«Νύχτα πάρτυ» το Σάββατο στον Alpha με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

 

 

Το «Σπίτι με το Mega» ανεβάζει αυλαία για το 2021 και υποδέχεται τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, στην πρώτη του τηλεοπτική συναυλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές και συνθέτες της γενιάς του, έχει ετοιμάσει μια μεγάλη μουσική γιορτή για τους τηλεθεατές, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις στις 22:30 στον ALPHA 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, θα ανέβει στην επιβλητική σκηνή του  Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και θα μας ταξιδέψει μελωδικά με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Από το αισθαντικό «Άγγιγμα Ψυχής», που τον σύστησε στο κοινό, τις  διαχρονικές ερωτικές μπαλάντες «Μόνο στα Όνειρα» και «Ο Βυθός σου» μέχρι το αισιόδοξο «Χορεύω» που βρέθηκε στην 1η θέση των ραδιοφώνων και το νέο του τραγούδι «Μην Αργείς», ο κορυφαίος τραγουδοποιός θα ξετυλίξει το νήμα της σημαντικής μουσικής του πορείας σε μία αξέχαστη βραδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δικαίωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη! Κέρδισε την Εφορία και €3,7 εκατ.!

Στο «Σπίτι με το Mega», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συναντά ξεχωριστούς φίλους χαρίζοντας μας σπουδαίες μουσικές στιγμές. Στη σκηνή θα βρεθούν μαζί του οι καταξιωμένοι ερμηνευτές, Γιώργος Νταλάρας και Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Ακόμα, σε ρόλο έκπληξη θα εμφανιστεί ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς, αλλά και η νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Κατερίνα Παράσχου.

Στα highlights της βραδιάς, συγκαταλέγεται η συνεργασία του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Οι δυο τους θα παρουσιάσουν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο τραγούδι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, με τίτλο «Νικητές Χαμένοι» σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Σταύρου Σταύρου.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 22:30 στον ALPHA σε μία βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Για την πρώτη του τηλεοπτική συναυλία, τις συνεργασίες του και την πρώτη του επαφή με τον Γιώργο Χατζηνάσιο το 1998 μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Είναι η πρώτη φορά που κάνουμε κάτι τέτοιο, γι’ αυτό έχουμε και το αντίστοιχο βάρος της ευθύνης» ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, συμπληρώνοντας πως μέσα από το «Σπίτι με το MEGA» θέλει να ρίξει μια γέφυρα επικοινωνίας με τον κόσμο.

Επίσης, αναφέρθηκε στο Γιώργο Νταλάρα και τη γνωριμία τους, σημειώνοντας πως ήταν πάντα απλόχερος και βοηθητικός σε ότι συνέβαινε. «Μας δένει μια αγάπη, μια φιλία και ο θαυμασμός δεν φεύγει ποτέ» συμπλήρωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, τονίζοντας πως ο Γιώργος Νταλάρας είναι η «κορυφή των κορυφών».

Μιλώντας για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, τόνισε πως η φιλία τους ενισχύθηκε μέσα στην καραντίνα, φτάνοντας και σε ένα τραγούδι, το «Νικητές – Χαμένοι» που θα ακουστεί το Σάββατο μέσα από το «Σπίτι με το MEGA».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρώτη του γνωριμία με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο, το 1998, σημειώνοντας ότι θυμάται εκείνη τη στιγμή «σαν να ήταν χθες».

Τέλος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για τη Ζανή, το σκυλάκι που υιοθέτησε και το οποίο ζει με τη βοήθεια αμαξιδίου, ενώ υποστήριξε πως δεν σκοπεύει να κάνει κάτι στην τηλεόραση. «Ήταν εντελώς κατ’ εξαίρεση το Final Four, δεν είναι ο τομέας μου» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»