«Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την αποκάλυψη της βίας που υπέστην...»

 
Tρεις εβδομάδες έχουν περάσει από τη μέρα που η Ζέτα Δούκα, μέσω μιας συγκλονιστικής εξομολόγησης που έκανε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» άνοιξε τον δρόμο για πολλούς συναδέλφους της να βγουν και να μιλήσουν ανοιχτά και ονομαστικά για τις τραυματικές εμπειρίες που έχουν βιώσει στο παρελθόν από άλλους ηθοποιούς και σκηνοθέτες. «Γυρίζοντας πίσω το χρόνο, δε θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας που με κατέκλυζαν μέχρι και ένα δευτερόλεπτο πριν πάρω την απόφαση να μιλήσω ανοιχτά και συναισθηματικά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Πριν λίγη ώρα, η ηθοποιός, που όλο αυτό το διάστημα δέχεται πολλά μηνύματα στήριξης και αγάπης προχώρησε σε μια ανάρτηση-εξομολόγηση. Μέσα από το κείμενό της αποκάλυψε τα συναισθήματα που ένιωθε λίγα λεπτά πριν την πάρει την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά, ενώ έκανε λόγο και για το κύμα αγάπης που την έχει κατακλύσει μετά από αυτή. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση της ηθοποιού

«Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την αποκάλυψη της βίας που υπέστην στην επαγγελματική μου ζωή. Γυρίζοντας πίσω το χρόνο, δε θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας που με κατέκλυζαν μέχρι και ένα δευτερόλεπτο πριν πάρω την απόφαση να μιλήσω ανοιχτά και συναισθηματικά.

Δε θα ξεχάσω όμως ποτέ, ένα δευτερόλεπτο μετά την αποκάλυψη το αίσθημα της γαλήνης και της δύναμης. Ήταν σαν να με έλουζε ένα ζεστό φως που απελευθέρωσε και ελάφρυνε επιτόπου την ψυχή μου. Δε θα ξεχάσω σίγουρα ποτέ το δίχτυ ασφάλειας που στήθηκε από συναδέλφους, φίλους, από γνωστούς και αγνώστους που διέκριναν την αλήθεια μου και εκτίμησαν ότι ήρθε η ώρα για ριζική αλλαγή.

Κι έτσι τώρα είμαστε όλοι μαζί! Μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, τη δύναμή σου, την αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί. Βασανίστηκες και πρέπει να γιατρευτείς. Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει. Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα, είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου. Μη φοβάσαι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»