Oι αποκαλύψεις για Μαριαλένα - Σάκη και η επιβεβαίωση για Πριάμο - Χαμπέρη

Το παράλληλο #SurvivorGR All Star στην Ελλάδα: Το μήνυμα του Γρηγόρη Μόργκαν για την υποψηφιότητά της Ευρυδίκης, του Μπο για την Καρολίνα, της συζύγου του Κώστα Παπαδόπουλου και της Βρισηίδας για τον Σπύρο 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Υποψήφια προς αποχώρηση είναι αυτή την εβδομάδα στο #SurvivorGR All Star η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τα δικά της πρόσωπα που βρίσκονται στην Ελλάδα εκφράζουν τη στήριξή τους προς το πρόσωπό της από την πρώτη στιγμή και μέσω των social media.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να εκφράσουν τη στήριξή τους προς την Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι και ο Γρηγόρης Μόργκαν με τον οποίο οι φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες. 

Λίγο πριν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και ενώ οι φήμες πως η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλος έχει τελειώσει οριστικά φούντωναν, κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή έχοντας βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Γρηγόρη Μόργκαν. 

  

 

Κι ενώ κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη συγκεκριμένη είδηση, τώρα που εκείνη είναι υποψήφια προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης, ο μουσικός δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει δημόσια τη στήριξή του προς το πρόσωπό της παρακινώντας τους ακόλουθούς του να ψηφίσουν για την παραμονή της σε αυτό ανακοινοποιώντας την ανάρτηση ενός κοινού τους φίλου προσθέτοντας το σχόλιο: «surfers unite».

 

Και η Καρολίνα Καλύβα είναι υποψήφια προς αποχώρηση και ο αγαπημένος της, Bo τη στηρίζει!

Ο Bo μπορεί να μην μπει στο παιχνίδι, όμως στηρίζει τη σύντροφό του και ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να την στηρίξουν για να παραμείνει στο #SurvivorGR All Star

Η Καρολίνα ψηφίστηκε από την ομάδα των Μαχητών και είναι υποψήφια μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Μπορεί η Καρολίνα Καλύβα να είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο αφού συμμετέχει στο #SurvivorGR All Star, όμως άφησε πίσω της έναν μεγάλο έρωτα που θα συνεχίσει να είναι δυνατός, παρ' όλο που θα δοκιμαστεί, εκτός και αν δούμε και τον τραγουδιστή εκεί, αφού κανείς δεν ξεχνά πως και εκείνος συμμετείχε στο πρώτο Survivor. Και η αλήθεια είναι πως ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali, όλο εκπλήξεις είναι!

 

 

 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου «εισέβαλε» στην εκπομπή #ΚαλόΜεσημεράκι, ύστερα από την οικειοθελή της αποχώρηση από το #SurvivorGR All Star και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχθηκε την πρώην παίκτρια του Survivor και συζήτησε μαζί της για την αποχώρησή της αλλά και τις εξελίξεις στο reality επιβίωσης.

«Ο Σπύρος δεν περίμενε ότι θα φύγω. Ξέρει ότι δεν τα παρατάω ποτέ και κάνω πράγματα συνέχεια, πιέζω τον εαυτό μου για να βοηθήσω τους πάντες. Πάντα είμαι σε όλους δίπλα. Δίνω το 100% και δεν αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί, θα είμαι εκεί για όλους. Του είπα ότι πιεζόμουν στο αγώνισμα. Του έλεγα: δεν είμαι καλά, δεν θέλω να πεθάνω στο παιχνίδι, δεν αντέχω, παθαίνω κρίσεις πανικού και μου έλεγε ότι είναι της στιγμής. Όχι, δεν είναι ότι έχασα, δεν είμαι καλά, θέλω να φύγω του έλεγα. Εμείς όλη αυτή την πίεση την είχαμε μία βδομάδα κι εσείς είδατε τρεις μέρες. Την έναρξη τη γυρίσαμε δυο μέρες, εσείς την είδατε σε ένα επεισόδιο.

Το είχαμε συζητήσει από πριν και είχαμε συνεννοηθεί ότι αν γίνει κάτι πάρα πολύ σοβαρό έξω και σε ενημερώσουν – γιατί στο σοβαρό σε ενημερώνουν – τότε ναι θα έρθω μαζί σου. Το ότι το σώμα μου δεν άντεξε και προτίμησα την ψυχολογική μου υγεία από τα λεφτά και τη δημοσιότητα, ο Σπύρος γιατί να φύγει; Αφού περνάει καλά. Μου λείπει ο Σπύρος, τον θέλω στη ζωή μου και να ζήσουμε τη ζωή μας. Εφόσον το επιλέξαμε θα στηρίξω την κάθε του επιλογή» αποκάλυψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ο Σπύρος είναι ο μόνος που παίζει το παιχνίδι. Οι άλλοι κάνουν και λίγο διακοπές. Δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες, πάμε-παίζουμε-φεύγουμε. Είναι reality και θέλει στρατηγική. Το ότι οι άλλοι δεν το δείχνουν δεν σημαίνει ότι δεν έχουν στρατηγική, ούτε ο Σπύρος είναι αυτό που δείχνει» σχολίασε για τον σύντροφό της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

 

 

Το βράδυ της Τρίτης 17/1 η Βρισηίδα Ανδριώτου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια σειρά φωτογραφιών από το σύντομο ταξίδι της στο #SurvivorGR All Star και έκανε τον δικό της απολογισμό αναφερόμενη στους λόγους που την έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση.

«Λοιπόν… τι να πρώτο πω!! Σύντομο το ταξίδι μου φέτος, ένα ταξίδι πολύ δύσκολο. Για εμένα δεν ήταν από το σημείο 0, με το που πήγα ήταν σαν μην έφυγα ποτέ από αυτό το νησί! Η κούραση που είχα ήταν ακριβώς ίδια με τη εβδομάδα που αποχώρησα πέρσι!

Λυπάμαι πολύ όσους απογοήτευσα και πίστεψαν σε εμένα. Αλλά όσοι με ξέρουν θα έβαζα την υγεία μου πάντα ΠΑΝΩ από τον βωμό της δημοσιότητας και του χρήματος ! Η ψυχολογική μου η υγεία και η σωματική υγεία δεν μου επέτρεψε να παραμείνω.

Παιδιά να ακούτε το σώμα σας, την καρδιά σας. Ίσως αν έμπαινα προσθήκη να ήταν καλύτερα για εμένα αλλά μπήκα ξανά από την αρχή η οποία φέτος ήταν ακόμα πιο δύσκολη από πέρσι δεν άντεξα! Η ζωή μας η πραγματική είναι έξω δεν είναι το παιχνίδι.

Φέτος γνώρισα υπέροχα παιδιά και ένιωσα παρά πολύ όμορφα στην ομάδα μου. Είχα μια ζέστη αγκαλιά από όλα τα παιδιά και αυτό είναι που κρατάω! Η ΜΠΛΕ ομάδα είναι ότι καλύτερο! ΜΑΧΗΤΕΣ σας στηρίζω όπως στηρίζω και τον σύντροφο μου! Πάμε γερά!»

 

Καλεσμένη στο #PrwinoMas βρέθηκε σήμερα η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το #SurvivorGR All Star από την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής του παιχνιδιού καθώς όπως είπε, το σώμα της δεν της επέτρεπε να συνεχίσει σε αυτό.

Βλέποντας ένα απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο στο οποίο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε πως ο Σάκης Κατσούλης είναι πιεσμένος και θέλει να αποχωρήσει, η Βρισηίδα Ανδριώτου “έσπασε” και ξέσπασε σε κλάματα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Την καταλαβαίνω τη Μαριαλένα πάρα πολύ. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι, ειδικά για τις πιο μικροκαμωμένες κοπέλες. Βέβαια η Μαριαλένα είναι αθλήτρια και έχει άλλες αντοχές αλλά και πάλι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και να είσαι και χωρίς τον άνθρωπό σου, να; ξέρεις ότι είναι εκεί και να μην μπορείς να του μιλήσεις, να τον αγκαλιάσεις, είναι πιο δύσκολο…. Όταν είσαι εκεί και είναι ο άλλος απέναντί σου και εσύ δεν τρως και αυτός τρώει ή το αντίστροφο, είναι πιο απάνθρωπο. Να θες να του μιλήσεις και να σε χωρίζουν γιατί είστε σε άλλες ομάδες…» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στη συνέχεια, η Βρισηίδα Ανδριώτου προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για τον Σάκη Κατσούλη λέγοντας, «Ο Σάκης μου είχε πει ότι η Μαριαλένα τον έπεισε να μπει στο παιχνίδι ξανά και το έκανε για να τη στηρίξει. Δεν ήθελε τόσο πολύ να μπει… Λέει αλήθεια η Μαριαλένα σε αυτό, ο Σάκης δεν περνάει πολύ καλά».

 

 

Η Βρισηίδα δεν παρέλειψε να επιβεβαιώσει και το φλερτ του Μάριου Πριάμου με την Ελένη Χαμπέρη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Επιβεβαιώνω το ρεπορτάζ. Ισχύει. Βασικά το έμαθα τελευταία μέρα πριν φύγω. Τελευταία το έμαθα εγώ μέσα στο παιχνίδι»

 

 

Υποψήφιος προς αποχώρηση για δεύτερη φορά είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος στο #SurvivorGR All Star, κάτι που όπως είδαμε στα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, τον επηρέασε πολύ ψυχολογικά.

Η κάμερα της εκπομπής #PrwinoMas και η δημοσιογράφος Κατερίνα Νινιού συνάντησε την σύζυγο του Κώστα Παπαδόπουλου, η οποία ανέφερε πως αντιλαμβάνεται την απογοήτευση του συζύγου της που για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Μάλιστα, όπως είπε, θεωρεί πως ο Σάκης Κατσούλης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχουν δημιουργήσει μια κλίκα προκειμένου να τον εξουδετερώσουν ψυχολογικά.

«Στεναχωρήθηκε αρκετά ο Κώστας που βγήκε ξανά υποψήφιος. Αυτή τη φορά στεναχωρήθηκε περισσότερο από την πρώτη φορά, νιώθει αδικημένος αλλά, ο κόσμος είναι ο κριτής και ο κόσμος είναι πάντα δίκαιος. Σίγουρα νιώθεις άβολα όταν σε βγάζουν υποψήφιο, σαν να μη σε θέλουν στην ομάδα, είναι σαν να σου ανοίγουν την πόρτα να φύγεις. Ένιωσε μια απογοήτευση. Ο Κώστας εκεί που νιώθει ανεπιθύμητος φεύγει αλλά δε νομίζω να αποχωρήσει οικειοθελώς, είναι δυνατός.

Εκεί που θα τον δείτε να λυγίζει είναι όταν θα μιλάει για την οικογένειά μας και τα παιδιά. Στεναχωριέται και για μας που και εμείς αγχωνόμαστε για εκείνον… Έχει μπει πιο ήρεμος αυτή τη φορά, δεν ανήκει σε κάποιο παρεάκι, είναι με όλους. Μπορεί κάποιος παλιός συμπαίκτης του να θέλει να τον εξουδετερώσει. 

Ο Σάκης και η Σταυρούλα δε ξέρω τι σκέφτονται, νομίζω ότι είναι καθαρά κλίκα. Έχουν βαλθεί να τον εξουδετερώσουν ψυχικά. Του πατάνε την ψυχή…» ανέφερε η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»