«Δεν είναι μόνο ο Γιώργος Κιμούλης, υπάρχουν κι άλλοι…» Σοκάρει η Σκορδά!

 

 

Δώρα Χρυσικού – Νίκος Ψαρράς: Η ανακοίνωση για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα εναντίον του Γιώργου Κιμούλη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για τη λεκτική και σωματική βία που κατήγγειλε ότι βίωσε από τον Γιώργο Κιμούλη τη σεζόν 2008-09 στο θέατρο Αθηνών έχει προκαλέσει κύμα συζητήσεων. Η ηθοποιός υποστήριξε στο «Πάμε Δανάη» ότι στην παράσταση «Closer» που συμπρωταγωνιστούσε με τη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά, ο γνωστός σκηνοθέτης την έβρισε και την κλώτσησε. Αντίθετα, ο Γιώργος Κιμούλης     απάντησε ότι έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της. 

Ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού εξέδωσαν πριν από λίγο επίσημη ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου τους, στην οποία επιβεβαιώνουν ουσιαστικά τα γεγονότα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης Closer στην οποία συμμετείχαμε κι εμείς. Δυστυχώς, ήμασταν μπροστά σε πολλά περιστατικά τα οποία ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση προς τη Ζέτα και τη συγχαίρουμε για το θάρρος της».

Το πρωί της Τετάρτης, η Φαίη Σκορδά μέσα από το «Πρωινό» αποκάλυψε ότι το χθεσινό απόγευμα μίλησε με άλλες ηθοποιούς, οι οποίες της ανέφεραν ότι η Ζέτα Δούκα δεν ήταν η μόνη γυναίκα που δέχθηκε εργασιακό εκφοβισμό από τον Γιώργο Κιμούλη.

«Όλο αυτό που ξεκίνησε χθες με την Ζέτα Δούκα δεν ήταν κάτι σοκαριστικό εν τέλει… Μιλούσα πραγματικά τέσσερις ώρες με ηθοποιούς και σκηνοθέτες στο τηλέφωνο και αυτό που άκουσα ήταν “Περίμενε και θα δεις… τι θα γίνει από αύριο”. Δεν είναι μόνο ο Γιώργος Κιμούλης, είναι και άλλοι. Μου ανέφεραν ονόματα στο τηλέφωνα, ηθοποιών και σκηνοθετών» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

«Μιλάμε για μια υπόθεση εργασιακού εκφοβισμού και βίας, σύμφωνα με την καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Υπάρχει σωρεία ηθοποιών, αντρών και γυναικών, που ετοιμάζονται να κατηγορήσουν πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού θεάτρου, όχι μόνο για εκφοβισμό αλλά και για σεξουαλική παρενόχληση. Είναι ονόματα που θα σκάσουν τις επόμενες ημέρες…» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»