#SurvivorGR: Τα ατομικά στατιστικά επιτυχίας και η αποχώρηση της Ευρυδίκης

Οι κόντρες Σταυρούλας - Μαρτίκα και Στέλλας - Καρολίνας, η αντίδραση του Βασάλου στην αποχώρηση, η κατάταξη των #SurvivorGR All Star και η μάχη για την ομελέτα - Η ανάρτηση της Λάουρας, του Fipsterr, του Κοκκινάκη, της αδερφή της και του Γρηγόρη Μόργκαν για την αποχώρηση της Βαλαβάνη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η παίκτρια του #SurvivorGR All Star που αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό να στείλει σπίτι της το βράδυ της Τετάρτης (18/1), δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους άλλους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση Κώστα Παπαδόπουλο και Σπύρο Μαρτίκα της Κόκκινης ομάδας και Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα της Μπλε να συνεχίσουν να αγωνίζονται στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

 

 

 

H ψηφοφορία της δεύτερης εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης δημιούργησε δυσαρέσκειες, με συνέπεια να ενταθούν οι σχέσεις μεταξύ των παικτών. Ο Σπύρος Μαρτίκας συνέχισε να τα έχει με τις τρεις παίκτριες που τον ψήφισαν, τη Σταυρούλα, την Ελένη και την Ευρυδίκη, ρίχνοντας ωστόσο τα πυρά του στη Σταυρούλα. Ο φαρμακοποιός φαίνεται πως της τα είχε μαζεμένα από το περσινό #SurvivorGR όπου εκείνη τον ψήφισε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

 

 

Η Σταυρούλα έδωσε τις δικές της απαντήσεις στις κατηγορίες και αναρωτήθηκε γιατί «τόσο μίσος; Τόση κακία; Τόσα απωθημένα;». Όπως είπε ο Σπύρος δεν την έπιασε ποτέ προσωπικά να της μιλήσει και επέλεξε να το κάνει μπροστά σε όλους στο συμβούλιο.

 

 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι ο Σπύρος Μαρτίκας φέρθηκε σαν δικαστής στο χθεσινό συμβούλιο. Όπως είπε δεν χρειάζονται στο παιχνίδι κανέναν δικαστή ούτε θέλουν να κριθούν για μια ψήφο.

 

 

 

Στο στρατόπεδο των «Μαχητών» ένταση επικράτησε μεταξύ της Καρολίνας και της Στέλλας. Η Στέλλα υποστήριξε πως η Καρολίνα δεν τη συμπαθεί και ψηφίστηκε αδίκως. Λίγο μετά, η Στέλλα είπε το παράπονό της και η Καρολίνα της επιτέθηκε. «Πιέζεις να μάθεις ποιοι σε ψήφισαν», της είπε η Καρολίνα με την Στέλλα να το αρνείται.

 

 

Λίγο πριν το στίβο μάχης οι τόνοι ανέβηκαν. 

Ο Βασάλος δέχεται επίθεση συνεχώς για το ότι χωρίς να είναι δυνατός αγωνιστικά, μένει στο απυρόβλητο των ψηφοφοριών, κάτι που τον εκνεύρισε και δεν δίστασε να πει: «Την επόμενη εβδομάδα να ψηφιστώ να ησυχάσουν οι απέναντι».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Oι αποκαλύψεις για Μαριαλένα - Σάκη και η επιβεβαίωση για Πριάμο - Χαμπέρη

 

Ωστόσο, η θερμοκρασία ανέβηκε όταν η συζήτηση έφτασε στον Σάκη Κατσούλη. Η σύρραξη για την Μπλε ψηφοφορία γενικεύθηκε και η Μαριαλένα και ο Σάκης τοποθετήθηκαν με αποτέλεσμα να ξεφύγει ο καυγάς. Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε με καλά λόγια για την Καρολίνα και ο Νίκος Μπάρτζης είπε πως αυτό είναι κάτι που προσβάλλει τον ίδιο και τους συμπαίκτες τους.

«Νιώθετε ότι σας προσέβαλα;», ρώτησε ο Σάκης με έντονο ύφος και οι απαντήσεις που έλαβε ήταν ποικίλες.

 

 

Στο μεταξύ η Κατερίνα Δαλάκα που είχε νοσηλευτεί τις προηγούμενες ημέρες, επέστρεψε στην παραλία και οι συμπαίκτες της την υποδέχτηκαν με πανηγυρισμούς. Ωστόσο δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.

 

 

Οι Κόκκινοι με φόρα από την χθεσινή τους νίκη στο αγώνισμα της 3ης ασυλίας μπηκαν δυνατά και προηγήθηκαν με τον Χανταμπάκη να κάνει το 1-0. Η Στέλλα ισοφάρισε σε 1-1 για τους Μπλε και οι Μπόγδανος και Εύη τους έφεραν μπροστά με 3-1.

 

 

 

Οι Κόκκινοι με Σάκη και Αφροδίτη έκαναν το 3-3, όμως οι μπλε βρήκαν τρόπο με τον «Μισθοφόρο» να περάσουν ξανά μπροστά στο σκορ.

 

 

 

Ασημίνα, Μάριος-Πριαμος και Σταυρούλα έκαναν το 6-4 για τους Διάσημους, με τους Μαχητές να κάνουν το 6-6 με Γκότση και Βασάλο.

Η Ευρυδίκη έκανε το 7-6 για τους Κόκκινους, ο Μαρτίκας το 8-6, ο Μπόγδανος προσπάθησε να κρατήσει τους μπλε στο παιχνίδι, όμως Σταυρούλα και Ασημίνα το έληξαν με τους Διάσημους να κατακτούν τη νίκη με 10-7 και να τρώνε την ομελέτα τους.

 

 

 

Η νίκη έφερε πιο κοντά τους Μάριο και Σταυρούλα, ενώ Σάκης και Μαριαλένα προσπαθούσαν ηρεμήσουν την Καρολίνα που είχε ξεσπάσει σε κλάματα για την ήττα της ομάδας της.

 

 

Οι Mπλε συνέχισαν να είναι στην «τσίτα» σχετικά με τις διαμαρτυρίες για fair play, με τον Τάκη Καρακγούνια να μην μπορεί να δεχθεί την ήττα του.

 

 

Οι Κόκκινοι από την άλλη όχι μόνο γέμισαν τα στομάχια τους με ομελέτα και συνήλθαν, αλλά είχαν και μεζέ χταποδάκι στα κάρβουνα.

 

 

Οι Μαχητές το ρίχνουν στη γυμναστική. H μπουγάδα και η μπουγάτσα

 
 
 

 

Στο Συμβούλιο του νησιού και πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει τον παίκτη που θα αποχωρούσε τους ενημέρωσε για την κατάταξη τους στα αγωνίσματα με τον Σάκη Κατσούλη να βρίσκεται στην 1η θέση από τους Κόκκινους και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην τελευταία, ενώ για τους Μπλε στην κορυφή βρέθηκε ο Γκότσης και στην ουρά της βαθμολογίας η Καρολίνας.

 

 

 

 

Οι τηλεφωνικές γραμμές είχαν ανοίξει από χθες κι όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος αποχώρησε και αμέσως έτρεξε στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου. Κλαίγοντας τον αγκάλιασε και εκείνος δεν την άφησε από την αγκαλιά του.

 

 

 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αφού χαιρέτησε τους συμπαίκτες της, έπεσε στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου ψιθυρίζοντάς του μερικά – πολύ τρυφερά όπως αποδείχθηκε – λόγια τα οποία γέννησαν ακόμα περισσότερα ερωτηματικά για το τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους. 

«Σε πιστεύω…. αγάπη μου. Κράτα γερά» φαίνεται να είναι τα λόγια που ψιθύρισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο αφτί του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον ίδιο να προσπαθεί να την ηρεμήσει λέγοντάς της να μην κλαίει.

Οι συμπαίκτες του Βασάλου του συμπαραστεκόντουσαν ενώ εκείνη εξέφρασε την επιθυμία της να κερδίσει ο Κωνσταντίνος και να πάει με ακόμα μια κούπα στο σπίτι.

«Για εμένα ο Κωνσταντίνος θα είναι ο νικητής και πιστεύω ότι θα φτάσει πάρα πολύ ψηλά και θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι», είπε.

Φυσικά σε κατάσταση σοκ ήταν κι ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Λίγο αργότερα πήρε τον λόγο κι ανέφερε: «Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Καθετί που έρχεται στην ζωή, χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι κι αν γίνει. Προχωράμε παρακάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, σε ένα παιχνίδι είμαστε.

 

 

Οι τηλεθεατές στο Twitter νιώθουν εξαπατημένοι με το γεγονός ότι ήταν απόμακροι όλο αυτό το διάστημα και ότι δεν διέψευσαν ποτέ τις φήμες και τα δημοσιεύματα ότι έχουν χωρίσει. Κάποιοι δεν δίστασαν να γράψουν ότι όλο αυτό ήταν ένα κόλπο του Ατζούν για την τηλεθέαση.

 

  

  

  

  

 

 

 

Η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το ριάλιτι επιβίωσης προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media.

Aναμεσα τους και η ανάρτηση του Γρηγόρη Μόργκαν για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε αναδημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια ανάρτηση μιας καλής φίλης της Ευρυδίκης, η οποία έγραφε με μεγάλα γράμματα «Άδικο».

 

Μετά την προβολή της αποχώρησης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η Λάουρα Νάργες έκανε για εκείνη μια μακροσκελής ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είσαι δυνατή, έχεις τσαγανό, ανταγωνιστικότητα, πάθος και στηρίζεις πάντα τον συμπαίκτη σου ότι και να συμβαίνει. Εμείς που σε ξέρουμε και σε ζήσαμε καλά σε θαυμάζουμε πολύ. Πόσο μάλλον εγώ, δεν έφευγες από πλάι μου. Ξέρεις εσύ. Τότε, σε μια άλλη εποχή, που περνάγαμε όμορφα, γελάγαμε, λέγαμε αστεία και κάναμε φάρσες ο ένας στον άλλον. Ο μόνος σκοπός: να ζήσουμε την εμπειρία και να έρθουμε κοντά στον εαυτό μας. Και να περάσουμε ΚΑΛΑ! Είχαν άλλη ουσία τα πράγματα τότε, και είμαστε τυχεροί που το ζήσαμε έτσι. I’ m proud of you baby girl. Όλα για καλό συμβαίνουν- πάντα», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

 

Σε μία ανάρτηση, γεμάτη αιχμές προχώρησε και ο Κώστας Κοκκινάκης μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Ο πρώην πολίστας έκανε λόγο για ένα «τηλεοπτικό ανθρωποφάγο πρότζεκτ» κι αποκάλυψε τι είπε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο.

Αναλυτικότερα, ο Κώστας Κοκκινάκης έγραψε:

«Πολλοί με ρωτάτε γιατί δεν ανεβάζω για το Survivor. Πριν φύγει η Ευρυδίκη της είπα ένα πράγμα. Αν δει πως δεν είναι καλά να φύγει. Είχε τον ίδιο φόβο που είχα κι εγώ. Θα έμπαινε σε ένα τηλεοπτικό ανθρωποφάγο πρότζεκτ και όχι σε ένα παιχνίδι όπως το είχαμε ζήσει. Στρατηγικές, συνεννοήσεις, συμφωνίες που έγιναν καιρό πριν.

Πράγματα και πρακτικές πολύ έξω από τη φιλοσοφία της Ευρυδίκης. Μας έκαναν θεατές μιας αρένας γεμάτης μονομάχους. Ευτυχώς οι τηλεθεατές σύμφωνα με τα ποσοστά τηλεθέασης δεν θέλουν κάτι τέτοιο.

Εγώ ως τηλεθεατής θέλω να βλέπω ανθρώπους με ήθος, αξίες και χιούμορ, που θα με κάνουν να γελάω και όχι να βρίζω κάθε φορά που το βλέπω. Ευτυχώς υπάρχουν παιδιά μέσα που είναι σωστοί αλλά πόσο να αντέξουν. Αν ήταν στο χέρι μου θα έπαιρνα την Ευρυδίκη από εκεί, σήμερα εύχομαι να γίνει αυτό που πραγματικά θέλει η ίδια αλλά εγώ που την ξέρω και την έχω ζήσει αισθάνομαι πως ξέρω τι θέλει. Θα δείξει», έγραψε ο Κώστας Κοκκινάκης.

 

Η μικρή αδερφή της Βαλαβάνη και ο Fipsterr είχαν την πιο σωστή αντίδραση στην αποχώρηση της Ευρυδίκης και την εξέφρασαν με ένα σχόλιο: Πολύ άδικο.

Η κολλητής της Ευρυδίκης Χριστίνα Κανελλοπούλου και κορίτσι του Κώστα Κοκκινάκη ήταν ακόμα πιο σκληρή γράφοντας:

«Δεν έχει ξανά γίνει να δείξουν τα στατιστικά παικτών ειδικά στις δυο πρώτες εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει ότι θέλουν να δείξουν στον κόσμο πως δικαίως έφυγε η Ευριδικη. Κάτι που είναι όχι απλα ΑΔΙΚΟ. Αλλά και λάθος.. γνωρίζουμε πολύ καλά την δυναμική του κάθε παίκτη. Είναι ολοφάνερο οτι ήταν άδικη η σημερινή αποχώρηση… απλα η παραγωγή κάνει αυτό που ξέρει να κάνει τέλεια, να στήνει το παιχνίδι. Ντροπή στην παραγωγή….και στο κεφάλι».

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»