Αυτοί πέρασαν στην επόμενη φάση του #MasterChefGR

 

Η συγκινητική ιστορία του Γιώργου που μεγάλωσε με τη γιαγιά του, η παίκτρια που έβραζε νερό σε βραστήρα εκτός πρίζας και η συνεργασία με τον Έκτορα Μποτρίνι και ο χρυσός σκούφος... Ποιοι πέρασαν στην επόμενη φάση του #MasterChefGR;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο κύριος Γιώργος ήρθε να κυνηγήσει το όνειρό του στο MasterChef, μιας και τελείωσε σχολή μαγειρικής το μακρινό 1991. Έκτοτε ασχολήθηκε με τον τουριστικό κλάδο, όπου αξιολογούσε πιάτα ανάλογα με την ποιότητα και το κόστος.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι συνεργάστηκε και με τον Έκτορα Μποτρίνι στην πορεία του λέγοντας: «Η μεγαλύτερη εμπειρία ήταν δουλεύοντας με τον Έκτορα Μποτρίνι. Ο Έκτορας είχε το εστιατόριο στην Ρόδο στο ξενοδοχείο που ήμουν διευθυντής το 2013 και καταφέραμε να πάρουμε έναν σκούφο. Η συνεργασία μας με έκανε να θέλω να έρθω στο MasterChef, να μπορέσω να μπω στο σπίτι και να γίνω ένας MasterChef με όλη την σημασία της λέξης.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ωστόσο οι ελλείψεις στον σολομό που ετοίμασε, δεν έπεισαν τους κριτές για να του δώσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση κι, όπως ανέφερε, η γυναίκα του θα του φορτώσει όλη την μαγειρική του σπιτιού.

Τη δική του ιστορία μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του MasterChef ο Γιώργος. Ο διαγωνιζόμενος κατάφερε να αποσπάσει δύο ναι από τους κριτές και έτσι θα διεκδικήσει την είσοδό του στο σπίτι του reality στη φάση του Bootcamp. 

Στο εισαγωγικό βίντεο, ο Γιώργος αποκάλυψε ότι μεγάλωσε με τη γιαγιά και τον παππού του, καθώς με τη μητέρα του δεν έχει καμία σχέση ενώ ο πατέρας του δούλευε πολύ. Παράλληλα, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef για χάρη της γιαγιάς του που πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

«Όταν ήμουν δέκα χρονών οι γονείς μου πήραν διαζύγιο και εγώ επέλεξα να ζω με τη γιαγιά και τον παππού γιατί ο μπαμπάς μου δούλευε πολλές ώρες και με τη μαμά μου δεν έχω κάποια επαφή. Για να βρίσκομαι κοντά στον παππού και τη γιαγιά μου έχω θυσιάσει προσωπικό χρόνο, έχω θυσιάσει χρόνο από τη δουλειά μου αλλά δεν μετανιώνω καθόλου γιατί το έκανα με τη θέλησή μου και αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα το ξαναέκανα με κλειστά τα μάτια.

Η γιαγιά μου μού έλεγε εδώ και καιρό να μπω στο παιχνίδι. Τώρα δεν είναι στη ζωή αλλά πάντα όταν βλέπαμε το MasterChef – γιατί το βλέπαμε μαζί – μου έλεγε ότι μαγειρεύω καλά και γιατί να μην μπω να δοκιμάσω. Είναι ένας λόγος, μπορεί και ο σημαντικότερος που είμαι εδώ πέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος.

 
Ανάμεσα στις συμμετέχουσες ήταν και η Βίλλυ. Η 29χρονη εγκληματολόγος επέλεξε να φτιάξει μία γλυκιά τάρτα προκειμένου να κερδίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση στο reality.
 
Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γλυκού το άγχος κατέβαλε τη Βίλλυ με αποτέλεσμα να αποσυντονιστεί, να χάσει την αίσθηση του χρόνου και να μην μπορεί να ελέγξει τις σκέψεις της. Καθώς βρισκόταν στον πάγκο και έφτιαχνε το γλυκό της, ο Σωτήρης Κοντιζάς την πλησίασε και εκείνη του ανέφερε ότι ο βραστήρας ή όπως τον αποκάλεσε εκείνη «θερμός, δεν λειτουργεί.
 
Τότε, ο Σωτήρης Κοντιζάς έσκυψε και… έβαλε τον βραστήρα στην πρίζα. Παρ’ όλα αυτά, το γλυκό ενθουσίασε τους κριτές και έτσι η Βίλλυ πέρασε απευθείας στο σπίτι του MasterChef.
 

Παρ’ ολίγον φουλ της ποδιάς σήμερα στο #MasterChefGR! Ο Παναγιώτης, η Βίλλη και η Κωνσταντίνα έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στο σπίτι, ενώ ο Γιώργος και η Αργυρώ θα πρέπει να δώσουν ακόμα μία μάχη στο bootcamp!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»