Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Επιτέλους! Πέρασε από τη ρωσική σχολή Θεάτρου και δεν ακούμπησε»

  03/03/2021 09:28
«Επιτέλους! Πέρασε από τη ρωσική σχολή Θεάτρου και δεν ακούμπησε»

«Επιτέλους! Πέρασε από τη ρωσική σχολή Θεάτρου και δεν ακούμπησε»

  03/03/2021 09:28

Η αντίδραση του Παναγιώτη Μπουγιούρη στην παραίτηση από το Εθνικό του Στάθη Λιβαθινού μετά την καταγγελία για συμπεριφορών χειρισμού, ομοφοβίας και τρομοκρατίας που όπως είπε τον σημάδεψαν βαθιά. Η πρώτη δήλωσή του μετά την παραίτησή του από τη δραματική σχολή του Εθνικού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο ηθοποιός είχε εξομολογηθεί, ότι όταν ήταν μαθητής του στη δραματική σχολή, είχε υποστεί ψυχολογική βία.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης πριν μερικές εβδομάδες είχε κατηγορήσει τον Στάθη Λιβαθινό για ανάρμοστη συμπεριφορά μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο γνωστός ηθοποιός είχε εξομολογηθεί, ότι τα τέσσερα χρόνια που ήταν μαθητής του στη δραματική σχολή, είχε υποστεί ψυχολογική βία ενώ είχε πέσει θύμα συμπεριφορών χειρισμού, ομοφοβίας και τρομοκρατίας που όπως είπε τον σημάδεψαν βαθιά.

Χτες, ο Στάθης Λιβαθινός υπέβαλε την παραίτησή του από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ανήκει στην κατηγορία εκείνων που πήραν θέση, σχολιάζοντας το γεγονός. Ο ηθοποιός αισθάνθηκε δικαίωση και έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram: «Επιτέλους! Πέρασε από τη “ρωσική Σχολή” Θεάτρου και δεν ακούμπησε».

Δείτε την ανάρτηση:  

3839955834853036 bougiouris3

Ο σκηνοθέτης και καθηγητής, μιλώνστας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και τη Σοφία Αλατζά είπε για την παραίτησή του:Ότι νιώθω και ότι σκέφτομαι βρίσκεται μέσα στην ανακοίνωση προς τους αγαπημένους μου μαθητές. Μέσα από αυτήν την ανακοίνωση αποχαιρέτησα τα παιδιά μου. Δε νιώθω καμία πικρία.

Για τα μελλοντικά του σχέδια στο θέατρο δήλωσε: Όταν ανοίξουν τα θέατρα με το καλό, θα δούμε… Είμαι στην ίδια δυσκολία που βρίσκονται όλοι οι άνθρωποι του θεάτρου.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας