6 χρόνια είμαι καλά. Είχα πάει σε ψυχολόγο και δεν πήγα καλά και είχα άρνηση να πάω. Τελικά βρήκα τον κατάλληλο.

«Έχω πάντα πνευματικό. Υπήρξα πολλά χρόνια εγκλωβισμένος για το τι σημαίνει εκκλησία και θρησκεία.  Τώρα είναι πάντα παρούσα. Δεν πιστεύω στην τύχη.»

Δες το βίντεο στη 1h και 18'

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»