Ποιος είναι ο ρουφιάνος, ψεύτης και υποκριτής; Ποιος είδε την πόρτα της εξόδου;

 

Το καλύτερο πιάτο, η καλύτερη συνεργασία και η κάρτα ασυλίας - Τα τρία ζευγάρια υποψήφια προς αποχώρηση - Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε - Το #MasterChefGR δεν έχει μόνο μαγειρικές κόντρες, έχει και προσωπικές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Έπειτα από μια απαιτητική δοκιμασία στο MasterChef, οι τρεις κριτές κλήθηκαν να ανακοινώσουν το καλύτερο πιάτο στο επεισόδιο της Τρίτης. Ποιος διαγωνιζόμενος ήταν εκείνος που θα έπαιρνε τόσο την κάρτα ασυλίας όσο και προβάδισμα στην επερχόμενη ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας; 

Η δουλειά που είχαν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μόνο εύκολη δεν ήταν, ενώ οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής δεν έκρυβαν την αγωνία τους για το αποτέλεσμα.

«Η καλύτερη προσπάθεια που παίρνει την κάρτα ασυλίας και θα έχει προβάδισμα στην επόμενη ομαδική δοκιμασία ήταν για σήμερα αυτή της Μαρίνας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απευθυνόμενος στους διαγωνιζόμενους του MasterChef.

Μετά την ξαφνική και οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Ράπτη από το MasterChef, έξι υποψήφιοι προς αποχώρηση φοράνε τις μαύρες ποδιές και βρίσκονται πίσω από τους πάγκους τους, έτοιμοι να φτιάξουν ένα ακόμα μοναδικό πιάτο αντιγραφής, προκειμένου να εξασφαλίσουν  την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο επεισόδιο του MasterChef της Τρίτης, η Μαρίνα δήλωσε πως δεν επιθυμεί να κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας και να «σώσει» κάποιον από τους έξι υποψήφιους προς αποχώρηση..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Κάποιοι κρίνουν πολύ αυστηρά τον εαυτό τους και κάνουν αδικαιολόγητες υπερπροσπάθειες, «ξοδεύοντας» και το παραμικρό απόθεμα δύναμης, που κρύβουν μέσα τους. Άλλοι πάλι, μπαίνοντας με μεγάλη σιγουριά στην κουζίνα,  αντιμετωπίζουν τελικά πολλές δυσκολίες.

Με το μαγειρικό επίπεδο ιδιαίτερα ανεβασμένο σε αυτή την εξάδα, το έργο των κριτών γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Η λεπτομέρεια είναι εκείνη, που θα καθορίσει την απόφασή τους, αφού στα περισσότερα πιάτα τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά.

Μεταξύ των υποψηφίων προς αποχώρηση όμως τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αφού κάποιοι έστησαν το πιάτο τους στο όριο και ξέρουν ότι θα μπορούσαν να μην έχουν απογοητεύσει τόσο πολύ τους κριτές αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό!

Όσο το MasterChef προχωράει τόσο ο ανταγωνισμός ανεβαίνει και οι κόντρες μεγαλώνουν. Ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει τόσο με τις μαγειρικές του ικανότητες όσο και με το χαρακτήρα που βγάζει μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής είναι ο Ιωάννης.

Ο Ιωάννης λοιπόν που έχει καταφέρει να γίνει αντιπαθής στους συμπαίκτες του ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση και έτσι κλήθηκε να μονομαχήσει για την παραμονή του στο ριάλιτι μαγειρικής.

Καθώς, όμως, μαγείρευε μπροστά στους κριτές, ο παίκτης του MasterChef θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του! «Με τον Στέφανο είχαμε απλά μια κόντρα μαγειρική, τίποτα παραπάνω. Ούτε ανταλλάξαμε άσχημες κουβέντες ποτέ μεταξύ μας, ούτε βριστήκαμε ούτε χωρίσαμε στρατόπεδα. Προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν» σημείωσε.

«Ο μοναδικός που με ενοχλούσε υπερβολικά μες στο σπίτι και τον διώξαμε νύχτα με τον Διονύση ήταν ο Κωστής» πρόσθεσε αιχμηρά στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής. «Ήταν ψεύτης, ήταν υποκριτής και ρουφιάνος! Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που δεν ήθελα μέσα στο σπίτι και ούτε τον θέλω να ‘ρθει ποτέ ξανά μέσα στο σπίτι. Ούτε και θέλω να τον ξαναδώ στα μάτια μου. Με όλα τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα και δεν έχω να χωρίσω τίποτα. Αρκεί να μην είσαι υποκριτής, ψεύτης και ρουφιάνος» , συμπλήρωσε ο Ιωάννης στο MasterChef.

Κατά τα άλλα ο Ιωάννης κατάφερε να παραμείνει στο MasterChef καθώς αυτός που είδε την πόρτα της εξόδου ήταν τελικά ο Αλέξανδρος Ακριτίδης. Ο παίκτης σύμφωνα με την κριτική επιτροπή μαγείρεψε το χειρότερο πιάτο στη δοκιμασία αποχώρησης.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις προσπάθειες έξι διαγωνιζομένων οι οποίοι και βρέθηκαν να μονομαχούν για την παραμονή τους. Μια διαδικασία απαιτητική και για τις δύο πλευρές μέχρι οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάρουν την τελική τους απόφαση.

Στο MasterChef για κάποιον ή κάποια, το βράδυ της Τρίτης, το ταξίδι στη μαγειρική ολοκληρώθηκε νωρίς. Και αυτό καθώς μαγείρεψε το χειρότερο πιάτο στη δοκιμασία αποχώρησης.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις προσπάθειες έξι διαγωνιζομένων οι οποίοι και βρέθηκαν να μονομαχούν για την παραμονή τους, Μια διαδικασία απαιτητική και για τις δύο πλευρές μέχρι οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάρουν την τελική τους απόφαση.

Έτσι, λίγο πριν την αυλαία του επεισοδίου, ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν εκείνος που προχώρησε στην ανακοίνωση εκείνου που θα αποχωρούσε, αν και νωρίς, από το MasterChef.

Και το όνομα αυτού… Αλέξανδρος Ακριτίδης!

 
Ξέσπασε σε λυγμούς ο Νίκος
 
 
Δες απόψε
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU
Η Μαρία Σολωμού «κέρδισε» τις Απόκριες! Μεταμφιέστηκε σε Απόλυτη - Τo σχόλιο της iconic Άννας Βίσση
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω ίωσης