Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη

 

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι, ύστερα από ένα έντονο λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ η οικογένειά του, ο αγαπημένος ηθοποιός έφθασε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού, με σκοπό να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να μάθουν τι συμβαίνει με τη υγεία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η κάμερα του «Happy Day» και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Πλέμμενος βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο στο Μαρούσι και μετέφεραν τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη: «Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο και να μείνει το βράδυ εκεί. Σήμερα το πρωί αναμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Θα κρίνουν αν θα πάρει σήμερα εξιτήριο ή αν θα μείνει άλλη μια μέρα μέσα στο νοσοκομείο.»

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης περνούσε μια ιδιαίτερα στρεσογόνο περίοδο…» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες γύρω από τα όσα ακούγονται για το όνομά του στον θεατρικό και τον τηλεοπτικό χώρο λένε ότι οι γυναίκες που θα προχωρήσουν σε καταγγελίες εναντίον του, ακολουθούν τις οδηγίες των δικηγόρων τους. Η διαδικασία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, κυρίως λόγω νομικών λεπτομερειών όμως ο θόρυβος εξακολουθεί να είναι πολύ ισχυρός. Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που επιμένουν ότι η περίπτωση του χαρισματικού κωμικού θα περιέχει πιο σοβαρές κατηγορίες από αυτήν των άλλων δύο συναδέλφων του.

Μετά τον Γιώργο Κιμούλη και τον πρώην σύντροφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Δήμητρας Λιάνη «γνωστό... ηθοποιό και σκηνοθέτη», οι οποίοι έχουν δεχτεί ονομαστικές καταγγελίες, ακολούθησε το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη. Μάλιστα τρεις περίπου ώρες μετά την εισαγωγή του, μια πολύ γνωστή ηθοποιός έκανε μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, την δεύτερη μέσα σε λίγα 24ωρα. Σε αυτήν όπως και στην πρώτη, η οποία έγινε λίγες ώρες μετά το εξώδικο του γνωστού ηθοποιού την περασμένη Δευτέρα δεν χρησιμοποίησε κάποια φράση και δεν έγραψε τίποτε, απλώς ανήρτησε ένα συγκεκριμένο σημείο στίξης αρκετές φορές.

Η συγκεκριμένη φέρεται να είναι μια από τις τουλάχιστον έξι γυναίκες που σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, αναμένεται να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες καταγγελίες. Αυτές θα αφορούν τον διακεκριμένο ηθοποιό, πρωταγωνιστή και μέρος πλέον ενός κυκλώνα που σαρώνει με ορμή τον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.

Δες το βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»