«Harry & Meghan»: Ολοκληρώθηκε το ντοκιμαντέρ τους στο #Netflix

Καταιγιστικός ο πρίγκιπας Harry βάλλει συνεχώς κατά των μελών της βασιλικής οικογένειας κατηγορώντας ανοιχτά τον Charles, τον William και την Κate ότι ζήλευαν τη Μeghan επειδή ήταν πιο δημοφιλής από αυτούς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σε μικρές δόσεις, ίσως για να πονάνε περισσότερο, ο Δούκας και η Δούκισσα του Syssex μιλούν για τη συνωμοσία των μελών της βασιλικής οικογένειας για να κρατήσουν στην αφάνεια τη Μeghan που είχαν τον φόβο πως θα γίνει η νέα Diana. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του πρίγκιπα Ηarry. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το #Netflix κυκλοφόρησε τα τελευταία επεισόδια του ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» και οι αποκαλύψεις είναι πολλές - «Ήταν τρομακτικό να ουρλιάζει ο αδελφός μου & ο πατέρας μου να λέει ψέματα»

 

«Όταν κάποιος που παντρεύεται και πρέπει να έχει υποστηρικτικό ρόλο, κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας ή κάνει τη δουλειά καλύτερα από το άτομο που γεννήθηκε για να το κάνει αυτό, τότε αυτό αναστατώνει τους ανθρώπους. Αλλάζει τις ισορροπίες. Επειδή σε έχουν αφήσει να πιστεύεις πως ο μόνος τρόπος να επιτύχει το φιλανθρωπικό σου έργο και ο μόνος τρόπος να αυξηθεί ή να βελτιωθεί η φήμη σου είναι να βρίσκεσαι στην πρώτη σελίδα αυτών των εφημερίδων. Όμως τα ΜΜΕ είναι αυτά που επιλέγουν ποιον θα βάλουν στην πρώτη σελίδα», ανέφερε ο Harry.

Ο Harry φοβήθηκε πολύ όταν μετά από εκδήλωση με παρούσα όλη την οικογένεια, η #Τelegraph κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τη Μeghan.

«Την πρώτη φορά που καταλάβαμε πράγματα για εκείνη, η Μeghan κι εγώ περάσαμε μία νύχτα σε ένα δωμάτιο του Μπάκινγχαμ, μετά από μία εκδήλωση όπου είχαν παραστεί όλα τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας, ανάμεσά τους και η βασίλισσα, και στην πρώτη σελίδα της #Telegraph ήταν… η Μeghan», υπογράμμισε ο Harry.

«Ήταν σαν να έλεγε, «δεν είναι δικό μου το λάθος, έτσι δεν είναι;». Και της είπα, «το ξέρω, η μητέρα μου ένιωθε το ίδιο», σημείωσε ο Harry.

Το πριγκιπικό ζευγάρι ισχυρίζεται πως η βασιλική οικογένεια κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τον διάδοχο του θρόνου, William και την σύζυγό του Κate, όμως για την Μeghan διοχέτευαν στις εφημερίδες δυσφημιστικές πληροφορίες για να την αμαυρώσουν.

 

 

Στο έκτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ Harry & Μeghan προβάλλονται αδημοσίευτες φωτογραφίες της μικρής Lilibet Diana λίγο μετά την γέννησή της τον Ιούνιο του ’21 αλλά και από τα πρώτα της γενέθλια.

 

 

 

Η μητέρα της Δούκισσας του Sussex, Doria Ragland, δακρύζει μπροστά στην κάμερα όταν αναφέρεται στην πίεση που υπέστη η κόρη της όσο ζούσε στη Βρετανία κοντά στη βασιλική οικογένεια.

«Θυμάμαι να μου λέει ότι ήθελε να αφαιρέσει τη ζωή της. Μου ράγισε πραγματικά την καρδιά», υποστηρίζει κλαίγοντας η μητέρα της Meghan Markle ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει:

«Ήξερα ότι ήταν κακό, αλλά το να την ακολουθούν συνεχώς αυτά τα όρνια, την έκανε να σκέφτεται ότι δεν ήθελε να είναι εδώ… δεν είναι εύκολο για μια μαμά να ακούει τέτοια πράγματα».

«Δεν μπορούσα, γνώριζα το άγχος που είχαν. Ένιωθα σαν να έτρεχαν» καταλήγει σε άλλο σημείο η μητέρα της Meghan Markle.

 

  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Λένα Δροσάκη: «Όταν είπαμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα»
Ελεονώρα Μελέτη: «Ένιωθα ότι ο κόσμος με σιχαίνεται, με λυπάται ή κάνει εμετό πάνω μου»
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»
Δίκη σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Η αποκάλυψη για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά: «Κάποιοι τύποι με πιστόλια τον πήγαν σε ακατοίκητο χωριό»