Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ο μπαμπάς μου ήταν κάκιστος πατέρας, δεν έκανε για γονιός»

  03/03/2021 12:29
«Ο μπαμπάς μου ήταν κάκιστος πατέρας, δεν έκανε για γονιός»

«Ο μπαμπάς μου ήταν κάκιστος πατέρας, δεν έκανε για γονιός»

  03/03/2021 12:29

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για τον πατέρα του και η απόφασή του να μην κάνει οικογένεια 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει ο ίδιος στον χώρο του τραγουδιού αλλά και την απόφασή του να μην κάνει οικογένεια μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη  ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Έβλεπα κάποιες φορές περίεργες κινήσεις, αλλά ήμουν πολύ δυνατός, τις σταματούσα κι έφευγα. Ήξερα να αποφεύγω τις κακοτοπιές. Αυτά που ακούω στο χώρο του θεάτρου είναι θλιβερά, συνταρακτικά. Αυτά ήταν από ανθρώπους του χώρου που είχαν ισχύ, αλλά φρόντισα να θέσω όρια. Παλαιότερα έκανα τα πάντα για έναν έρωτα, αλλά όχι πια στα 40 που είμαι. Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι να παρατήσω τα πάντα για τρία χρόνια, δεν ασχολιόμουν με τη δουλειά μου. Είναι αυτό που λέμε ότι όλος ο κόσμος είσαι εσύ. Τώρα είμαι μόνος μου και είμαι καλά», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πατέρα του λέγοντας πως σαν γονιός ήταν κάκιστος.

 «Θαυμάζω τους ανθρώπους που κάνουν οικογένεια, εγώ ποτέ δεν ήθελα παιδί. Αυτός που κάνει ένα παιδί πρέπει να το θέλει και πρέπει να είναι εντάξει σε αυτό το πράγμα. Αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις στην τεράστια υπευθυνότητα που χρειάζεται το να γίνεις γονέας, δεν πρέπει να το κάνεις. Αυτή ήταν και η διαφωνία μου με τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρός. Δεν ήταν καλός πατέρας, ήταν κάκιστος πατέρας. Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός τραγουδιστής, αλλά δεν έκανε για γονιός. Θα έκανα αισθητική επέμβαση, αλλά να μην γίνω και σαν τη Μαντόνα» είπε.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας