Προσωπικές ιστορίες που συγκλονίζουν! Ποιοι τα κατάφεραν στο #MasterChefGR;

 

 

Η μαχη διαγωνιζόμενης με τον κορωνοϊό για έξι εβδομάδες, η ιστορία παίκτριας που έχασε τον μπαμπά της στον πόλεμο... Οι Audition στο #MasterChefGR συνεχίζονται!  Ποιοι τα κατάφεραν; 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Στο MasterChef βρέθηκε η Ανούς για να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στην μαγειρική κι η ιστορία της συγκίνησε τους τρεις κριτές.

Η ίδια λύγισε κι ανέφερε: «Θέλω να τους κάνω όλους υπερήφανους. Ο μπαμπάς μου δεν ζει, τον έχασα μικρή σε έναν πόλεμο. Ήταν δίκαιος, σωστός κι αγαπούσε κι εμάς και την πατρίδα του. Αλλά αυτό μας τον στέρησε και δεν μου είπαν από την αρχή για τον θάνατό του. Με τα χρόνια έμαθα ότι όταν γυρνούσαν από την Τσετσενία προς την Ρωσία, τους τράκαραν με άλλο όχημα και τους σκότωσαν. Είναι δολοφονία. Ο μπαμπάς μου είναι εθνικός ήρωας αλλά εγώ θεωρώ την μαμά μου.»

Ο Κώστας θέλησε να εντυπωσιάσει τους τρεις κριτές του MasterChef, μαγειρεύοντας ψάρι μαζί με noodles, μπρόκολο και σάλτσα και δημιουργώντας ένα πιάτο που ήλπιζε ότι θα τον πάει τουλάχιστον στα Bootcamp του μαγειρικού ριάλιτι.

Ο ίδιος ήταν πολύ σίγουρος για το πιάτο του αλλά και το κατά πόσο έψησε τα υλικά και συγκεκριμένα τον σολομό, λέγοντας στον Σωτήρη Κοντιζά ότι είναι medium. Ο τελευταίος σκεπτικός άρχισε να τον ρωτά τι κατάφερε με το κάθε συστατικό που χρησιμοποίησε στο πιάτο του, όταν στο τέλος ακούμπησε το μαχαίρι του πάνω στον σολομό και συνειδητοποίησε κάτι που ο Κώστας δεν είχε προσέξει. Ο κριτής του ανέφερε με αυστηρό ύφος: «Αυτό δεν είναι medium, είναι τσιμέντο.»

Σίγουρα κρύος ιδρώτας έλουσε τον Κώστα κι όχι αδίκως αφού τελικά δεν κατάφερε να συνεχίσει στο MasterChef.

Για την δική της μάχη με τον κορωνοϊό έκανε λόγο στο MasterChef η Χριστίνα, όσο ετοίμαζε τα υλικά της.

Η ίδια στο εισαγωγικό βίντεο ανέφερε το πόσο την κατέβαλε ο ιός και ότι για έξι εβδομάδες πέρασε πού δύσκολα: «Η τελευταία περίοδος πριν έρθω στην Ελλάδα ήταν πολύ δύσκολη γιατί περάσαμε το πρώτο lockdown και αρρώστησα με Covid-19. Ήμουν άρρωστη για έξι εβδομάδες, κοιμόμουν πάντα σε recovery position χωρίς μαξιλάρι γιατί δεν ανέπνεα. Το βράδυ πάθαινα περισσότερες κρίσεις από ότι το πρωί. Αυτό με κούρασε σωματικά και συναισθηματικά από την άποψη ότι πρέπει να είσαι απομονωμένος.»

Η περιπέτειά της δεν πτόησε την Χριστίνα, βρέθηκε στο MasterChef και με το πιάτο της καθώς και με τις γνώσεις της κατάφερε να περάσει απευθείας στο σπίτι του μαγειρικού ριάλιτι.

Τα μαχαίρια όντως ακονίζονται καλά!

Μετά το πρώτο ατύχημα της παίκτριας στην πρεμιέρα του ριάλιτι, μια ακόμη τραυματίστηκε στο χέρι.

Μπορεί να μπήκε με ενθουσιασμό και με σιγουριά για το πιάτο της, ένα ατύχημα όμως στο χέρι κι πιο συγκεκριμένα ένα κόψιμο στο δάχτυλο, την απογοήτευσε.

Παρόλα αυτά η παίκτρια κατάφερε να βγάλει πιάτο αφού άμεσα οι διασώστες τις έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Μία προσωπική ιστορία μοιράστηκε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο Στέφανος κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του MasterChef. Ο ταλαντούχος μάγειρας ενώ ετοίμαζε το πιάτο του, αποκάλυψε στον κριτή του reailty μαγειρικής ότι ήθελε καιρό να δηλώσει συμμετοχή, όμως η πρώην σχέση του δεν τον άφηνε. 

«Έχω αγχωθεί λίγο γιατί θέλω πολύ να πετύχει αυτό το πιάτο. Ήθελα πολύ καιρό να έρθω αλλά μερικές φορές υπάρχουν παράγοντες που μας κάνουν να χανόμαστε… γυναίκες. Δεν ήθελε να έρθω γιατί σκεφτόταν ότι θα είμαι μακριά, ζήλευε και λίγο. Αυτή η σχέση δεν υπάρχει πια», ήταν τα λόγια του Στέφανου.

H Audition του Γιώργου

H Audition της Νικολέτας

 
H Audition του Νικόλα
 

Το trailer

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!
#Coachella: Η εμφάνιση - έκπληξη από τη Shakira και η ανακοίνωση για World Tour που αιφνιδίασε
#Eurovision 2024: Η απάντηση του Πρόεδρου της ΕΡΤ για την προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο
Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θα συναντιόμουν επαγγελματικά ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Πασχαλίδης και Μποφίλιου παρουσίασαν το τελευταίο #ΜουσικόΚουτί - Το «ευχαριστώ» του Πορτοκάλογλου
#SurvivorGR: Ρεσιτάλ παραφωνίας & διαφήμισης - Ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης & ο Σάκης!
«Και πάλι μαζί… ΠAM!» – Λύθηκε η παρεξήγηση Μαρίνας & της Μαρίας του #Scorpios είναι για σένα! ΠΑΜ!
#Eurovision: Σάλος με δημοσίευμα που θέλει την ΕΡΤ να έχει προαποφασίσει χαμηλή βαθμολογία για Κύπρο
#J2US: Grande ανατροπές - Xωρίς αποχώρηση, με έντονη αμηχανία και ανακάτεμα της τράπουλας