Και όμως ο Pique απατά και την Clara Chia! - Σε πόσα ταμπλό το παίζεις; Λέγε!

Gerard Pique: Άπιστος και με τη νέα του σύντροφο, Clara Chia - Paparazzi συνδέει με αποδείξεις & ονόματα τον ποδοσφαιριστή με άλλη νεαρή γυναίκα από τη Βαρκελώνη - Το viral βίντεο της Shakira να μιλάει για τη μητέρα του Pique

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το όνομα του Gerard Pique δεν σταματά να απασχολεί τον ξένο Τύπο, τόσο με τις σπόντες που ανταλλάσσουν τελευταία με την πρώην σύντροφό του, Σακίρα, όσο και με τη νέα του σχέση Clara Chia

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Πριν από λίγο καιρό ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον πρώην ποδοσφαιριστή, έδειχνε την Clara να περιφέρεται μέσα στο σπίτι που εκείνος ζούσε με τη Shakira και μάλιστα κατά τη διάρκεια που ήταν ακόμη ζευγάρι, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να την απατούσε με την τωρινή σύντροφό του.

 

 

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Pique να έχει απατήσει και την Clara Chia

Παπαράτσι, που φωτογράφιζε τη Shakira και τον Pique κατά τη διάρκεια της 12χρονης σχέσης τους, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με την οποία αμφισβητεί την αφοσίωση του Pique στην Clara.

Ο ίδιος παπαράτσι δημοσίευσε φωτογραφία μιας νεαρής γυναίκας στο Instagram και έγραψε: «Την ξέρεις, Gerard; Τότε μην εκπλαγείς που η Shakira σε έχει βάλει στο στόχαστρο».

Η νεαρή ονομάζεται Julia Puig Gali και, σύμφωνα με το προφίλ της στα social media, κατάγεται από τη Βαρκελώνη και έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στο Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο.

 

 

 

 

Η Julia Puig Gali είναι η γυναίκα με την οποία ο πρώην ποδοσφαιριστής φημολογείται ότι απάτησε την νέα του σύντροφο, Clara Chia.

 

 Κατά την ισπανική Marca, Pique και Clara Chia δεν περνούν την καλύτερη φάση της σχέσης τους. Με αφορμή το νέο τραγούδι της Shakira που ρίχνει έμμεσα τα «βέλη» της στον πρώην σύντροφό της αλλά και την Clara, τα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η νεαρή έχει αποστασιοποιηθεί από τον Pique, καθώς το κομμάτι της έχει προκαλέσει συναισθηματική δυσφορία.

 

 

Το viral βίντεο της Shakira να μιλάει για τη μητέρα του Pique

Στο βίντεο, που αναπαράγεται συνεχώς σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η τραγουδίστρια εμφανίζεται να κοιτάει μερικές φωτογραφίες από το 2012 για το περιοδικό Vogue.

Σε μία από αυτές, η Shakira απεικονίζεται με κοντά ξανθά μαλλιά. Όταν ρωτήθηκε για αυτό το look, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ποιος είχε προτείνει την αλλαγή στα μαλλιά της.

«Αυτό το κούρεμα ήταν το χειρότερο λάθος που έκανα ποτέ. Η πεθερά μου αναρωτήθηκε γιατί δεν έκοψα τα μαλλιά μου, ότι ήταν κρίμα. Λοιπόν, μια μέρα το έκανα. Αλλά, πεθερά, δεν πρόκειται να ξανακούσω τις συμβουλές σου», ακούγεται να λέει η Shakira στο βίντεο για τη Montserrat Bernabeu.

Αν και στην ουσία, το βίντεο έχει χιουμοριστική διάθεση, οι φαν της τραγουδίστριας, δεν σταματάνε να «βγάζουν από το συρτάρι», οτιδήποτε μπορεί να αφορά τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της και την οικογένειά του.

 

@vanebelt777 Chicas: No sigan consejos de suegras 😂🤦🏻‍♀️ #shakira #montserratbernabeu #madredepique #pique #recordando ♬ sonido original - SoyVaneBelt 🎶🔥

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»