Η ιδανική σχέση για Μουτσινά & ο ρόλος Μαραντίνη στο νομοσχέδιο για συνεπιμέλεια

 

Στο «Σημείο Συνάντησης» καλεσμένοι βρέθηκαν ο Νίκος Μουτσινάς και ο Θοδωρής Μαραντίνης. «Είμαι ερωτικός δικτάτορας» «Θέλει και λίγο σεξ ο έρωτας» Ο Θοδωρής εξηγεί και ποιος είναι ο ρόλος του στην προώθηση του νομοσχεδίου για την συνεπιμέλεια, μετά το διαζύγιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Θοδωρής Μαραντίνης κάθισαν ο ένας απέναντι στον άλλον στο «Σημείο συνάντησης». Οι δυο τους δεν σταμάτησαν να πειράζουν ο ένας τον άλλον, παρασέρνοντας όποιον τους ακούει σε ασταμάτητα γέλια. 

Ο Νίκος έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν του για να εξηγήσει αν το χιούμορ του είναι μηχανισμός άμυνας ή χαρακτήρας.

«Στο σπίτι γενικά είχαμε χιούμορ. Υπήρχε ένταση και καλή και κακή. Δεν πετάγαμε έπιπλα -προς Θεού- αλλά τα αλλάζαμε συχνά και ήταν αιτία καβγάδων. Δεν έχω πάει τόσο πίσω. 

  Θεωρώ  ότι είναι πολύ αυτόματο. Και βγαίνει πολύ και σε στιγμές που δεν υπάρχει λόγος ακόμα και σε κηδείες(…) Οι δικοί μου ήταν ρόλοι όλοι. Ήταν θίασος κανονικά» είπε. «Την εφηβεία μου τη ζω τώρα, κάθε μεσημέρι» είπε αναφερόμενος στην εκπομπή του.

Ο Θοδωρής ρώτησε τον Νίκο αν τα πάει καλά με τα όρια με τους ανθρώπους, τους φίλους και ερωτικά.

«Με τα όρια τα πάω καλά. Βάζω εντυπωσιακά όρια. Έχω ψυχολογικό. Το έχω δουλέψει πάρα πολύ, είμαι πολύ τέρας στο κομμάτι αυτό. Κάνω κάτι δεν το καταλαβαίνει ο άλλος ότι τον έχω σε όριο το οποίο δεν μου αρέσει αυτή η σχέση της οριοθέτησης. Δεν θέλω να το κάνω γιατί προφανώς πάω να καλύψω τα δικά μου ψυχολογικά. Θέλω να πιστεύω ότι η ιδανική σχέση είναι εκείνη που ρέει και πιστεύω ότι υπάρχει. Είναι πάρα πολύ γενικό. Δεν ξέρω αν περνάνε φάσεις οι σχέσεις. Είναι αυτό που δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές υποχωρήσεις, δεν χρειάζεται να καταλάβεις πολλές φορές τον άλλον, θέλω να ρέει» είπε.

Για τον Θοδωρή Μαραντίνη πάλι, το κλειδί μιας καλής σχέσης είναι η καλή επικοινωνία, «να μπορείς να επικοινωνήσεις με τον άλλον και να μιλήσεις ελεύθερα χωρίς δεύτερες σκέψεις ή στρατηγική. Πρέπει να υπάρχει καλή χημεία και καλή επικοινωνία. Σε όλους λίγο πολύ τα ίδια πράγματα δεν αρέσουν. Δεν θα ήθελες δίπλα σου έναν εγωιστή, κάποιον που έχει κακία. Όλοι έχουμε εγωιστικά κομμάτια. Θα μπορούσες να είσαι με έναν ερωτικό δικτάτορα;» τον ρώτησε.

«Αφού εγώ είμαι ερωτικός δικτάτορας, εγώ είμαι το λάθος. Ο ένας ψάχνει τον άλλον και κουμπώνουν» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Οι δυο τους συμφώνησαν ότι ένα ζευγάρι πρέπει να τα βρίσκει στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας διότι μόνο το σεξ δεν φτάνει όπως παραδέχτηκαν και οι δύο.

«Σεξ, πολύ ωραία συγχαρητήρια. Και μετά ανοίγεις μια πόρτα και πέφτουν τα σκουπίδια, τα άπλυτα και λες κλείνω να ξανακάνω σεξ» είπε με το γνωστό του χιούμορ ο Νίκος.

Μιλώντας για δουλειές που έχουν κάνει, ο Νίκος Μουτσινάς θυμήθηκε την εποχή που ήταν σερβιτόρος στη Θεσσαλονίκη και όπως χαρακτηριστικά είπε έκανε «και τον μπαρίστα και τον σερβιρίστα».

«Δεν υπάρχει κανένας ρομαντισμός στην τηλεόραση. Αυτή η εκπομπή είναι αγαπημένη μου. Έχω ζοριστεί σε δουλειές, έχω περάσει και καλά. Είναι πολύ αγαπημένη μου επειδή είναι η βλακεία μου απλά έχω βρει ανθρώπους να δουλεύω μαζί που μοιραζόμαστε τη βλακεία μου» είπε για το «Καλό μεσημεράκι».

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε για το πώς κρίνει ότι είναι η ιδανική σχέση. Σημειώνει ότι δεν είναι καλό σημάδι να κάνει κάποιος εκ των δύο σημαντικές και συνεχείς υποχωρήσεις για να μπορέσει να υπάρξει μέσα σε αυτή, ενώ παράλληλα θεωρεί πως όλη αυτή η συνύπαρξη πρέπει να κυλάει ομαλά.

«Με τα όρια τα πάω καλά… βάζω εντυπωσιακά όρια. Έχω ψυχολογικό με αυτό. Είμαι πολύ τέρας με αυτό το κομμάτι. Κάνω κάτι που δεν το καταλαβαίνει ο άλλος ότι το έχω σε όριο. Δεν μου αρέσει η τέχνη της οριοθέτησης. Πάω να καλύψω δικά μου ψυχολογικά. Νομίζω ότι θέλω να πιστεύω ότι η ιδανική σχέση είναι η σχέση, η οποία ρέει. Αυτό θέλω. Αυτή είναι η ιδανική σχέση και πιστεύω ότι υπάρχει. Αλήθεια ρε παιδί μου το πιστεύω ότι υπάρχει. Είναι πάρα πολύ γενικό… Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές υποχωρήσεις. Δεν χρειάζεται να καταλάβεις πάντα τον άλλον. Θέλω να ρέει…» εξομολογήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεχώρισε την αγαπημένη του έως τώρα εκπομπή στην τηλεόραση και αποκαλύπτει ποιο θα ήθελε να είναι το επόμενο βήμα του. «Εγώ που δεν κάνω ένα θέατρο έναν χρόνο, είμαι εντάξει. Το πιο σημαντικό είναι που μπόρεσα να ηρεμήσω. Επίσης καταλάβαμε τι ωραία που είναι να έχεις ελεύθερο χρόνο και να αναπνέεις. Το «Καλό Μεσημεράκι» ειλικρινά είναι η αγαπημένη μου. Και στο «Δέστες τους» μαγεία ήταν. Είναι σαν να φοράω τη στολή του δύτη. Είναι η βλακεία μου, έχω βρει ανθρώπους που μοιραζόμαστε τη βλακεία μου. Θα ήθελα να κάνω το «Saturday Night Live…» Αυτό θα ήταν το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα».

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης δήλωσε πως έχει δεχθεί bullying στο κομμάτι της δουλειάς του, τονίζοντας πως:

«Δε θα έπρεπε να είναι αυτή η μπάντα. Αρχικά όταν μπήκα σε αυτόν το χώρο η προβολή της δουλειάς μου και της προσωπικής μου ζωής ήταν πολύ έντονη και εγώ σοκαρίστηκα με όλο αυτό. Όλος ο κόσμος να έχει άποψη για τα πάντα και ήθελα ένα χρόνο μετάβασης στο να μπορέσω να το αντιμετωπίσω και να καταλάβω πως είναι ένα κομμάτι που πάει πακέτο με αυτή τη δουλειά, τι είνα καλοπροαιρετο, τι είναι ζήλεια. Τα έχω βάλει σε μια τάξη, δεν ασχολούμαι. Έχω ακούσει ότι είμαι κοντός, άφωνος. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τέτοια πράγματα. Με το κόντός δε με ένοιαζε, δεν ήθελα να γίνω μπασκεμπολίστας. Κάποια με ενόχλησαν, θέλει το χρόνο του. Πρέπει να οριοθετηθούν. Άρχισε να με ενοχλεί όταν ήρθαν τα παιδια΄μου στη ζωη, και σκέφτηκα πως εγώ άντε το δούλεψα...Το είδα όταν βγήκε το διαζύγιο. Όλη αυτή η παραφιλολογία του διαζυγίου άρχισε κάποια στιγμή είναι έντονη και να γράφεται ό,τι να ναι. Σκέφτηκα το πώς θα το πάρουν τα παιδιά μου».

Αναφερόμενος στις ερωτικές σχέσεις, ο Θοδωρής Μαραντίνης δήλωσε πως δεν αρκει μόνο η επικοινωνία ή ο έρωτας, ενώ δήλωσε πως:

«Το κλειδί για μια ιδανική σχέση είναι η επικοινωνία. Όσο καλύτερα επικοινωνείς, είτε σεξουαλικά είτε συναισθηματικά είτε σε πρακτικά θέματα, που τα υποβιβάζουμε, θεωρώ πως αυτό είναι το κλειδι. Να βρεις έναν άνθρωπο που μπορείς να επικοινωνείς σωστά όταν κάτι δε σου αρέσε, όταν σου αρέσει κάτι. Να μπορείς να συνδεθείς με τον άλλον χωρίς να έχεις δεύτερες σκέψεις ή να σκέφτεσαι κάποιο παιχνίδι. Δεν πρέπει να υπάρχει στρατηγική αλλά καλή χημεία. Κανείς δε θέλει να έχει κάποιον εγωιστή δίπλα σου. Θεωρω πως οι σχέσεις λειτουργούν ως "ό,τι δίνεις παίρνεις". Στα πρακτικά οφείλεις να βρεις άκρη, και αν δε βρεις εκεί δε μπορείς να μείνεις με τον άλλον. Μόνο το σεξ δε φτάνει, είναι σίγουρα πολύ σημαντικό αλλά δεν είναι το μόνο όπως δεν είναι το μόνο να είσαι πολύ ερωτευμένος. Θέλει και λιγο σεξ»

Θ. Μαραντίνης: Να μη χωρίζει το παιδί από τους γονείς

Ο Θοδωρής Μαραντίνης εξηγεί και ποιος είναι ο ρόλος του στην προώθηση του νομοσχεδίου για την συνεπιμέλεια, ώστε μετά από ένα διαζύγιο οι μπαμπάδες να μπορούν να περνούν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»