Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δύσκολη... η χειρότερη συνεργασία μου αυτή με τον Γιώργο Κιμούλη»

  27/01/2021 11:48
 «Δύσκολη... η χειρότερη συνεργασία μου αυτή με τον Γιώργο Κιμούλη»

«Δύσκολη... η χειρότερη συνεργασία μου αυτή με τον Γιώργο Κιμούλη»

  27/01/2021 11:48

Φαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: «Συνεργασία χωρίς καμία επαφή, δεν είχαμε καμία συνομιλία, έβαλα τα όρια μου... Θεωρώ απαράδεκτο ο οποιοσδήποτε να εκμεταλλεύεται τη θέση του» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Για τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Φαίη Ξυλά. Η ηθοποιός που είχε συνεργαστεί σε δυο θεατρικά έργα με τον Γιώργο Κιμούλη ανέφερε πως αυτές η συνεργασίες της ήταν από τις πιο δύσκολες στη ζωή της και κάποια στιγμή είχαν φτάσει σε σημείο να μη μιλάνε καν παρά μόνο πάνω στη σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ήταν από τις πιο δύσκολες ίσως η χειρότερη συνεργασία μου αυτή με τον Γιώργο Κιμούλη. Από εκεί και πέρα έβαλα τα όρια μου με αποτέλεσμα να έχουμε μια συνεργασία χωρίς καμία επαφή, που δεν είχαμε καμία συνομιλία. Διεκπαιρεώθηκε η συνεργασία, πολύ δύσκολα. Θεωρώ απαράδεκτο ο οποιοσδήποτε να εκμεταλλεύεται τη θέση του ως σκηνοθέτης ή θιασάρχης. Αν η κοπέλα δέχτηκε σωματική ή λεκτική βία ή όλα αυτά που περιγράφει είναι καταδικαστέο… Εμείς με τον Γιώργο Κιμούλη είχαμε άλλα ζητήματα που αν τα πω μειώνουμε το περιστατικό» ανέφερε η Φαίη Σκορδά παίρνοντας ως αφορμή τα όσα είπε η Ζέτα Δούκα το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας