Η εξομολόγηση του Αιμίλιου: Η συγκίνηση με τον 27χρονο τρανς από την Αγία Νάπα

#MasterchefGR: Ποιοι πήραν Λευκή ποδιά, ποιοι την Μαύρη και ποιοι πήγαν σπίτι τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο 2ο επεισόδιο οι auditions του #MasterchefGR συνεχίζονται με αμείωτη ένταση! Ανθρώπινες στιγμές, αστοχίες αλλά και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με την εξαιρετική, ανατρεπτική αίσθηση χιούμορ, που τους χαρακτηρίζει!

Όλοι οι επίδοξοι μάγειρες είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι διαθέτουν τη μαγειρική ικανότητα, τη δημιουργικότητα και την ευελιξία, που απαιτείται, για να κερδίσουν τη λευκή ποδιά, που τους χαρίζει απευθείας την είσοδό τους στο διαγωνισμό και στο σπίτι του MasterChef 2023!

Ποιοι όμως, θα καταφέρουν να ικανοποιήσουν τους κριτές και για ποιους το όνειρο θα τελειώσει άδοξα;

O 27χρονος Αιμίλιος διεκδικεί μαζί με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, μια θέση στο #MasterchefGR, ωστόσο έχει ήδη γοητεύσει τους κριτές με τις μαγειρικές του ικανότητες.

Το τρανς αγόρι, του οποίου αποδόθηκε το θηλυκό φύλο στη γέννηση, κατά τη διάρκεια του επεισόδιου, αποκάλυψε στους κριτές πως σε περίπτωση που κερδίσει τον διαγωνισμό, θα αξιοποιήσει το ποσό για την επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου.

Παράλληλα, ο 27χρονος εξομολογήθηκε ότι έχει περάσει bullying και επιθυμεί να αποκτήσει την αυτοπεποίθησή του, μέσω της μαγειρικής.

«Είμαι τρανς και κάποιοι με αποκαλούσαν με το όνομα της ταυτότητας. Κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται, κάποιοι δεν το δέχονται… Για διάφορους λόγους!» είπε αρχικά στους κριτές ο Αιμίλιος και πρόσθεσε:

«Στην ουσία είναι το χρηματικό ποσό της μεγάλης εγχείρησης. Θα μου χαρίσει αυτό που δεν μου χάρισε η γέννησή μου. Είναι πώς νιώθεις… τώρα να είσαι κάπου που δεν νιώθεις άνετα μόνο και μόνο για να είναι οι άλλοι ευχαριστημένοι και να καταπιέζεις για μία ζωή τον εαυτό σου; Να ζεις μία ζωή για να είναι οι άλλοι χαρούμενοι; Τι την ζεις;» είπε στην κάμερα της παραγωγής ο διαγωνιζόμενος.

«Νομίζω ότι είμαστε ότι αισθανόμαστε! Εκεί καταλήγουμε!» του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος ήταν φανερά συγκινημένος.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν τελικά με το πιάτο του και του έδωσαν τη μαύρη ποδιά.

 

 

 

Στο χθεσινό #MasterchefGR διαγωνίστηκε και ο 28χρονος Θανάσης από τη Λάρισα, όπου παράλληλα με τις μαγειρικές του ικανότητες, αποκάλυψε και περισσότερα πράγματα στους κριτές.

Ο παίκτης δήλωσε ότι είναι φαν όχι μόνο του MasterChef, αλλά και μιας παίκτριας που πέρασε από τον διαγωνισμό. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες κι έτσι, έγινε γνωστό πως πρόκειται για την Κατερίνα Λένη.

Ωστόσο ο Θανάσης δεν θέλησε να πει περισσότερα.

Λ.Κ.: Θανάση μου έβλεπες MasterChef;

Θ.: Όλες τις σεζόν. Είμαι φανατικός θαυμαστής.

Λ.Κ.: Ευχαριστούμε πολύ. Αγαπημένο παίκτη έχουμε;

Θ.: Είχα την Λένη, την κομμώτρια από την Γερμανία. Είναι και κρυφός μου έρωτας. Είχα τρελό έρωτα με την συγκεκριμένη.

Λ.Κ.: Είχες υπάρξει ερωτευμένος ή είσαι ακόμη;

Θ.: Ε τώρα αυτά δεν λέγονται γιατί βλέπει η κοπέλα.

Λ.Κ.: Α έχεις κοπέλα; Ήσουν στο παρελθόν δηλαδή.

Παρά την αυστηρή κριτική του Πάνου Ιωαννίδη, ο Θανάσης πήρε μία μαύρη ποδιά για να διεκδικήσει την παραμονή του στον διαγωνισμό μαγειρικής.

 

 

Ο Θεόδωρος από την Λάρισα μπήκε στο πλατό για να διεκδικήσει μία ποδιά. Ο νεαρός παίκτης χρησιμοποιεί πρώτες ύλες στην μαγειρική του και συνεργάζεται με την σύντροφό του στο μαγαζί που διατηρούν.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν άντεξε να μην τον ρωτήσει, αν πρόκειται να την παντρευτεί: «Το έχουμε αποκαταστήσει το κορίτσι; Έχετε παντρευτεί;». Ο Θεόδωρος απάντησε ότι θα γίνει σύντομα, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε παρατήρηση στον Κουτσόπουλο: «Μπορείς να μην πιέζεις τον κόσμο σε αυτά τα ευαίσθητα ζητήματα;»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε ότι βάζει φωτιές.

 

 

Ο 28χρονος Οδυσσέας είχε ταξιδέψει από την Χίο, για να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στην μαγειρική.

Ο παίκτης είχε στο μυαλό του να φτιάξει ένα πιάτο με λαχανικά, σάλτσα αυγολέμονο και ψάρι ψητό στον φούρνο με πλεξούδρα. Ο ίδιος προσπάθησε να τα κάνει όλα σωστά, για να καταφέρει να κερδίσει απευθείας την λευκή ποδιά, που θα τον οδηγούσε στο σπίτι του ριάλιτι χωρίς να χρειαζόταν να μαγειρέψει και πάλι.

Λίγο πριν το τέλος του χρόνου του, ο ίδιος αντιλήφθηκε πώς έχει ξεχάσει να βάλει το ψάρι του στον φούρνο και έπαθε σοκ, χτυπώντας τον πάγκο του, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει πώς έκανε τέτοιο λάθος. Οι κριτές προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν, χωρίς αποτέλεσμα βέβαια, μιας και του είχε απομείνει λιγότερο από ένα λεπτό.

 

 

 

Η Αudition του Σταύρου

 

 

Η Αudition της Στέλλας

Οι ντολμάδες με τραχανά και γαρίδες ήταν τελικά για τη Στέλλα από τη Θεσσαλονίκη το πιάτο της ζωής της. Όπως της ανακοίνωσαν χθες οι κριτές δίνοντάς της τη λευκή ποδιά η πρότασή της ήταν νόστιμη και άρτια και ικανή να τη στείλει στο σπίτι του Masterchef. Η 35χρονη δουλεύει ως Yacht Chef, αλλά έχει και δίπλωμα ιστιοπλοΐας.

 

 

Η Αudition της Ελευθερίας

 

 

Η Αudition του Βασίλη

 

 

Η Αudition του Χρήστου

Με ριζότο με τρία είδη μανιταριών πέρασε στο σπίτι του Masterchef, ο 33χρονος Χρήστος από το Ηράκλειο της Κρήτης. Μόλις παρέδωσε το πιάτο του στους κριτές, το βαθμολόγησε με 9,5 το πιάτο του, προκαλώντας ευχάριστα τους σεφ. Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε ότι θέλει να δει και αυτή την έπαρση μέσα στην κουζίνα, ανακοινώνοντάς του ότι έλαβε μία λευκή ποδιά.

 

 

Η Αudition της Σέβα

Με γλυκό από την άλλη διαγωνίστηκε χθες η Σέβα, 27 ετών από τη Ρόδο. Το ξεροτήγανο μιλφέιγ, όπως είπε, είναι μία δική της έμπνευση και το φύλλο είναι συνταγή της γιαγιάς της από την Τήλο! Το πιάτο της άρεσε στους κριτές που της έδωσαν την πολυπόθητη λευκή ποδιά!

 

 

Εννιάρια για τον Γιάννη! Εκτός από poker face, έχει και δυνατές μαγειρικές δεξιότητες, και έτσι πήρε τη λευκή ποδιά. Αναρωτιόμαστε εάν έβγαλαν όντως τράπουλα μετά με τον θείο Λεωνίδα.

Μία θέση στο Masterchef εξασφάλισε και ο 25χρονος Γιάννης, ο οποίος έφτιαξε καραβίδες φρικασέ με σελινόριζα και ένα λάδι μυρωδικών. Ο ερασιτέχνης μάγειρας, που όπως είπε είναι και παίκτης πόκερ, κέρδισε γευστικά τους κριτές, οι οποίοι βρήκαν το πιάτο του εξαιρετικό. “Αυτό που δοκιμάσαμε ότι είναι ότι καλύτερο έχουμε δοκιμάσει μέχρι στιγμής στις auditions”, δήλωσε ο Κουτσόπουλος, καλωσορίζοντάς τον στο διαγωνισμό.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη