#SurvivorGR Spoiler (18/01): Βόμβα - Φεύγει αυτός που δεν περίμενε κανένας

#SurvivorGR Spoiler:  Οι παίκτες που πέταξαν τα ξημερώματα για Άγιο Δομίνικο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μία νέα επίθεση του Σπύρου Μαρτίκα θα δούμε απόψε, 18 Ιανουαρίου, έναν απολαυστικό στίβο μάχης και… την αποχώρηση «βόμβα»!

Ο Σπύρος Μαρτίκας έπειτα από την απίστευτη έκρηξή του στο συμβούλιο, εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, με την «κλίκα των 5» όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει και ρίχνει νέα «βέλη»!

«Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να παίζει, να ανάβει σπίθες» αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευριδίκη Βαλαβάνη, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να συμπληρώνει λέγοντας: «Τόση κακία; Τόσα απωθημένα; Δεν ξέρω τι έχει πια μέσα του, απλά να πει άσχημα λόγια».

Ο δε Σπύρος Μαρτίκας τονίζει: «Θεωρείς ότι κουνώντας τα μπατζάκια σου σε κάποια μεγάλα ονόματα εδώ μέσα, θα κρατηθείς σε αυτό το παιχνίδι».

Στην συνέχεια θα δούμε έναν απολαυστικό στίβο μάχης με έπαθλο… φαγητό.

Οι παίκτες θα μας χαρίσουν πολλές στιγμές γέλιου, αφού κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης κάνουν σβούρες και… ζαλίζονται.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακόμη μια αποχώρηση πρόκειται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του #SurvivorGR All Star στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σπύρος Μαρτίκας και Καρολίνα Καλύβα είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Το πρόσωπο όμως που φαίνεται να βλέπει την πόρτα της εξόδου, σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, αποτελεί έκπληξη.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η παίκτρια που κατάφερε να συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους του κοινού και αποχωρεί από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα του #SurvivorGR All Star

Nα θυμίσουμε πως το 2017 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να φτάσει στην τελική τετράδα. 

 

 

 

Στο Twitter βρήκαν αναμενόμενο το spoiler και κάποιοι σωστά μάντεψαν πως και ο Βασάλος κινδυνεύει λόγω κακών επιδόσεων να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση στην επόμενη ψηφοφορία.

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Φαίη Σκορδά έκανε μία αποκάλυψη για το #SurvivorGR All Star στον αέρα του #PrwinoMas 

Αρχικά ανέφερε η παρουσιάστρια: «Το θέμα είναι ποιος θα αποχωρήσει σήμερα και συνεχίζουμε με το Survivor. Το θέμα είναι ότι ίσως ο Γιώργος Κόρομι είναι ήδη εκεί».

Με την Βρισηίδα Ανδριώτου να συνεχίζει το spoiler: «Εγώ έφυγα αλλά έχω ακούσει ότι ήταν εκεί».

Και η παρουσιάστρια τη ρώτησε την πρώην παίκτρια του ριάλιτι: «Δεν τον είδες; Δεν τον συνάντησες στο ξενοδοχείο να πάρετε ένα πρωινό μαζί;».

Και η Βρισηίδα της απάντησε ότι δεν τον είδε.

Και η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Στη συνέχεια, στη συνέντευξη θα αποκαλύψουμε ακόμη μια παίκτρια που θα ταξιδέψει προς τον Άγιο Δομίνικο. Ίσως μέσα από τις αποχωρήσεις να γίνουν πράγματα που δεν τα περιμέναμε. Να αποχωρήσει σήμερα κάποιος που δεν περιμένουμε να φύγει»!

 

 

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες δύο άτομα πέταξαν χτες τα ξημερώματα για τον Άγιο Δομίνικο και αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι το προσεχές διάστημα.

Ο λόγος για τον Κρις Σταμούλη και την Ρία Κολοβού, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν μεν φτάσει αλλά μέσα στις επόμενες ώρες θα προσγειωθούν στο πανέμορφο εξωτικό νησί και στο Survivor All Star.

Ενώ οι φήμες θέλουν στον Άγιο Δομίνικο να βρίσκονται ήδη και οι: Χριστίνα Κεφαλά & Ελευθερία Ελευθερίου

 

 

Αν ένας παίκτης του Survivor έχει κάνει μέχρι στιγμής το καλύτερο marketing του εαυτού του, αυτός είναι ο Τριαντάφυλλος. Δεν έχει σταματήσει να σχολιάζει οτιδήποτε γράφουν και λένε για εκείνον, ανάμεσα σε μπηχτές και καρφιά ακόμη και για παίκτες που ήδη αγωνίζονται. Το «φουσκωτούλης» όπως αποκάλεσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι στα highlights του.

 

 

Από την μακρινή Αυστραλία όπου βρίσκεται για συναυλίες ο Τριαντάφυλλος απoφάσισε αυτή τη φορά να απαντήσει πολύ αυστηρά σε όλους εκείνους που γράφουν ότι κάνει παζάρια ακόμη με την εταιρεία παραγωγής και πως αν δεν συμφωνήσει σε υψηλό ποσό, δεν θα κάνει τον κόπο να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

Αναιρώντας όσα είχε πει στο παρελθόν.

Και όπως γράφει: «Σταματήστε όλο αυτό με το αν θα μπω στο Survivor και ότι θα πάρω τρελά λεφτά κτλ. Κάποιοι εδώ και εκεί που βρίζετε μακάρι να γινόταν κάτι και να με γνωρίζατε από κοντά για να δείτε ποιος είμαι. Αν και έχω κάνει τρελή προετοιμασία και θα είχε πολύ πλάκα με αυτό που θα βλέπατε, όσα λεφτά και να μου δώσουν δεν θα πάω ποτέ γιατί το παν δεν είναι τα λεφτά ρε. Επιτέλους έχω και ένα παιδί και πάνω από όλα βάζω αυτό. Όποιος θέλει το καταλαβαίνει, όποιος δεν θέλει ας συνεχίσει να βρίζει. Εγώ εύχομαι σε όλους τα καλύτερα γιατί ξέρω ότι είστε καλοί άνθρωποι».

Και αφού μας ενημέρωσε πήγε να δει και τον αγώνα τέννις του αγαπημένου του Ναδάλ στην Μελβούρνη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»