Γιος εφοπλιστή & παίκτης ριάλιτι συνελήφθη για κορωνοπάρτι! Τι υποστηρίζει;

 

Χθες το βράδυ συνελήφθη γιος εφοπλιστή για κορωνοπάρτι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Παναγιώτη Σουρέλη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος, το βράδυ της Τετάρτης και συγκεκριμένα στις 20.30, αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν για να μεταβούν σε καφετέρια στη Νίκαια όπου έξω βρήκαν τον υπεύθυνο του καταστήματος και μέσα 11 υπαλλήλους που ήταν όμως σε αναστολή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιος εφοπλιστή & παίκτης ριάλιτι συνελήφθη για ενέδρα με πυροβολισμό στο Περιστέρι

Οι Αρχές ρώτησαν τον υπεύθυνο του καταστήματος για το τι συμβαίνει και εκείνος απάντησε πως είχε γενέθλια και άτομα που είναι μέσα είναι το προσωπικό του καταστήματος. Τότε επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που είναι  και ο γιος του εφοπλιστή, που πριν λίγο καιρό είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές για υποθέσεις ποινικού ενδιαφέροντος.

Ο γιος του εφοπλιστή πέρασε το βράδυ στο τμήμα ενώ πριν λίγη ώρα πέρασε και από το αυτόφωρο μαζί με έναν ακόμη άντρα για πλημμέλημα. Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει ότι πήγε στο σημείο να δει τι γίνεται, αλλά δεν συμμετείχε στο κορωνοπάρτι.

Ο δικηγόρος ενός εκ των δύο συλληφθέντων, του υπαλλήλου του γιου του εφοπλιστή μίλησε στον Αλέξανδρο Γύγο και στο «T-Live» στη συνέχεια:

 

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας τελικά αφέθηκε ελεύθερος ωστόσο, ο πατέρας του θεωρεί ότι η οικογένειά του βρίσκεται, στο μάτι του κυκλώνα.

«Σας λέω το εξής, ότι αυτά τα οποία γράφονται είναι ψέματα δεχόμαστε βρόμικο πόλεμο και δεν καταλαβαίνω γιατί. Και αγανακτώ που μιλάω γιατί έχουμε γίνει στόχος. Κάθε τι και λίγο ο γιος του …, ο εφοπλιστής …, δηλαδή έχουμε αρχίσει και δεν μπορούμε να ζήσουμε. Δηλαδή έχουμε αρχίσει και φοβόμαστε να κυκλοφορούμε. Αυτή δεν είναι αστυνόμευση, είναι τρομοκρατία. Ή αν ήταν εκεί ευχαρίστως να το κάνανε. Και πολύ καλά θα κάνανε. Κακώς ήταν εκεί ο οποιοσδήποτε».

Την ίδια ώρα και παρ’ ότι τα κρούσματα στην Άμεση δράση έχουν ξεπεράσει τα 60, στην γραμματεία της ίδιας υπηρεσίας, στήθηκε, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ντοκουμέντο, φιέστα με τα όλα της. Οινοπνευματώδη ποτά και μεζέδες έδιναν και έπαιρναν. Αστυνομικοί εν υπηρεσία, χωρίς μάσκες έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία. Ένας μάλιστα, από αυτούς, την ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»