«House of Fame» Let the game begin! Δες το trailer με την Ελένη Φουρέιρα

 

Το «House of Fame» έρχεται καθημερινά και επιτέλους έχουμε την ημερομηνία της πρεμιέρας του!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Το νέο μουσικό reality θα ξεκινήσει να προβάλλεται καθημερινά από την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και εχθές το απόγευμα κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό trailer, με την Ελένη Φουρέιρα.  

Η εκρηκτική τραγουδίστρια θα είναι η παρουσιάστρια του «House of Fame», ενώ στην κριτική επιτροπή θα δούμε τον Γιάννη Πλούταρχο και την Καίτη Γαρμπή, τον hit maker Φοίβο αλλά και έναν από τους πιο ισχυρούς άνδρες της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας, τον CEO της Panik Entertainment Group Γιώργο Αρσενάκο.

Το «House of Fame» αποτελεί μία τηλεοπτική μουσική ακαδημία, η οποία θα κληθεί να βρει και να εκπαιδεύσει τις καλύτερες φωνές της Ελλάδας & Κύπρου.

Δες το τρέιλερ:

 

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην κάμερα του «Love it» και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, πριν την έναρξη του «House Of Fame».

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια, είπε:

«Είναι κάτι το οποίο πάντα μου άρεσε και όταν μου έγινε η πρόταση από τον ΣΚΑΙ, έμαθα ποιο είναι το συγκεκριμένο project μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί έχει να κάνει με την δουλειά μου και είναι πολύ κοντά σε αυτό που κάνω. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο πιο αυστηρός, μπορεί και ο Φοίβος, η Καίτη δεν νομίζω. Αυτούς που γνωρίζω πιο καλά είναι η Καίτη και ο Γιώργος που είναι οικογένεια μου πια».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Ελένη Φουρέιρα:

Γιάννης Πλούταρχος: Το καλύτερο παιδί!

Ο ερμηνευτής με την ερωτική φωνή άλλαξε τον τρόπο της νυχτερινής διασκέδασης και καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο αγαπητούς λαïκούς τραγουδιστές. Με αμέτρητες επιτυχίες στην καριέρα του έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες και έχει βραβευτεί σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτοδημιούργητος και άνθρωπος με πείσμα και επιμονή ξέρει πολύ καλά πώς είναι να παλεύεις. Πρώτη φορά ως μέλος κριτικής επιτροπής, σίγουρα θα είναι υποστηρικτικός και η άποψή του θα έχει έναν… πατρικό χαρακτήρα.

Καίτη Γαρμπή: Ατόφιο χρυσάφι!

Με καριέρα που μετρά περισσότερα από τριάντα χρόνια, η Καίτη έχει αγαπηθεί όσο λίγες από το ελληνικό κοινό με τα τραγούδια της να αποτελούν σημείο αναφοράς στην ελληνική μουσική δισκογραφία. Πολυβραβευμένη, με πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύρια, αλλά και ιδιαίτερα ενεργή στα social media με το νεανικό κοινό να την ακολουθεί φανατικά. Είναι η μοναδική Ελληνίδα καλλιτέχνις που πρωτοτύπησε λανσάροντας τα δικά της emoji-kaitoji με μεγάλη επιτυχία! Αυθόρμητη, με δομημένη σκέψη και εύστοχο σχολιασμό, είναι σίγουρο πως θα πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Γιώργος Αρσενάκος: O Mr Panik!

Είναι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την επιτυχημένη καριέρα δεκάδων Ελλήνων τραγουδιστών. Αναγνωρίζει το αυθεντικό ταλέντο και ξέρει καλά πώς να οδηγεί έναν καλλιτέχνη στον δρόμο της επιτυχίας. Είναι CEO και συνιδρυτής της PANIK RECORDS που έχει πάνω από 100 καλλιτέχνες κύρους στο δυναμικό της αλλά και πολλούς νέους. Δυναμικός και απόλυτα προσηλωμένος, στην πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση ως κριτής, η ματιά του είναι εκείνη που θα φέρει στο φως τα αληθινά ταλέντα του σόου.

Φοίβος: O Μίδας!

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής δισκογραφίας φέρουν την υπογραφή του, γνωστοί καλλιτέχνες αναδείχθηκαν με τις δικές του δημιουργίες και μετρά πάνω από έξι εκατομμύρια συνολικές πωλήσεις album & cd-singles. Εδώ και δεκαετίες το όνομά του αποτελεί συνώνυμο της επιτυχίας, τα τραγούδια του είναι στα χείλη όλων αλλά ο ίδιος εμφανίζεται σπάνια και για πρώτη φορά συμμετέχει σε τηλεοπτικό σόου ως κριτής. Άμεσος και ανατρεπτικός αντιλαμβάνεται τις δυνατότητες ενός ερμηνευτή και σίγουρα δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από το απόλυτο.

Ρόλο – πρόκληση στην παρουσίαση για πρώτη φορά, αναλαμβάνει η Ελένη Φουρέιρα. Η απόλυτη performer με τη διεθνή καριέρα έχει κυκλοφορήσει συνεχόμενα No1 hits που κατακτούν κάθε φορά τα charts και μετρούν δεκάδες εκατομμύρια views στο You Tube, έχει κερδίσει βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες διεθνούς φήμης.

Η εκρηκτική show woman έρχεται να ανεβάσει… τη θερμοκρασία στη σκηνή του live του House of Fame L’ Academia.

Στα lives του show, οι σπουδαστές θα ερμηνεύουν μπροστά στους κριτές τα τραγούδια που έχουν ετοιμάσει, ενώ γνωστοί καλλιτέχνες θα εμφανίζονται και θα τραγουδούν μαζί τους σε ντουέτα – έκπληξη. Κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίζουν

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Σταμάτης Κραουνάκης: «Γέλασα με την Παπαρίζου, αγνώριστη πια αλλά μπάστα»
#Eurovision 2024: Η #Rai διέρρευσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Ιταλίας - 12αρι στο Ισραήλ
«Δράκουλες & Δεινόσαυροι» βγήκαν σεργιάνι στα κανάλια - Είχαν όλοι μια κακή κουβέντα για την Μαρίνα Σάττι
Viral oι γκριμάτσες και τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ
Σε ποια θέση δείχνουν τα στοιχήματα, Μαρίνα Σάττι & Silia Kapsis στον Μεγαλο Τελικό της #Eurovision 2024
Η #Μουρμούρα ρίχνει αυλαία μετά από 11 χρόνια - Η απόφαση για τους απρόσμενους τίτλους τέλους
Ένας 23χρονος έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του επί σκηνής – Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή
Γιώργος Θεοφάνους: «Το 1992, στην ίδια πόλη, το Μάλμε, φοράω το γαμπρικό μου κοστούμι, δεν είχα κι άλλο»
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Β’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο πρώτο μισό η Ελλάδα!
#SurvivorGR: Το βουνό έπεσε - Αποχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με αποσκευές 126.000 ευρώ