Η drag queen Holly Grace και οι σπουδαστές στο #HouseOfFame που θα απασχολήσουν!

 
 Ο Γιάννης Αρβανιτίδης έχασε 40 κιλά και μπήκε στο σπίτι με 8 pack! Οι κανόνες και το πρόγραμμα της σχολής του #HouseOfFame

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Θέμης έχει συστηθεί στο κοινό ως drag queen, με το όνομα Holly Grace.

«Στη ζωή του είναι ο Θέμης, η καλλιτεχνική του προσωπικότητα είναι η Holly Grace. Είναι ένα παιδί όπως όλα τα παιδιά, αλλά όταν βγαίνει στη σκηνή μεταμορφώνεται σε Holly Grace. Με ιντριγκάρισε πολύ η σκέψη και η ιδέα. Μέσα από τον Θέμη εκπροσωπείται ένα μεγάλος κοινό και εμένα με ιντριγκάρισε το καλλιτεχνικό του πράγματος και όχι το οπτικό», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Μεταξόπουλος.  

 Ποιος είναι ο Θέμης

Γεννήθηκε στη Λάρισα πριν από 32 χρόνια, είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης θεάτρου. Εξαιτίας της ιδιαίτερης προσωπικότητάς του, βίωσε bullying στο σχολείο αλλά και κατά τη διάρκεια των θεατρικών σπουδών του στην Θεσσαλονίκη. Στα 17, μίλησε στη μητέρα του για τη σεξουαλικότητά του. Από τότε και μέχρι σήμερα, έχει την απόλυτη στήριξη και των δυο γονιών του. Στην Αθήνα ήρθε το 2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι 17 παίκτες του νέου μουσικού #HouseofFame La Academia

Από τότε μέχρι σήμερα, έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις στην παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και όχι μόνο! Αγαπημένοι του ξένοι τραγουδιστές είναι ο Frank Sinatra, η Lady Gaga, η Christina Aguilera ενώ θα ήθελε να συνεργαστεί με Άννα Βίσση και Josephine! Στο House of Fame, όπως δηλώνει, δεν θα δεχτεί τίποτα λιγότερο από το να είναι… ο καλύτερος.

Εντυπωσίασε με τη σωματική του διάπλαση στην πρεμιέρα του Haouse Of Fame. Ο Γιάννης Αρβανιτίδης διηγήθηκε την προσωπική του ιστορία...

Είναι 28 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια μένει στην Θεσσαλονίκη. Ο Γιάννης Αρβανιτίδης είναι ένας από τους παίκτες του House Of Fame και το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε σε κοινό ήταν το «Ψίθυροι Καρδιάς» στην ταβέρνα του παππού του!

Εργάζεται από τα 14 του και έχει περάσει απ’ όλα τα πόστα ενός νυχτερινού μαγαζιού. Προσέχει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση γιατί όπως λέει, μετράει πολύ. Μέχρι τα 17 του ήταν υπέρβαρος και, ύστερα από μεγάλο αγώνα, έχασε σχεδόν 40 κιλά για να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερα. Πήγε στις Ειδικές Δυνάμεις όπου εκεί γεννήθηκε η αγάπη του για την γυμναστική με την οποία ασχολείται επαγγελματικά. Δηλώνει ευαίσθητος και φιλόδοξος ενώ στον έρωτα ομολογεί πως έχει πληγώσει… ενώ δεν έχει πληγωθεί ποτέ.

«Μέχρι τα 17 μου χρόνια είχα πάρα πολλά κιλά, ήμουν κοντά στα 120. Μετέπειτα πήρα την απόφαση και αδυνάτισα. Αλλά μικρός δεν είχα παίξει μπάλα, μπάσκετ ή κάτι και δεν το είχα με τα αθλήματα», είπε ο Γιάννης Αρβανιτίδης στην πρεμιέρα του House Of Fame.

«Συνολικά έχω χάσει 35 με 40 κιλά. Ήμασταν καλεσμένοι σε ένα οικογενειακό τραπέζι και θυμάμαι ότι εκείνο το βράδυ είχα φάει μισό ταψί μπακλαβά. Την επόμενη μέρα πήγαμε σε διαιτολόγο», εξομολογείται.

 
Ένας από τους παίκτες που πρόκειται να μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια είναι ο Χριστόφορος ή αλλιώς Obi. Είναι 27 ετών και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από Νιγηριανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Ήξερε από πολύ μικρός ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι. Τραγουδάει τα πάντα από βαριά λαϊκά μέχρι R’n’B και πoπ ενώ αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Γιάννης Πάριος, ο Σάκης Ρουβάς και ο Χρήστος Δάντης.

Είναι πνεύμα και κορμί αθλητικό. Αυτό δεν οφείλεται στην τύχη, αλλά στη σκληρή γυμναστική, που είναι η άλλη μεγάλη του αγάπη, αφού εργάζεται ως personal trainer.

Οι μεγαλύτερες αγάπες του όμως, είναι δύο γυναίκες: η σύντροφός του και η εξάχρονη κόρη τους. Η απόφασή του να περάσει την πόρτα του House of Fame δεν ήταν καθόλου εύκολη αφού, σε τρεις μήνες, θα έρθει στη ζωή το δεύτερο παιδάκι τους!

Ο Obi, όπως θα δεις και στα στιγμιότυπα που δημοσιεύει στα social media είναι ένας αφοσιωμένος σύζυγος και ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς, ο οποίος ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι του.

Το House of Fame ξεκινάει και εμείς γνωρίζουμε τους σπουδαστές του

Άλεξ Μαντή

Κωνσταντίνα Μπιζιντή

Άρης Βανταράκης

 Μαριάννα Κάρα

Αναστασία Μπίσυλα

Jimmy Sion 

Γιώργος Σπετσιώτης

Αλεξάνδρα Κολαΐτη

Γιώργος Ντίνος

 Έλενα Ροϊνού 

Πηνελόπη Τσιακυρίδου

Βένια Καραγιαννίδου

Χρύσα Μαλακόζη

Στέφανος Πιτσίνιαγκας

Οι κανόνες και το πρόγραμμα της σχολής

Η υπόσχεση του Πάνου Μεταξόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες