O Pique είχε απατήσει τη Shakira πάνω από 50 φορές - Ανάμεσα τους & η Bar Rafaeli

Shakira: Πώς κατάλαβε ότι ο Pique υπήρξε άπιστος - Η μαρμελάδα που πρόδωσε τα ένοχα μυστικά

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Gerard Pique και της Shakira, φαίνεται να μην έχουν τέλος, καθώς σχεδόν καθημερινά τα εντός του οίκου του πρώην ζευγαριού, βγαίνουν στη «φόρα».

Πριν από λίγο καιρό είχε ανοίξει το «Κουτί της Πανδώρας» για τη ζωή του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα και παρουσιάστηκαν τα ένοχα μυστικά του. Μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους και την υπόθεση για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, τα δημοσιεύματα είχαν προβάλλει τα «άπλυτα» του ποδοσφαιριστή και τις... ατασθαλίες που διέπραξε στη σχέση του με τη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σε νέο δημοσίευμα της #DailyMirror, αναφέρεται ότι η Shakira αντιλήφθηκε ότι ο Gerard Pique την απατούσε όταν βρήκε τη μαρμελάδα της στο ψυγείο τους να έχει φαγωθεί, ενώ εκείνη έλειπε σε ταξίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ρήξη στη σχέση του ζευγαριού ήρθε όταν γνωστοποιήθηκε, ότι ο Pique είχε παράλληλη σχέση με την Clara Chia, καθώς όπως φημολογείται ότι οι δυο τους ξεκίνησαν τη σχέση τους πριν έρθει η οριστική ρήξη με τη Shakira.

 

 

Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί στην απιστία του Pique στο βίντεο κλιπ της με τίτλο «Te Felicito». Στο βίντεο, άνοιγε ένα ψυγείο, μέσα στο οποίο έβρισκε το κεφάλι του Rauw Alejandro, με τους θαυμαστές να συμπεραίνουν ότι βρήκε την «αλήθεια στο ψυγείο».

Όπως αναφέρεται, ούτε τα παιδιά, ούτε ο Pique τρώνε τη μαρμελάδα φράουλα, επομένως κάποιος άλλος μάλλον έφαγε το γλυκό της τραγουδίστριας.

Η Shakira και ο Gerard τελείωσαν τη σχέση τους τον περασμένο Μάιο μετά από 11 χρόνια, ωστόσο η σκληρή διαμάχη ανάμεσα στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, συνεχίζεται.

 

 

Είχε απατήσει τη Shakira πάνω από 50 φορές 

Ο Gerard Pique πραγματοποιούσε πολυτάραχο βίο, κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Κολομβιανή τραγουδίστρια. Ο δημοσιογράφος και παπαράτσι Jordi Martin που έχει ακολουθήσει κάθε σπιθαμή της σχέσης του πρώην ζευγαριού, είχε δώσει στη δημοσιότητα τις απιστίες του Καταλανού άσου.

Σύμφωνα με τον Μartin ο ποδοσφαιριστής, κατά τη διάρκεια της σχέσης του με τη Shakira, σύναψε ερωτικούς δεσμούς όχι με μία, αλλά 50 γυναίκες: «Την έχει απατήσει όχι μόνο με την Clara Chia, αλλά αμέτρητες φορές. Πάνω από 50. Η Shakira έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τα πάντα» ισχυρίστηκε ο παπαράτσι, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες των παράνομων δεσμών του Ισπανού άσου: «Η μία ήταν το 2012 και το 2016 με την πρώην σύντροφό του, Νuria Tomas και πριν από δύο χρόνια με μια κοπέλα σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη και η λίστα συνεχίζεται».

  

 

Οι πρώτες πληροφορίες για απιστία και η Bar Rafaeli

Πριν από κάποιους μήνες οι πρώτες πληροφορίες για τις απιστίες του Pique είδαν το φως της δημοσιότητας και ανέφεραν ότι είχε ερωτική σχέση με το διάσημο μοντέλο, Bar Rafaeli.

Το όνομα του μοντέλου από το Ισραήλ μπλέχτηκε στην υπόθεση χωρισμού του ζευγαριού, με αφορμή τις δηλώσεις του Ισπανού δημοσιογράφου και παπαράτσι, που είχε ισχυριστεί ότι ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο αντάλλαξαν ερωτικά μηνύματα και συναντήθηκαν μετά τον χωρισμό της Rafaeli, από τον Leonardo DiCaprio.

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός δημοσιογράφος είχε σημειώσει: «Το ρήγμα μεταξύ τους ξεκίνησε επειδή η Σακίρα, βρήκε μηνύματα με τη Rafaeli και δεν ήταν απλά μηνύματα, υπήρχε κάτι περισσότερο. Είχαν κανονίσει ιδιωτικές συναντήσεις».

 

 

Η νυν αγαπημένη Clara Chia

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Gerard Pique βρίσκεται σε σχέση με την 23χρονη Clara Chia Marti. Μάλιστα, αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν προβάλει φωτογραφίες του ζευγαριού.

Μετά τον χωρισμό του από την Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira, ο Pique σταμάτησε να «κρύβει» την 23χρονη και οι δυο τους έχουν βρεθεί σε διάφορες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων και σε μια συναυλία όπου ήταν παρούσα και η οικογένεια του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

 

 

Η επιμέλεια των παιδιών

Την 1η Δεκεμβρίου η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής κλήθηκαν να επικυρώσουν τη συμφωνία του χωρισμού τους.

Λίγο αφότου μπήκαν στο «City of Justice» του κτιριακού συγκροτήματος που στεγάζει τα δικαστήρια της Βαρκελώνης και μάλιστα από διαφορετικές εισόδους, οι δυο τους έλυσαν όσα είχαν να χωρίσουν, με βασικότερο όλων την επιμέλεια των παιδιών τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το σύμφωνο αναφέρει, πως η Shakira θα ζήσει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 11χρονο Sasha και τον 9χρονο Μilan.

Όσο για τον Pique, σύμφωνα με τη #DailyMail, ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να περνά μέχρι και 10 ημέρες τον μήνα με τα παιδιά του, με τα ταξιδιωτικά του έξοδα να βαραίνουν και τους δύο.

 

 

Τι ακριβώς αναφέρεται στη συμφωνία του πρώην ζευγαριού

«Ο Gerard Pique θα περνά χρόνο με τα παιδιά του μέχρι 10 ημέρες το μήνα και το σύνολο των τριών περιόδων διακοπών που ισχύουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από Χριστούγεννα και καλοκαιρινές διακοπές.

Αυτά τα Χριστούγεννα η επιμέλεια θα ισχύσει κατά το 50% σύμφωνα με το ημερολόγιο της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας και τα επόμενα χρόνια θα προγραμματίζεται, σύμφωνα με το σχολικό ημερολόγιο των παιδιών. Αυτό είναι το σύμφωνο που έχουν συνάψει ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφος, Σακίρα, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Υπογράψαμε μια συμφωνία που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο, ως μέρος μιας απλώς επίσημης διαδικασίας» είχαν επισημάνει και οι δύο σε σύντομη δήλωσή τους.

«Ο μοναδικός μας στόχος είναι να παρέχουμε στα παιδιά μας τη μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτικότητά τους θα γίνει σεβαστή. Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που δείχνετε και ελπίζουμε τα παιδιά να συνεχίσουν τη ζωή τους με την απαραίτητη ιδιωτικότητα, σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον» καταλήγει η δήλωση.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»