«Μου έκανε bullying o Ευθυμιάδης, αν μπορούσε να με θάψει ζωντανή θα το έκανε»

 
Η Ελληνίδα ηθοποιός έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια το Hollywood πρωταγωνιστώντας σε σπουδαίες ταινίες και σίριαλ που προβάλλονται στα μεγαλύτερα Αμερικανικά κανάλια. Ο λόγος για την Δέσποινα Μοίρου που πρόσφατα την είδαμε στο #Netflix στη κωμική σειρά #ΟnMyBlock.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σουφλί, ενώ τώρα είναι μόνιμος κάτοικος του Λος Άντζελες δίπλα σε αστέρια του κινηματογράφου ενώ έχει καταφέρει να πάρει το #Oscar καλύτερης stand up comedy και να γνωρίσει παγκόσμιας ακτινοβολίας ηθοποιούς, όπως ο Αλ Πατσίνο.

Στην Ελλάδα είχε μια πολύ επιτυχημένη διαδρομή στην τηλεόραση αλλά καις τον θέατρο. στο Ηρώδειο, στο έργο του Νίκου Καζαντζακη Κωνσταντίνος «Παλαιολόγος» όπου υποδύθηκε την «Παναγία» ενώ τηλεοπτικά τη θυμόμαστε από «Τα παιδιά της Νιόβης» του Κώστα Κουτσομύτη ΕΡΤ, «Aρχιπέλαγος» του Στράτου Μαρκίδη Alpha, «Eρωτάς με επιδότηση ΟΓΑ»  Αντώνη Τέμπου Alpha, και πολλές ακόμα σειρές. Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλά για την δική της προσωπική εμπειρία που τη στιγμάτισε στην Ελλάδα αλλά και για το τι συμβαίνει στην Αμερική όπου διαπρέπει

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέσποινα Μοίρου: «Φάγαμε ξύλο από μουσουλμάνους, ασέλγησαν επάνω μας, μας έπιαναν το στήθος»

«Ήρθαν Αμερικανοί το 2011 στην Ελλάδα και κάναμε μια ταινία καναδέζικη.

Μετά πήγαμε στα Φεστιβάλ στο Βερολίνο και με καλούσαν σε κάστινγκ γιατί τους άρεσε… και με πήγε η μοίρα μου στην Αμερική», δηλώνει στην on time και τη Σπυριδούλα Τριάντου και συνεχίζει:

«Κάνω πολλά πράγματα και νιώθω ευλογημένη. Ετοιμάζω μια ταινία με τον τεράστιο Ρίντλεϊ Σκοτ για την οποία επιλέχθηκαν ανάμεσα από 480.000 άτομα! Πάμε μάλιστα και για Όσκαρ».

Εξηγεί επίσης πως στο Χόλυγουντ «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμό από συναδέλφους. Όταν κάποιος χρονοτριβεί στο γύρισμα έχει φύγει έχει απολυθεί. Δεν μπορείς να το παίξεις ντίβα εκεί», δηλώνει, ενώ τονίζει ως δεν έχει δεχτεί κανενός είδους παρενόχληση εκεί.

​«Στο εσωτερικό είχα θέματα όχι στο εξωτερικό. Είχα ένα περιστατικό στην Ελλάδα στον Αρχιπέλαγος. Δυστυχώς είχαμε τον Θανάση Ευθυμιάδη και έχασα επεισόδια εξ αιτία του», είπε η ηθοποιός.

Η Δέσποινα Μοίρου τόνισε στη συνέχεια: «Μου έκανε bullying γιατί θεωρούσε πως του έτρωγα τη δόξα. Μίλησα στον σκηνοθέτη και ο Στράτος Μαρκίδης μου είπε είναι αφόρητη η κατάσταση, θα πρέπει να βγεις από μερικά επεισόδια. Μου απαγόρευε να δίνω συνεντεύξεις τύπου ‘"μην διανοηθείς και εμφανιστείς" μου έλεγε. Είχα πάθει τέτοιο σοκ, ειδικά μετά το ξύλο που είχα δεχτεί από τους μουσουλμάνοι, όταν κάναμε τη σειρά «Αρχιπέλαγος», στην Ξάνθη. Είχα και αυτόν τον άνθρωπο με αυτή την άρρωστη φιλοδοξία του με πίεζε» αποκαλύπτει η Δέσποινα Μοίρου εξηγώντας πως για όλα φταίει η εγωπάθεια του «Με Ζήλευε πως του έφαγα τη δόξα. Έκανε μαγκιές μόνο σε μένα που ήμουν νέα. Εγωπάθεια μεγάλη και σκέψου πως εγώ δεν είχα καν σκηνές μαζί του. Θυμάμαι είχα πάει καλεσμένη στον Θέμο Αναστασιάδη και έπαιρνε τους παραγωγούς και τους έκανε παράπονα γιατί πήγα και εκείνοι μου τα λέγανε… αν μπορούσε να με θάψει ζωντανή θα το έκανε. Ενώ με έδιωξε και από τη σειρά με αυτόν τον τρόπο απαιτούσε να του ζητήσω συγνώμη ήμουν σε ένα καμαρίνι και με έπιασαν τα κλάματα θυμάμαι…»

Τέλος η Δέσποινα Μοίρου δηλώνει μέσω της «ON time» πως θα σταθεί οικονομικά σε κάθε γυναίκα που θέλει να προσχωρήσει σε καταγγελία και δεν έχει τα χρήματα: «το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να μιλήσουν όλοι, από όλες τις δουλειές εγώ αν μια κοπέλα δεν έχει οικονομική δυνατότητα της πληρώνω εγώ τον δικηγόρο γιατί ξέρω άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν μια δίκη» ολοκληρώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα