H ήττα, το συμβούλιο, οι προτεινόμενοι και ο ρόλος του Σουβλατζή στο #SurvivorGR

 

Γέλια μέχρι δακρύων για μια εκκένωση πορδής στην Κόκκινη καλύβα - Ο λοχίας ο Σταμούλης και ο Αλέξης οι αντάρτες των Μπλε - Με σπασμένο πόδι η Σοφία - Πεντακάθαρη η μπλούζα του Νίκου μετά από καιρό στο #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Οι νίκες των Κόκκινων στο Survivor 4  μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη και τα έπαθλα φαγητού που έχουν κερδίσει, όπως οι μπριζόλες, έχουν ανεβάσει αρκετά τη ψυχολογία της ομάδας και το κλίμα  είναι εξαιρετικό. Το προχθεσινό γέλιο που έπεσε για την τούμπα του Τριαντάφυλλου είχε συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Αφορμή στάθηκε η παραγωγή αερίων από το κατώτερο πεπτικό σύστημα κάποιου παίκτη, με κάποιους να κατηγορούν τον Κόρο και τον Τριαντάφυλλο  χαριτολογώντας να ρίχνει το φταίξιμο στην Μαριάνθη. Η αντίδραση της Θεσσαλονικιάς υποπλοιάρχου ήταν όλα τα λεφτά. «Ρε Τριαντάφυλλε εμένα αυτά δε με φεύγουνε. Ντρέπομαι σε λέω» με τον τραγουδιστή να της απαντάει «Και τι έγινε δεν μπορείς να κλ@νεις» και τους υπόλοιπους παίκτες να ξεσπάνε σε γέλια.

Το πρωί οι Κόκκινοι ασχολήθηκαν με τον… σουβλατζή Τζέιμς Καφετζή και το αν χάσουν πάλι την ασυλία ποιος θα είναι ο επόμενος που θα ψηφίσουν μετά τον Κρις Σταμούλη, ενώ ο Ηλίας Μπόδανός αναφέρθηκε και στο deal των Μπλε να γίνει ανταλλαγή του ίδιου με τους Αλέξης και Κρις.

Την ίδια ώρα στους Μπλε το κλίμα ήταν σαν… κηδεία. Ο Γιώργος Ταβλαδάκης τα είχε με την Χριστίνα Κεφαλά που προσπάθησε να τους ρίξει στάχτη στα μάτια, ενώ το 28χρονο μοντέλο απορούσε γιατί ο συμπαίκτης της είναι απότομος μαζί της.

Από την άλλη ο Σάκης Κατσούλης απορούσε και αυτός γιατί οι Κόκκινοι δείχνουν συμπάθεια προς το πρόσωπό του και η εξήγηση που έδινε ήταν η ίντριγκα.

Πριν οι δυο ομάδες… συγκρουστούν στο στίβο μάχης για την δεύτερη ασυλία ο Κρις Σταμούλης μίλησε για τη στρατηγική και τους Τζέιμς Καφετζή και ανακοίνωσε την απόφαση του να μην αγωνιστεί, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Αλέξης Παππάς για να αποδείξει όπως είπε σε όλους ότι δεν είναι αυτοί οι πιο αδύναμοι παίκτες. Αυτό φυσικά θα έφερνε και διπλό πέναλτι για τους Μπλε και οποιοσδήποτε παίκτης των Κόκκινων να μπορούσε να επιλέξεις οποιοδήποτε παίκτη των Μπλε. 

Η… μάχη της σκάλας και των στόχων ήταν αμφίρροπη. Μπλε και Κόκκινοι, χωρίς την Σοφία Μαργαρίτη που ήταν τραυματίας, ηταν κοντά σε όλη τη διάρκεια με τη Χριστίνα κόντρα στην Ελένη να μειώνει σε 9-8.

Όμως το επόμενο ζευγάρι αντιπάλων ήταν άνισο. Ο Πάνος Καλίδης είχε ελάχιστες πιθανότητες να νικήσει τον Ηλία Μπόγδανο και τελικά οι Κόκκινοι έκαναν έστω και δύσκολα το 10-8, κατακτώντας και τη δεύτερη ασυλία.

Σύμφωνα με τους Κρις και Άλεξ που δεν αγωνιστήκαν το «πείραμα» τους πέτυχε γιατί οι Μπλε ηττήθηκαν. Ωστόσο για τους υπόλοιπους που αγωνίστηκαν το... πείραμα των δυο απέτυχε γιατί η ήττα ήρθε δύσκολα και στην ουσία ένωσε την ομάδα.

Πάνος: ο James σκέφτεται να με ψηφίσει

 

Ασημακόπουλος: ο Πάνος κάνει όλες τις δουλειές των Μπλε

 
Πεντακάθαρη η μπλούζα του Νίκου μετά από καιρό
 

ύσκολα τα πράγματα για τη Σοφία αφενός και αφετέρου για την κόκκινη ομάδα που είδε ακόμα μία παίκτριά της να βγαίνει εκτός.

Η αρχή έγινε τη Δευτέρα (1/3) με την Καρολίνα η οποία δεν αγωνίστηκε έχοντας μυϊκό τραυματισμό. Αυτό που έπαθε όμως η Σοφία είναι σοβαρό και κινδυνεύει η παραμονή της στο παιχνίδι.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας είχε τραυματιστεί πριν καιρό στο πόδι της όμως κατάφερε να επιστρέψει. Εδώ και μέρες παραπονιόταν για πόνο στα δάχτυλά του ποδιού της όμως έπαιζε κανονικά στα αγωνίσματα. Η Σοφία δεν άντεξε τους πόνους και οδηγήθηκε στο γιατρό για να δει τι συμβαίνει και αυτό που αποφάνθηκε είναι ότι έχει σπάσει το δάχτυλο του ποδιού της εδώ και μία εβδομάδα.

«Όλη την εβδομάδα έπαιζα, περπατούσα, είχα βέβαια φοβερό πόνο αλλά δεν περίμενα να είναι σπάσιμο. Νόμιζα ότι απλά το στραμπούλιξα. Ωστόσο, η φλεγμονή επέμενε και πονούσα φοβερά. Έπρεπε να το δει ένας γιατρός. Η πιο συμφέρουσα λύση και για μένα και για την ομάδα είναι να επιστρέψω σπίτι μου γιατί δεν μπορώ να προσφέρω», ανέφερε η Σοφία Μαργαρίτη.

Ηλίας: ο James καλύτερα να μην μιλάει

Ένταση στους Μπλε πριν το Συμβούλιο

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός, με σύνδεση από την Αθήνα, ανακοίνωσε πως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση σχεδόν ομόφωνα είναι ο Αλέξης Παππάς και με τη σειρά του ο έχων ατομική ασυλία, Τζειμς Καφετζής, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο, όπως είπε, κάποιον που κατά τη γνώμη του δεν θα φύγει οδηγώντας έναν από τους Αλέξη και Κρις να αποχωρήσουν από τον Αγιο Δομινικο. Έτσι επέλεξε τον Πάνο Καλίδη επείδή ειναι πιο δημοφιλής και κατά την άποψη του αρχηγού των μπλε ο κόσμος θα τον κρατήσει στο παιχνίδι επιβίωσης

Η απόφαση του Τζέιμς έφερε τις αντιδράσεις τόσο του Καλίδη, όσο και των Κόκκινων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο μπαλκόνι της Δανάης Μπάρκα
«Χείμαρρος» η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Θα φοράω ό,τι θέλω παντού»
Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Οι YouTubers που ήταν μαζί του TikToker, Tzane περιγράφουν την στιγμή της τραγωδίας: «Πέθανε ακαριαία»
#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!
#SurvivorGR: Τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση σχεδόν με μια φωνή
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής