Cher: «O Τom Cruise είναι ένας από τους καλύτερους εραστές μου, όλων των εποχών»

 Cher: «Βλέπω τους άνδρες σαν επιδόρπιο. Λατρεύω τα επιδόρπια και αγαπώ τους άνδρες» -«Η κόρη μου είναι ερωτευμένη με τον DiCaprio, αλλά δεν είναι ζευγάρι»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

To απόλυτο fashion icon Cher έχει καταφέρει εδώ και δεκαετίες να βρίσκεται στο προσκήνιο, όχι μόνο μέσω της μουσικής της, αλλά και της ταραχώδους ερωτικής της ζωής.

Η διάσημη τραγουδίστρια που ξεκίνησε την καριέρα της το 1970, στο πλευρό του πρώτου συζύγου της, Sonny Bono, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να κατακτήσει τη μουσική σκηνή και να μετατραπεί σε μία από τις πιο περιζήτητες γυναίκες της διεθνούς σόουμπιζ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δεν άφησε ποτέ τους άνδρες να την καθορίσουν, όμως επέλεγε πάντα να έχει μια συντροφιά στη ζωή της. Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Ένας άνθρωπος δεν είναι ποτέ απαραίτητος. Βλέπω τους άνδρες σαν επιδόρπιο. Λατρεύω τα επιδόρπια και αγαπώ τους άνδρες. Είναι υπέροχοι, αλλά ποτέ δεν τους χρειάζεσαι πραγματικά για να ζήσεις».

 

Πριν τον γάμο του με την Annette Benning, ο Warren Beatty ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους άνδρες.

 

 Ούτε η 16χρονη τότε, Cher κατάφερε να αντισταθεί στην γοητεία του κι έκανε μάλιστα, τα αδύνατα δυνατά «Η κόρη μου είναι ερωτευμένη με τον Di Caprio, αλλά δεν είναι ζευγάρι» για να τον έχει.

Η σχέση του τότε, με τη Natalie Wood δεν φαίνεται να στάθηκε εμπόδιο στη Cher, η οποία αν και εννιά χρόνια νεότερή του, κατάφερε τελικά, να τον γοητεύσει και να τον κάνει δικό της. «Όταν ήμουν 16 χρονών, μάζεψα τον Warren Beatty. Φυσικά, είμαι μία μόνο από τη μεγάλη του λίστα. Το έκανα, επειδή οι φίλες μου ήταν τρελαμένες μαζί του, όπως και η μητέρα μου. Και τι απογοήτευση! Όχι, ότι δεν ήταν τεχνικά καλό ή ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερος, αλλά δεν ένιωθα τίποτα. Έτσι, σκέφτηκα πως “δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό”», είχε πει σε συνέντευξη της η σταρ.

 

 

Το 1962, λίγο μετά τον χωριανό της με τον Warren Beatty, η Cher γνώρισε τον επίδοξο μουσικό, Sonny Bono σε ένα εστιατόριο στο Λος Αντζελες. «Ορκίζομαι στον θεό, τη στιγμή που είδα τον Sonny, όλοι οι άλλοι στο δωμάτιο εξαφανίστηκαν», είχε πει σε μια συνέντευξή της στο Parade το 2010. «Ήταν ο πιο κουλ τύπος που είχε δει ποτέ».

Η πρώτη τους γνωριμία δεν ήταν αυτή που θα χαρακτήριζε κανείς ιδανική. «Ο Soony μου είπε "δεν σε βρίσκω πολύ ελκυστική”», θυμάται η Cher. «Ήθελε να ξέρω ότι το να είμαστε μαζί δεν είχε να κάνει με το σεξ». Όμως, τα πράγματα άλλαξαν ένα βράδυ, όταν τη φίλησε στο τέλος ενός από τα ραντεβού τους. Παντρεύτηκαν το 1964 και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Jazz Bono, το 1969. Ο Sonny δεν ήταν ο απελευθερωμένος άνδρας που όλοι νόμιζαν. «Δεν ήθελε να ωριμάσω ή να έχω ελευθερία», είχε πει η Cher στο Parade. «Δεν μου επέτρεπε να κάνω τίποτα άλλο εκτός από το να δουλεύω. Δουλεύαμε περισσότερο από όσο ζούσαμε».

 

 

Συνάντησε τον Τom Cruise σε έναν έρανο στον Λευκό Οίκο, στα μέσα της δεκαετίας του 1980, σύμφωνα με το People. Εκείνη ήταν 39 ετών τότε και εκείνος 23. «Ήμουν τόσο τρελή για εκείνον», είπε η Cher, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Oprah. «Ήταν τόσο υπέροχος... Και ήταν τόσο διαφορετικός...Ήταν ένα ντροπαλό αγόρι. Δεν είχε καν χρήματα», είχε πει για τον ηθοποιός. Σε μια συνέντευξή της το 2013 στο «Watch What Happens Live», η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί ξανά στο ειδύλλιό της με τον σταρ. «Δεν ήταν Σαϊεντολόγος τότε. Ήταν αρκετά ζεστός τύπος, αν και λίγο βαρύς. Είναι υπέροχος τύπος. Το άτομο που ήξερα ήταν ένας υπέροχος και αξιαγάπητος άνδρας και ένας από τους καλύτερους εραστές όλων των εποχών», είπε η Cher, προσθέτοντας... πονηρά ότι ο Cruise ήταν «στην πεντάδα».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Έφυγε σε ηλικία 76 ετών η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη