Η Χρηστίδου απαντά στη Ζηρδέλη για τον Βασάλο: «Με πολλή αγάπη στο λέω Άννα»

Άννα Ζηρδέλη: «Δεν είναι μονοπώλιο του Βασάλου οι θέσεις στα πάνελ. Με ενόχλησε το σχόλιό του» - Μπέττυ Μαγγίρα: «Ο Κωνσταντίνος έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο εξόντωσής μας» - #SurvivorGR All Star: Βασάλος και η Ευρυδίκη φιλήθηκαν στο στόμα πριν το συμβούλιο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Άννα Ζηρδέλη, μετά τις δηλώσεις της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οι οποίες συζητήθηκαν μέσα στην εβδομάδα, μίλησε στην εκπομπή #XamogelaKaiPali και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο.

Η γνωστή δημοσιογράφος της εκπομπής #MegaΚαλημέρα αναφέρθηκε στην συνάντησή της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όταν μερικούς μήνες πριν, οι δυο τους είχαν βρεθεί στο ίδιο δοκιμαστικό για το πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

«Μπορεί να μην έχω την αναγνωσιμότητα του Κωνσταντίνου, αλλά έχω περισσότερα χρόνια εμπειρίας. Μπορεί επίσης να μην πουλάω, όπως πουλάει ο Κωνσταντίνος, αλλά κάνω την δουλειά μου αξιοπρεπέστατα και είναι άσχημο να έρχεται και να μου λέει “από πού και ως πού θέλεις να διεκδικήσεις μία θέση;” Είναι μονοπώλιο; Αυτό είναι που με ενόχλησε», ξεκαθάρισε η Άννα Ζηρδέλη για την ατάκα – φωτιά που δέχτηκε από τον Βασάλο.

Και συνέχισε μιλώντας για τον χώρο της τηλεόρασης: «Αγαπώ πάρα πολύ την δουλειά μου και όταν βλέπω ότι προσπαθώ – προσπαθώ βήμα – βήμα να ανέβω σκαλoπάτι- σκαλoπάτι και ξαφνικά έρχεται κάποιος από την στροφή και σε τρώει και μπορεί να μην είναι παιδί μέσω ριάλιτι, μπορεί να είναι κάποιο βύσμα, μπορεί να είναι φίλη της παρουσιάστριας, πλέον δεν με ενοχλεί.

Ο κόσμος καταλαβαίνει, δεν τους κρατάει πολύ, ουσιαστικά – αν μου επιτραπεί η φράση – “τους ξερνάει”», είπε η Άννα Ζηρδέλη στο «Χαμογέλα και πάλι».

 

 

Στα σχόλια που έκανε η Άννα Ζηρδέλη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη συμπεριφορά του, απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσω της εκπομπής της στο Mega.

Μετά το απόσπασμα με τις δηλώσεις της Άννας Ζηρδέλη στο #XamogelaKaiPali η παρουσιάστρια σχολίασε: «Αυτό το… καταγγέλλουμε το καθετί – με πολλή αγάπη το λέω στην Άννα – δηλαδή, εντάξει, ok, είναι μία κουβέντα μεταξύ σας που έγινε. Όντως, ο Κωνσταντίνος είναι τώρα μέσα (στο survivor) από αυτή την έννοια, συμφωνώ κι εγώ ότι ήταν άκομψο», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

 

Πολύς ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά την αποκάλυψη που είχε κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα για κάτι που της είχε πει στον αέρα όταν είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Χρηστίδου.

«Με παίνευε ρε παιδί μου η Σίσσυ… και πετάγεται ο Βασάλος και λέει: ε τότε γιατί δεν έχεις εκπομπή στην τηλεόραση; Πώς δεν του είπα: γιατί τις παίρνετε εσείς αγόρι μου που βγαίνετε απ’ τα ριάλιτι! Εμείς εδώ κοψοχρονιά τόσα χρόνια με τον σταυρό στο χέρι» είχε αποκαλύψει η Μπέττυ Μαγγίρα ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν και οι αποκαλύψεις της Άννας Ζηρδέλη και Λιλής Πυράκη με παρόμοιες ατάκες που άκουσαν από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Σήμερα, η Μπέττυ Μαγγίρα μετά και την αναφορά της Σίσσυς Χρηστίδου στο θέμα, επανήλθε λέγοντας πως όλο αυτό το αντιμετωπίζει με χιούμορ. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος της είναι ιδιαίτερα συμπαθής και πως το σχόλιό του τότε ήταν μεν χιουμοριστικό αλλά την έκανε να “παγώσει”.

«Η αλήθεια είναι ότι ο Βασάλος έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο εξόντωσής μας. Εγώ το βλέπω πάρα πολύ χιουμοριστικά όλο αυτό. Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο αυτό που συμβαίνει με τον Βασάλο. Είπε και η Σίσσυ ότι ο Κωνσταντίνος καμιά φορά τα έλεγε αφιλτράριστα. Μίλησε και για το περιστατικό που είχα πάει στην εκπομπή της και μετά πήγαν και του είπαν, “τι πήγες και είπες στην Μπέττυ, ήταν καλεσμένη μας”. Παρ΄ όλα αυτά, δεν παύει να θέλει μια μια να μας βγάλει από τη μέση….»

«Κάποια στιγμή πρέπει να φιλτράρει το γεγονός πως αφού η Ζιρδέλη είναι πίσω, έχει περισσότερο λογική να βγει μπροστά αντί ο ίδιος που ήταν σε ένα ριάλιτι να πάει να κάνει τηλεοπτική καριέρα. Λέω εγώ τώρα… Εμένα ο Κωνσταντίνος μου είναι εξαιρετικά συμπαθής, αλήθεια σας το λέω και όταν μου το είπε, πάγωσα… Είναι μια πολύ χιουμοριστική απάντηση του Βασάλου σε αυτά που λεγόντουσαν εκείνη την ώρα αλλά που δεν περιμένεις ποτέ να το ακούσεις σε τηλεοπτική εκπομπή. Όλοι κρατάμε λίγο τα προσχήματα και ειδικά στον καλεσμένο. Μετά που έφυγα λέω, ¨κοίτα να δεις τι είπε ο τύπος”. Με έβαλε σε σκέψεις»

 

 

 

Με πολλά ερωτηματικά παραμένει η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο #SurvivorGR All Star.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι, η εκπομπή #PrwinoMas στον ΣΚΑΪ είχε αποκαλύψει πως η δημοσιογράφος και παίκτρια του ριάλιτι, είναι σε νέα σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, κάτι που δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε ποτέ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή της πέρασε σε μια αποκάλυψη για την σχέση Βαλαβάνη – Βασάλου.

«Ξέρω από φίλο μου ότι είχε πάει ο Βασάλος στο σπίτι του ένα βράδυ, σε μια μάζωξη και του είπε πως η Βαλαβάνη τα είχε με τον Γρηγόρη Μόργκαν», ανέφερε στον αέρα της εκπομπής η παρουσιάστρια.

Ωστόσο όπως μετέδωσε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα κατά την διάρκεια του #SurvivorGR All Star.

«Πριν το συμβούλιο οι δύο παίκτες ήρθαν κοντά, μίλησαν, πλησίασε ο ένας τον άλλον. και η πληροφορία που μας ήρθε ανέφερε πως  αντάλλαξαν φιλί στο στόμα», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται