«Ο Κιμούλης με έβριζε χυδαία... Κρυβόμουν στην τουαλέτα από το φόβο μου»

 

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις της Ευδοκίας Ρουμελιώτη μετά το σάλο που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε σήμερα στο «Πάμε Δανάη και τα όσα είπε πραγματικά προκαλούν ανατριχίλα.
 
«Σε αυτόν τον χώρο είμαστε λίγοι και γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά δεν μπορεί να βγαίνει να λέει ο κύριος Κιμούλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ότι αυτή τη στιγμή θυμηθήκαμε και η Ζέτα και εγώ και όλοι όσοι μιλήσουν γι αυτά, ότι τώρα θυμηθήκαμε την συμπεριφορά του πατώντας πάνω στην κορυφαία πράξη κατά την άποψη μου που έκανε η Μπεκατώρου. Πάντα τα λέγαμε αυτά, αλλά τα λέγαμε μεταξύ μας. Όλοι ξέρουμε μέσα στο χώρο δυστυχώς για τις συμπεριφορές του συγκεκριμένου ανθρώπου», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη και πρόσθεσε: «Φυσικά έχω προσωπική εμπειρία αλλιώς δεν θα έβγαινα μιλήσω. Ήταν γενναία πράξη αυτό που έκανε η Ζέτα Δούκα. Ο Γιώργος Κιμούλης βγήκε χθες και είπε πως η Ζέτα τότε ήταν μια φτασμένη ηθοποιός, εγώ δεν ήμουν μια φτασμένη ηθοποιός, ήμουν ένα κορίτσι 25 χρονών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα αυτή τη δύναμη στο χώρο που θα μπορούσα να μιλήσω. Φοβόμουν. Πιστεύω ότι αν έβγαινα να μιλήσω και τα έβαζα με τον Γιώργο Κιμούλη και να έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο μπορεί και να μην ξαναδούλευα. Εγώ ζούσα από αυτή τη δουλειά τότε, έβγαζα τα χρήματά μου για να ζήσω από αυτή τη δουλειά. Παιδιά είναι από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου. Μετά από την συνεργασία μου με αυτό τον άνθρωπο παντρεύτηκα ένα σοβαρό πρόβλημα με τις φωνητικές μου χορδές».  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη συνέχεια η Ευδοκία Ρουμελιώτη είπε: «Έκανα καθημερινά ενέσεις κορτιζόνης για να μπορώ να παίξω στην παράσταση. Με κακοποίησε ψυχολογικά ο Γιώργος Κιμούλης. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν πάνω στη σκηνή προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου κι εκείνος ερχόταν από πίσω που και δεν μπορώ να πω στον αέρα όλα αυτά που άκουγα στον εαυτό μου. Μίλησα από την πρώτη στιγμή με το που τελείωσα αυτή τη συνεργασία. Πήγα να προστατέψω τους ανθρώπους στο χώρο μου. Τον ρώτησα γιατί τα κάνει όλα αυτά ενώ εκείνος με είχε επιλέξει. Ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερα να βγάλω τη σεζόν. Αναγκάστηκα να κλείσω το θέατρο. Στο διάλειμμα από τον φόβο μου κρυβόμουν στην τουαλέτα. Δεν με ενδιαφέρει αν μου κάνει μήνυση ο Γιώργος Κιμούλη. Να κάνει ότι θέλει, ας με πάει στα δικαστήρια. Είναι αλήθεια όλα αυτά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»
Ηράκλης Γιωργαλλής: «Το 2ο παιδί μας, γεννήθηκε Δευτέρα του πραξικοπήματος & πέθανε Κυριακή της εισβολής»