«Έχω το παιδί μου τρεισήμισι μέρες την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να με διαλύσει»

 Ιωάννης Παπαζήσης:«Ξέρεις τι είναι να σε σταματούν για φωτογραφίες και εσύ να λες “τώρα πού θα ζητήσω λεφτά για να ζήσω;”»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή #Στούντιο4. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τα πρώτα βήματα της καριέρας του και τη στιγμή που έγινε δημοφιλής αλλά ο ίδιος βίωνε μία δύσκολη οικονομική περίοδο.

«Εμένα το όνειρό μου ήταν να κάνω μόνο σινεμά και μόνο θέατρο. Η τέταρτη ταινία που έκανα έγινε η μεγαλύτερη εμπορική ταινία στην Ελλάδα. Με σταματούσε ο κόσμος για φωτογραφίες και εγώ δεν είχα να ζήσω. Όλα αυτά που είχα κάνει μου είχαν δώσει τότε μάξιμουμ 10.000 ευρώ. 

Ξέρεις τι είναι να σε σταματούν για φωτογραφίες και εσύ να λες «τώρα πού θα ζητήσω λεφτά για να ζήσω;». Και έτσι έπεσα στην τηλεόραση. Τότε όταν έκανες τηλεόραση έτρωγες Χ από κάτι άλλο. Έτσι και εγώ έφαγα Χ από τον κινηματογράφο τον πιο underground και από το θέατρο. Και αποφάσισα μετά ότι θα δίνω εγώ Χ και θα παλέψω μόνος μου. Ένιωσα ότι κοιμήθηκα το 2007 και ξύπνησα ξανά το 2013 στην Επίδαυρο, αλλά άξιζε τον κόπο. Το ταξίδι της ζωής αξίζει περισσότερο. Δεν είπα ποτέ ότι θα τα παρατήσω», αποκάλυψε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

 

 

«Το παιδί είναι 7,5 και το έχω τρεισήμισι μέρες. Η πιο πρακτική δυσκολία είναι να τον έχω εγώ, να είμαι χάλια και να πρέπει να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου για να μην καταλάβει τίποτα. Αυτό μπορεί να με διαλύσει. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να είμαι κλεισμένος στην τουαλέτα, να κλαίω και ταυτόχρονα μέσα να τραγουδώ για να μην καταλάβει το παιδί. Δεν θέλω το παιδί μου να νιώσει τίποτα αρνητικό στην ζωή του» ανέφερε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Από τότε που έκανα παιδί, κοιμάμαι πέντε ώρες. Η μητέρα του είναι ένας πολύ ευφυής, έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος κι έχει φέρει πολύ το κοινωνικό κομμάτι το πως συμπεριφερόμαστε. Κάτι που δεν υπήρχε στην δική μας εποχή. Εγώ λειτουργώ ενστικτωδώς ως πατέρας, που λατρεύει τον γιο του» πρόσθεσε.

 

    

 

Όσον αφορά στην άγνωστη σχέση που είχε με τον Τάκη Ζαχαράτο ο ηθοποιός ανέφερε: 

«Έχω μια ωραία ιστορία γιατί είδα ότι είχατε καλεσμένο τον Τάκη Ζαχαράτο. Το σπίτι που νοίκιαζα, ήταν δικό του. Είχε δίπλα ένα μικρό. Εγώ έψαχνα σπίτι μου κι η τότε κοπέλα μου έμενε στην Φωκίωνος Νέγρη. Μου λέει είδα ένα απέναντι να νοικιάζεται. Πηγαίνω να δω, χτυπώ, ανοίγει η πόρτα και βλέπω τον Τάκη και μένω… αυτό που φαντάζεσαι. Ήμουν φοιτητής ακόμα και τελείωνα το Εθνικό. Του λέω χαμένος θέλω το σπίτι. Το πήρες μου λέει. Τι; Το πήρες. Δικό σου εσύ το πήρες. Μέχρι σήμερα είναι μια σχέση υπέροχη. Είχα γνωρίσει την μαμά του κι είχε γνωρίσει την μητέρα μου. Μας έδινε φαγητό. Είναι από τις πιο ευλογημένες συναντήσεις της ζωής μου. Ξέρει πόσο τον αγαπώ και ξέρω πόσο με αγαπά. Έχει γνωρίσει τους κολλητούς μου κι ερχόταν στις πρεμιέρες. Ήταν ο αγαπημένος όλων μας και τον ευχαριστώ πρώτη φορά δημόσια, που μου έδωσε το σπίτι του» υπογράμμισε για τη γνωριμία του με τον σατιρικό καλλιτέχνη.

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραυνώνει την Καινούργιου & στολίζει την Μαλέσκου - Όσα είπε για την Κύπρο