Ο Βρετανός ηθοποιός, Julian Sands, αναζητείται στα χιονισμένα όρη της Καλιφόρνια

H κακοκαιρία που πλήττει την Καλιφόρνια τα τελευταία 24ωρα δυσκολεύει τις αναζητήσεις - Εξαφανίστηκε ενώ έκανε πεζοπορία

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Βρετανός ηθοποιός Julian Sands, γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως το Boxing Helena, Room With a View, Arachnophobia, A Married Man και Naked Lunch έχει κηρυχθεί αγνοούμενος σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναντίνο στην Καλιφόρνια.

 

 

Τα ίχνη του 65χρονου Julian Sands, που ζει εδώ και χρόνια με την οικογένειά του στο Λος Άντζελες, εξαφανίστηκαν την περασμένη Παρασκευή, ενώ βρισκόταν στα όρη Σαν Γκάμπριελ για πεζοπορία. Το όνομα του αγνοούμενου πεζοπόρου ανακοινώθηκε εχθές, ενώ έγινε γνωστό ότι εξαφανίστηκε ένας ακόμη πεζοπόρος τη Δευτέρα, ονόματι Bob Gregory.

 

 

Σύμφωνα με την #Guardian, οι αναζητήσεις των ομαδων διάσωσης έχουν επικεντρωθεί στο όρος Μπάλντι και τις γύρω περιοχές, που είναι πολύ δημοφιλείς αυτήν την εποχή για πεζοπόρους και ορειβάτες. Ωστόσο, η κακοκαιρία που πλήττει την Καλιφόρνια τα τελευταία 24ωρα δυσκολεύει τις αναζητήσεις, με τα σωστικά συνεργεία να αποσύρονται για αρκετές ώρες το περασμένο Σάββατο και την έρευνα να συνεχίζεται με drone και ελικόπτερα αφού βελτιώθηκε ο καιρός. Οι τοπικές αρχές προειδοποιούν τον κόσμο να μείνει μακριά από το όρος Μπόλντι καθώς υπάρχει κίνδυνος χιονοστιβάδας, και «ακόμη και έμπειροι πεζοπόροι μπορεί να κινδυνεύσουν».

 

 

Ο Julian Sands, που μεγάλωσε στο Γιόρκσαϊρ, έχει εμφανιστεί σε δεκάδες ταινίες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Είναι παντρεμένος με τη συγγραφέα Evgenia Citkowitz και έχει τρία παιδιά. Σε μια συνέντευξή του το 2018 στον #Guardian, o ηθοποιός είχε μιλήσει για την αγάπη του για την ορειβασία και την πεζοπορία και τη σημασία του να παραμένει κανείς δραστήριος, αναζητώντας την περιπέτεια, ενώ μεγαλώνει.

Σε μια άλλη συνέντευξή του το 2020 είχε πει ότι αισθάνεται πιο ευτυχισμένος από ποτέ όταν βρίσκεται σε μια βουνοκορφή και είχε μιλήσει για μια επικίνδυνη κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί πριν από κάποια χρόνια στις Άνδεις, όταν εκείνος και 3 άλλοι ορειβάτες αντιμετώπισαν μια τρομερή χιονοθύελλα. «Ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Κάποιοι άλλοι κοντά μας έχασαν τη ζωή τους. Εμείς σταθήκαμε τυχεροί»

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε