H οικειοθελής αποχώρηση της Σοφίας φέρνει πίσω στο #SurvivorGR την Ανθή;

 

Ποιος φεύγει από το Survivor; Θα επιστρέψει η Ανθή Σαλαγκούδη; Νέος εμφύλιος στους Μπλε - Βολές Καλλίδη σε Τζέιμς και παρεάκι! Ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά απαντά εάν υπέγραψε να μείνει στο #SurvivorGR μέχρι τις 15 Μαρτίου και η κομμώτρια του λύνει τις απορίες για το χρώμα των μαλλιών του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Οι νίκες των Κόκκινων στο Survivor 4  μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη και τα έπαθλα φαγητού που έχουν κερδίσει, όπως οι μπριζόλες, έχουν ανεβάσει αρκετά τη ψυχολογία της ομάδας και το κλίμα  είναι εξαιρετικό. Το προχθεσινό γέλιο που έπεσε για την τούμπα του Τριαντάφυλλου είχε συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Απρόοπτες εξελίξεις θα έχουμε στο Survivor το επόμενο διάστημα. Όπως όλα δείχνουν, ο τραυματισμός που έχει η Σοφία Μαργαρίτη στο πόδι, θα την οδηγήσει εκτός παιχνιδιού.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Ευτυχείτε, ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Η Σοφία Μαργαρίτη δεν θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος του Survivor. Αποχωρεί οικειοθελώς λόγω του τραυματισμού της».

 

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για την Ανθή Σαλαγκούδη και τυχόν επιστροφή της στο παιχνίδι μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σοφίας, κάτι τέτοιο, όπως ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, δεν θα συμβεί.

Αναμένουμε, λοιπόν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, να δούμε πως θα εξελιχθεί το Survivor στα επόμενα επεισόδια, καθώς οι ισορροπίες διαρκώς αλλάζουν.

 
Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι, ο Νίκος Μπάρτζης αναφέρθηκε στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Αλέξης Παππάς με την παραγωγή. Ο παίκτης της Μπλε ομάδας είπε πως το μοντέλο και ηθοποιός συμφώνησε να παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι τις 15 Μαρτίου, καθώς έχει ραντεβού με την σύντροφό του στο Μονακό. Τι τελικά ισχύει; Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Ο δημοσιογράφος επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Αλέξη Παππά και αποκάλυψε ότι ο Αλέξης Παππάς δεν υπέγραψε κάτι τέτοιο και για τον ηθοποιό ισχύει ότι και για όλους τους παίκτες του Survivor.

Τόσο ο δικηγόρος του όσο και η παραγωγή διαψεύδει κατηγορηματικά όσα είπε ο Μπάρτζης για τον Παππά!

Δείτε τι απαντά στο Πρωινό ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά για το συμβόλαιό του!

Η κομμώτρια του Αλέξη Παππά, Άννα Ζαφειράτη Σκούρτη, λύνει τις απορίες για το χρώμα των μαλλιών του

 

Είναι σίγουρο ότι δεν θα φύγει ο Κρις από το Survivor, λέει ο κολλητός του

 

Στιγμή… ηρεμίας δεν μπορούν να απολαύσουν οι «Μπλε» καθώς στα… σκαριά βρίσκεται νέος «εμφύλιος».

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, η συγκεκριμένη ομάδα έχει χωριστεί σε δύο… πόλους, με τους Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά να μην δείχνουν διάθεση να… συνταχθούν με τους υπόλοιπους. Ο δεύτερος… πόλος έχει ως επικεφαλής του Τζέιμς Καφετζή και… κυρίαρχα μέλη την Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκο Μπάρτζη, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η τελευταία, ειδικά μετά την είσοδο των νέων παικτών, του Σάκη Κατσούλη, Χριστίνας Κεφαλά και Γιώργου Ταβλαδάκη, έχει απομακρυνθεί και βρίσκεται κάπου στο… μέσο, εκεί που είναι και ο Πάνος Καλλίδης με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Όμως, τις τελευταίες ώρες υποβόσκει ένας νέος… εμφύλιος στους «Μπλε», κυρίως μετά την απόφαση του Τζέιμς να υποδείξει τον Πάνο ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor, μαζί με τους Κρις και Αλέξη.

Ο Έλληνας τραγουδιστής πειράχτηκε από τον Τζέιμς, όχι τόσο για την υποψηφιότητά του, όσο από τον λόγο που αποφάσισε ο Καφετζής να τον προτείνει για αποχώρηση. Μάλιστα, στο trailer για το νέο επεισόδιο, αυτό της Τετάρτης (03/03) υπάρχει μία έντονη συνομιλία στην καλύβα των «Μπλε».

Ο Πάνος Καλλίδης εξέφρασε ανοικτά την αντίθεσή του, με τον Νίκο Μπάρτζη να παίρνει το μέρος του Τζέιμς και τον Έλληνα τραγουδιστή, στην διάρκεια των ατομικών συνεντεύξεων του Survivor, να κάνει λόγο για κλονισμένη εμπιστοσύνη προς το παρεάκι

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!