Έξαλλοι Πατούλη & Γαβαλάς στόλισαν Καγιά & Χατζηπαντελή: «Σκουπίδια!»

«Προσβάλλει τη γυναίκα. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε» - «Ο Τάσος και ο Καράβας έχουν μία υστερική στην μέση» - Έλενα Χριστοπούλου,  Αφροδίτη Γραμμέλη, Ισμήνη Παπάβλασσοπούλου, Ραμόνα Βλαντή πετσόκοψαν την επιτροπή

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στη βραδιά του #Fashiontv World’s Excellence Gala το οποίο διοργανώθηκε στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία ξέσπασε στα τηλεοπτικά συνεργεία για τον νέο κύκλο του #GNTMgr.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Θεωρώ ότι είναι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι. Θεωρώ ότι προσβάλλει τη νέα γενιά, χαλάει τα πρότυπα και προσβάλλει τη γυναίκα. Δεν θα το ξαναδώ ποτέ. Δεν τη γνωρίζω τη Βίκυ Καγιά, δεν την βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο. Δεν ξέρω τι μου λέτε για την κα Χατζηπαντελή. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη, φανερά εκνευρισμένη.

«Καλή επιτυχία να έχουν. Όμως δεν μπορεί να δείχνουν λάθος πρότυπα στη νέα γενιά. Σε αυτό είμαι κάθετη. Αν είχα κόρη με τίποτα δεν θα επέτρεπα στο παιδί μου ή στα παιδιά μου να εκτεθούν σε αυτά τα σκουπίδια» πρόσθεσε η Μαρίνα Πατούλη για το #GNTMgr.

Και ο Λάκης Γαβαλάς  μίλησε για το #GNTMgr, του νέους κριτές, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη, η οποία αποκάλεσε τόσο τους κριτές όσο και το ριάλιτι, «σκουπίδια».

«Φτάνει με τις σαχλαμάρες που βλέπω, ακούω και που αναπαράγονται. Κρίμα γιατί είναι δύο παιδιά, ο Τάσος και ο Καράβας που έχουν γνώσεις, με μία υστερική στην μέση. Αυτό που μπήκε εκεί μέσα στη μέση, κακώς. Η Βίκυ είναι ωραίο κορίτσι αλλά νομίζω ότι την προτιμώ όρθια». 

Σχετικά με τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για το ριάλιτι μόδας, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε: «Αν η κυρία Πατούλη τα θεωρεί σκουπίδια, ας βγει με τη σκούπα και το φαράσι να τα καθαρίσει».

Την άποψή τους είπαν στην κάμερα και η Ισμήνη Παπάβλασσοπούλου με την Ραμόνα Βλαντή

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για την πρεμιέρα του GNTM, ενώ σχολίασε τη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή. Όχι όμως με τα… καλύτερα λόγια!

«Είδαμε την πρεμιέρα, καθίσαμε, ξενυχτήσαμε, βαρεθήκαμε και λίγο. Σε κάποια σημεία είχε λίγο ενδιαφέρον. Δεν μου αρέσουν οι τρεις κριτές που έχουν παλιακές απόψεις. Αν η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν πλαστική από πάνω μέχρι κάτω, θα μπορούσα να την ακούσω. Δεν βλέπω τίποτα diversity πάνω της.

Δεν είναι diversity επειδή έχει αυτά τα φρύδια. Φαίνεται ότι έχουν παλιακές απόψεις γιατί είναι πολλά χρόνια εκτός χώρου. Θα ήθελα η Βίκυ Καγιά να δώσει χώρο στα νέα κορίτσια να μιλήσουν και να μην είναι τόσο αυστηρή», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Η Ραμόνα Βλαντή ανέφερε στη συνέχεια: «Έχει μπερδέψει την ταπεινότητα με το να μην έχεις προσωπικότητα. Αν θέλουν στρατιωτάκια που να τους λέει η Καγιά τι να κάνουν, αυτό δεν είναι ταπεινότητα. Θα έπρεπε να τσιρίζει λιγότερο και να δώσει χώρο στα κορίτσια να μιλήσουν. Το GNTM έχει γίνει Οικογενειακές Ιστορίες».

H Μιμή Ντενίση και η Ναταλία Δραγούμη

H Μιμή Ντενίση μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε ότι ξεκίνησε την καριέρα της από τη μόδα, ενώ η Ναταλία Δραγούμη αναφέρθηκε στην κόρη της και είπε « η κόρη μου κάνει πασαρέλα σήμερα στην Κύπρο» .

Την πρεμιέρα του ριάλιτι μόδας ρωτήθηκε αν παρακολούθησε η περσινή παρουσιάστρια,  Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και απάντησε ότι «δεν ήμουν στην Αθηνά, δεν είδα gntm».

 

 

 

 

Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Νίκος Παρτσώλης εξέφρασαν την αντίθεσή τους με τον τρόπο της κριτικής επιτροπής απέναντι στις υποψήφιες.

Μάλιστα, η Έλενα Χριστοπούλου που έχει προϋπάρξει στο σόου μόδας χαρακτήρισε ως «βία» κάποια λόγια και κάποιες πράξεις των κριτών.

«Με έχει πιάσει ταχυπαλμία. Νιώθω και είδα βία. Δεν είναι έτσι η δουλειά μας» ανέφερε αρχικά η μάνατζερ. «Αυτό είναι πάρα πολύ ‘90s όλο. Είναι ξεπερασμένο και πασέ. Στη δική μου τη δουλειά ένα κορίτσι 18 χρονών που είναι άπειρο, έρχεται για να μάθει, για να το φροντίσουμε και να το αγκαλιάσουμε, όχι για να του κάνουμε αυτό το bullying. Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω και δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει.

Βλέπω τον Γιώργο Καράβα μετά από αυτόν τον οχετό, να σκύβει το κεφάλι. Είναι άλλο η τηλεόραση κι άλλο οι συμπεριφορές. Παλεύουμε οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια για να μην έχουμε αυτές τις συμπεριφορές».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη με τη σειρά της χαρακτήρισε τις auditions του GNTM ως «σκληρό ριάλιτι».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη