«Χάρηκα για την Καρολίνα δεν θα πω ψέματα, γιατί είναι η κοπέλα μου!»

Όσα είπε στην Φαίη Σκορδά ο Μπο για την παραμονή της συντρόφου του Καρολίνας στο #SurvivorGR All Star και την αποχώρηση της φίλης του Ευρυδίκης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

  

Στην Καρολίνα Καλύβα αναφέρθηκε ο Μπο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα ο τραγουδιστής απάντησε σε ερωτήσεις αναφορικά με τη σχέση του με την παίκτρια του #SurvivorGR All Star, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο να επιστρέψει και ο ίδιος στο ριάλιτι.

«Στον Άγιο Δομίνικο δε βλέπω να πηγαίνω φέτος χωρίς να το λέω με 100% βεβαιότητα γιατί ποτέ δε ξέρεις. Μέχρι στιγμής όμως είμαι στο να μείνω εδώ και να κάνω πράγματα, όπως μια ταινία που συζητάμε να κάνουμε με τον Γιάννη Αϊβάζη» ανέφερε αρχικά ο Μπο.

Στην πορεία είπε για την Καρολίνα Καλύβα: «Έβλεπα το κοριτσάκι μου με πάρα πολλή λαχτάρα και αγάπη. Η Καρολίνα έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και 1,5 μήνα περίπου και έχει φύγει εδώ και κάτι εβδομάδες. Είναι κάτι πολύ φρέσκο, πολύ δυνατό. Είναι ένα απίστευτο παιδί. Δε με ενδιαφέρει ούτε να πουλήσω, ούτε να αγοράσω τίποτα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Ούτε να προβάλω κάτι, ούτε να κρύψω κάτι. Ναι είμαι με μια κοπέλα, δε θα σου πω “δε ξέρω, και τι έχεις ακούσει κτλ”. Ούτε θα σου πω “έλα να μου πάρεις μια συνέντευξη για να σου πω ότι είμαι εκεί. Εύχομαι να γίνει ό,τι είναι καλό για εκείνη».

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν υπήρξαν όρκοι πριν φύγει. Αυτό που της είπα είναι να το απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί, της έδωσα και 2-3 συμβουλές ως παλιότερος. Από εκεί και πέρα ότι θα θυμάται και θα μπορεί να κάνει, θα το κάνει».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σήμερα το πρωί ο Μπο βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδά.

Για την αποχώρηση της Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε:

«Ήταν απρόοπτο δεν το περίμενε κανείς. Είναι όμως ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και το γνωρίζουμε αυτό. Κρίμα για την Ευρυδίκη ήταν για λίγο παραπάνω τουλάχιστον.»

«Όντως ισχύουν αυτά που είπε η Λάουρα ώρα γιατί περάσαμε πάρα πολύ καιρό μαζί στο δικό μας το 17, ήμασταν σχεδόν μέχρι το τέλος και με τα πάνω με τα κάτω, είχαμε διάφορες, δυνατές στιγμές, οπότε την έχω ζήσει αρκετά»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Σχετικά με την αγκαλιά της Ευρυδίκης και του Βασάλου είπε:

«Εγώ αυτό που θέλω να βγω και τον εαυτό του είτε είναι μαζί τα παιδιά ότι δεν είναι αυτό ούτε το ξέρω ούτε είναι δουλειά μου να το αναλύσω θα πω τη μαμά και να μην είναι μαζί είναι πάρα πολύ ωραία εικόνα το να είναι δύο άνθρωποι τόσο αγαπημένοι και να την Μάνη και να σέβονται τα χρόνια που περάσανε και ζήσανε μαζί. Τι είναι προς τιμή και των δύο αυτό. Το αν είναι μαζί ή δεν είναι, αυτό είναι κάτι που απασχολεί εσάς και εγώ δεν θέλω να λάβω θέση. Μου άρεσε ήταν πολύ ωραία εικόνα»

Για την παραμονή της Καρολίνας είπε:

«Χάρηκα για την Καρολίνα δεν θα πω ψέματα, γιατί είναι η κοπέλα μου και θέλουμε το καλύτερο για τους ανθρώπους που είναι κοντά μας και μας αγαπάνε.»

 

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος στην κηδεία του πατέρα του – Στο πλευρό του η σύζυγός του
Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris