Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι του #MasterChefGR

 
Νωρίς νωρίς φαίνεται πως έχουν δημιουργηθεί δύο ζευγάρια μέσα στο #MasterChefGR! Παίζουν ήδη τα μπαγλαμαδάκια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, στο σπίτι του διαγωνισμού έχουν έρθει πολύ κοντά ο Διονύσης Σαρακίνης με την Ανούς Χεριμιάν και ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H πρώτη κλίκα στο #MasterChefGR είναι γεγονός! Τους έδωσε στεγνά ο Κύπριος. Γυναικεία υπόθεση τα τρια καλύτερα πιάτα στο 1ο Mystery Box και η Ριζο...σπαστική δοκιμασία 

«Ακόμα δεν μπήκαν στο σπίτι και μάθαμε δύο ζευγάρια. Το ένα λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου και το επόμενο ζευγάρι που φέρεται να έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του MasterChef είναι ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν. Λένε, λοιπόν, ότι είναι τα δύο ζευγάρια που θα δούμε να αναπτύσσονται στα επόμενα επεισόδια», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ιωάννης Αυλωνίτης

Ένας φιλόδοξος μάγειρας, σοβαρός, μετρημένος, πειθαρχημένος και προσηλωμένος στον στόχο του: να εξελιχθεί στον γαστρονομικό κόσμο και να αποκτήσει 3 αστέρια Michelin. Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία. Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον. Αυτό είναι όμως και το στοιχείο που τον πεισμώνει ώστε να τον ξεπεράσει την επόμενη φορά. Έρχεται στο MasterChef 5 για να είναι ο “αρχηγός της αγέλης” όχι όμως γιατί εκείνος βάζει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση, αλλά γιατί είναι σίγουρος πως οι άλλοι θα τον επιλέξουν. Δεν σκοπεύει να μπει σε άσκοπες διαφωνίες, που δεν έχουν να κάνουν με τη μαγειρική. Θα δεχθεί κάποια χτυπήματα αλλά έτσι θα κουράσει τον αντίπαλό του και τότε θα ανταποδώσει και αυτός, έτσι έχει μάθει από την εμπειρία του στην πυγμαχία. Κάπως έτσι βλέπει τον εαυτό του να φτάνει πολύ γρήγορα στην τελική τριάδα. Η πρωτιά από εκεί και πέρα είναι απλά μια ανάσα γι’ αυτόν!

Μαρία Λαζαρίδου

Η όμορφη και δυναμική Θεσσαλονικιά έρχεται στο MasterChef 5 για να αποδείξει ότι και οι όμορφες έχουν θέση στην κουζίνα. Απόλυτη στις απόψεις της, δεν της αρέσει να την αμφισβητούν αλλά πάντα αφήνει ένα περιθώριο στον άλλο για να αποδείξει τη δική του αλήθεια. Θα μπορούσε εύκολα κάποιος να τη χαρακτηρίσει αδιάλλακτη και υπεροπτική αλλά η αλήθεια είναι ότι εύκολα παρεξηγείται γιατί λέει πάντα την άποψη της. Ως νέα μαγείρισσα είναι ανοιχτή σε νέες προκλήσεις και γνώσεις. Στον διαγωνισμό έρχεται για να διαγράψει την κρίση ανασφάλειας, που ένιωσε την προηγούμενη φορά, που δήλωσε συμμετοχή. Η αποτυχημένη της προσπάθεια στις audition, δίχως να βγάλει καν πιάτο μπροστά στους τρεις chef, την έκανε να πεισμώσει ακόμα περισσότερο.

Φέτος ισχυρίζεται πως το MasterChef 5 είναι σίγουρα γυναικεία υπόθεση και σκοπεύει να το αποδείξει. 

Διονύσιος Σαρακίνης

Παθιασμένος, ενεργητικός, ενθουσιώδης. Δε θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη φορά, που μαγείρεψε για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Δεν στοχεύει στις αδυναμίες των άλλων αλλά στις δικές του ικανότητες. Για τον ίδιο η οικογένεια του είναι η πιο σημαντική αξία και προσπαθεί να είναι κοντά της, με όποιον τρόπο μπορεί. Όνειρο ζωής και στόχος του να κερδίσει το έπαθλο του MasterChef 5 για να ανοίξει αλυσίδα με elevated καντίνες.

Η πίεση χρόνου μέσα στις κουζίνες είναι κάτι που τον κάνει συνεχώς καλύτερο. 

Ανούς Χεριμιάν

Η Ανούς κατάγεται από την Αρμενία. Είναι μαγείρισσα και αυτή την περίοδο βοηθάει τη μητέρα της στην οικογενειακή ταβέρνα. Η Ανούς αποκαλεί τον εαυτό της “πολεμίστρια” της ζωής και της μαγειρικής.

 Δες το βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων