Χτυπήματα, βρισιές, αλληλοκατηγορίες και απουσία αυτοκριτικής στο #SurvivorGR!

 

 

Αυτό δεν είναι το πιο δύσκολο #SurvivorGR, είναι το πιο σκληροπυρηνικό! Ακραία εγωιστικές συμπεριφορές, αψυχολόγητες εκφράσεις, συμφεροντολογικές προσεγγίσεις, δολοπλοκίες, αλληλοκατηγορίες, διαστρέβλωση γεγονότων και ακραία απουσία αυτοκριτικής και αυτοσυγκράτησης! Σκέτη ζούγκλα! Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το τηλεπαιχνίδι επιβίωσης, όπως προέκυψε τόσο από την ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας που για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα έχασε στο αγώνισμα της ασυλίας, όσο και από την απόφαση του Γιώργου Κοψιδά, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία και είχε αποκτήσει το δικαίωμα να επιλέξει ακόμα έναν προς αποχώρηση απο το Survivor 4.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O γιος του Γαλακτερού & της Νάνσυς & δυο ακόμα παίκτες πέταξαν για #SurvivorGR 

Το λάδι που βρήκε στην καλύβα της η Ασημίνα Ιγγλέζου και το χρέωσαν στον Πάνο Καλίδη ήταν το θέμα συζήτησης για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Η Κόκκινη ομάδα συνέχισε να κατηγορεί τον πρώην συμπαίκτη τους, με τον Τριαντάφυλλο να κρατάει το θέμα….ζεστό και τη Σοφια να ξεκαθαρίζει ότι σαν μηχανικός που είναι το λάδι δεν ήταν μηχανής, όπως ισχυρίστηκαν οι αντίπαλοι.

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, στην παραλία των Μπλε ο Πάνος Καλλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η καλύβα μου είχε δύο εισόδους. Ειδικά από εκείνη που κοιμόταν ο Γιώργος Κοψιδάς φαινόταν πάρα πολύ έντονα και δεν το έκρυψα ποτέ επιμελώς όπως θα έκρυβε κάποιος μια προμήθεια που βρήκε και θέλει να την καταναλώσει μόνος του. Άρα αν ήθελα θα ήταν κρυμμένη στο δάσος. Είναι φως φανάρι ότι ο Τριαντάφυλλος με έχει στοχοποιήσει».

Την ίδια ώρα, στην παραλία των Κόκκινων, ο Τριαντάφυλλος είχε ακόμα υπερένταση και ξέσπασε τόσο στους συμπαίκτες του όσο και στην κάμερα του Survivor. «Άλλη μια φορά είδα στη ζωή μου πως η αλήθεια σε κάποιους πονάει. Και πονάει πάρα πολύ! Κατά τα άλλα είμαι καλός συνάδελφος, όπως έλεγε ο Πάνος ότι θα μου έλεγε καλημέρα, αλλά ο συνάδελφος θα έκλεβε από τον άλλον για να μην τρώει και να πεινάει. Δυο φορές το έκανε με το ρύζι με την Κάτια, τρεις και το λάδι. Ότι θα πεινάει ο καλός ο συνάδελφος δεν τον ένοιαζε καθόλου, ότι θα πεινάει η υπόλοιπη ομάδα δεν τον ένοιαξε καθόλου και είπε και ντροπή μου. Ντροπή μου που έκλεψε δύο φορές ρύζι και δεν ήρθε να το πει στον καλό τον συνάδελφο. Τι συνάδελφος και φίλος από τη στιγμή που τον αφήνει να πεινάει; Τι σόι αδελφοσύνη είναι αυτή; Για να ξέρω δηλαδή… Άμα κάνω λάθος, παιδιά, κατακρίνετε με».

Στην άλλη παραλία, οι Μπλε και κυρίως ο πρώην «Διάσημος» Αλέξης Παππάς στήριξε τον συμπαίκτη του, ενώ ο Πάνος Καλίδης συνέχισε να δηλώνει αθώος.

James: περίμενα την υποψηφιότητα της Ασημίνας

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινη ομάδα,  ήταν ντέρμπι. Έχοντας ένα μαξιλάρι στα χέρια τους έπρεπε να ωθήσουν στο κενό τον αντίπαλό τους. Σκληρές μονομαχίες, αρκετά φάουλ, φωνές και διαμαρτυρίες και σίγουρα  αρκετοί τοι είδαν ως μια ευκαιρία να εκτονωθούν απέναντι στον αντίπαλο τους.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους δυο… παλιόφιλους.  Τριανταφυλλος και Πάνος Καλίδης, μπήκαν δυνατά στη μάχη με τον τραγουδιστή της Κόκκινης ομάδας να δέχεται αντιαθλητικό χτύπημα στο λαιμό και να τραυματίζεται.

Από όλες τις μονομαχίες αυτή που βγήκε εκτός ελέγχου ήταν του Περικλή Κονδυλάτου με τον Πάνο Καλίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Περικλής Κονδυλάτος διαμαρτυρήθηκε έντονα για αντικανονικό χτύπημα. Ένα χτύπημα, όπως όπως ο ίδιος τόνισε, που δέχθηκε στο κεφάλι του!

«Ε! Με χτύπησε στο κεφάλι! Με χτύπησε στο κεφάλι! Τι κάνεις ρε; Με χτύπησες στο κεφάλι, πονάω! Τι κάνεις; Τι είναι αυτά ρε;» διαμαρτυρήθηκε έντονα ο σχεδιαστής κοσμημάτων. «Βλέποντας το Var ο Πάνος έχει χτυπήσει αντικανονικά τον Περικλή» τόνισε, με τη σειρά του, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

«Τι α ρε; Όλο α και α ρε; Σήκω πάνω ρε!» φώναξε ο Πάνος Καλλίδης στον αντίπαλο του.

Η μάχη πήγε στο 9-9, όμως πάλι έστω και στο νήμα οι Μπλε πήραν τη νίκη κάνοντας το 10-9 διατηρώντας το αήττητο σερί τους και την ασυλία στην ομάδα τους.

James: ο Κώστας έκανε ξεφτιλίκια στο αγώνισμα 

Περικλης: ο Πάνος έπαιξε αγώνα άτιμο

Στο συμβούλιο η ένταση μεταξύ των δυο ομάδων συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς.

Τα αίματα άναψαν ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους. Αφορμή στάθηκαν ορισμένες κινήσεις που δεν άρεσαν και τόσο στον Κώστα Παπαδόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης των Μπλε σημείωσε χαρακτηριστικά προς τον συμπαίκτη του, Περικλή Κονδυλάτο πως «όταν έπαιξες με τον Τζέιμς και σου έκανε αποφυγή και έπεσες μες στο νερό, ξέρεις ποια ήταν η αθλητική του παιδεία; Ήταν αυτό το κακό δάχτυλο! Αυτό εμένα όμως με προσβάλλει γιατί ήσουν πάρα πολύ καλός. Και με τα γατάκια ξεκίνησε πρώτος ο Νίκος και θα το δει ο κόσμος». Αυτή είναι η παιδεία; Πλησιάζω να σου δώσω, Νίκο, το χέρι και ο Τζέιμς που έδειξε κ@λ@δάχτυλο πριν μου λέει «φύγε από δω»! Ευχαριστώ πολύ κύριοι» συμπλήρωσε εκνευρισμένος ο Κώστας Παπαδόπουλος. «Πρώτα από όλα, για αυτό που λέει με την χειρονομία, ο Περικλής ξέρει ότι τον σέβομαι. Αυτό που γύρισα και έκανα, ήταν ένα νόημα στους συμπαίκτες μου!  Δεύτερον, όταν λέμε για αθλητική παιδεία, ο Κώστας όταν έπαιζε με τον Νίκο γύρισε και του είπε «αυτά να τα κάνεις στα πρόβατα σου, τσοπάνη»! Περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα κερδίσουν για να νιώσουν όπως όταν κερδίσαμε το Euro 2004 γιατί κάπως έτσι το πανηγυρίζουν» απάντησε ο Τζέιμς Καφετζής.

Με τη σειρά του, τον λόγο πήρε ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος και ξεσπάθωσε! «Δεν γίνεται να μου λένε για αθλητική παιδεία. Το θέατρο του παραλόγου εδώ πέρα… Μιλάνε για αθλητική παιδεία τα παιδιά αυτά, με ειρωνεύεται και ο Κώστας κουνώντας μου το χέρι που έχει και τρία παιδιά και θέλει να παρουσιάσει αθλητική παιδεία, αλλά το τι παιδεία παίρνω εγώ από τους γονείς μου στο σπίτι μου το βλέπει όλος ο κόσμος».

«Όλα καταγράφονται εδώ πέρα. Δεν μπορεί να κρίνει ο Κώστας».

Σε ότι αφορά την ψηφοφορία των Κόκκινων η πλειοψηφία… μαύρισε για ακόμα μια φορά την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία βγήκε στον… τάκο μαζί με την Ασημίνα Ιγγλέζου.

Όταν πήρε τον λόγο ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος είχε εξασφαλίσει την ατομική ασυλία και έπρεπε να υποδείξει ακόμα έναν συμπαίκτη του για αποχώρηση, επέλεξε τον Περικλή Κονδυλάτο, όχι με αθλητικά κριτήρια όπως συνήθιζε αλλά επειδή είχε βάσιμες υποψίες ότι τον κατηγορεί.

Η απόφαση για το ποιος απο τους τρεις θα παραμείνει στο Survivor 4 ανήκει στο κοινό

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU
Η Μαρία Σολωμού «κέρδισε» τις Απόκριες! Μεταμφιέστηκε σε Απόλυτη - Τo σχόλιο της iconic Άννας Βίσση
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω ίωσης