Οι πρωινές εκπομπές σταύρωσαν την Βίκυ Καγιά και το #GNTMgr

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με το #GNTMgr: «Σώπα ρε Καγιά!» - Κεραυνοί Γραμμέλη: «Ντράπηκα, χρησιμοποιεί τη γυναικεία κακοποίηση ως όχημα για την τηλεθέαση»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η πρεμιέρα του #GNTMgr πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν ποικίλα. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Ο σχολιασμός στο #Πρωινό για την πρεμιέρα του #GNTMgr πήρε φωτιά. Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της κουβέντας δεν έκρυψε τις έντονες διαφωνίες του για τον τρόπο με τον οποίο «εργαλειοποιούνται» όπως είπε οι άνθρωποι με διαφορετικότητα που συμμετέχουν στο reality.

«Για μένα, ας αλλάξουν τίτλο και ας κάνουν «Έλα και δοκίμασε την τύχη σου στην μόδα» και να πάνε όλες οι ηλικίες, όλα τα κιλά και να δοκιμάσουν την τύχη τους. Όταν λες όμως Top Model, στο μυαλό όλων έρχονται η Δούκισσα, η Ναόμι Κάμπελ…

Άλλο η εργαλειοποίηση, «να το κάνω για να πουλήσω παραπάνω». Γιατί αυτό γίνεται. Αυτό με ενοχλεί εμένα, η εργαλειοποίηση της διαφορετικότητας. Προσπάθησε τον άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά, είτε τον επιλέξεις είτε όχι, να τον αγκαλιάσεις, να τον αγαπήσεις, όχι να τον ξεφτιλίσεις. Εμένα αυτό με ενοχλεί», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ήταν μια κοπελίτσα χθες με ξυρισμένο κεφάλι, κούκλα. Την ρώτησαν τι θέλει να γίνει και λέει από ταπεινότητα η κοπέλα, ή make up artist ή μοντέλο. Και λένε «Όχι! Αν δεν είναι το όνειρο σου μόνο να γίνεις μοντέλο θα σε κόψουμε». Δεν κατάλαβα; Σώπα ρε Καγιά! Έλεος δηλαδή! Κούκλα η άλλη. Θα τρελαθώ δηλαδή», κατέληξε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

  

 

H Αφροδίτη Γραμμέλη τοποθετήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

«Χθες, το επεισόδιο με θύμωσε πάρα πολύ και οφείλω να πω ότι ντράπηκα και ως γυναίκα και ως τηλεθεάτρια, να βλέπω ένα reality να χρησιμοποιεί τη διαφορετικότητα και τη γυναικεία κακοποίηση ως όχημα για την τηλεθέαση. Γιατί για μένα είναι αυτό καθαρά, μην κοροϊδευόμαστε.

Η γυναικεία κακοποίηση και διαφορετικότητα είναι πάρα πολύ σοβαρά θέματα. Δεν χρησιμοποιούνται στις οντισιόν ενός reality μόδας και μετά ξεχνιούνται. Γιατί αυτές οι γυναίκες, στους προηγούμενους κύκλους έφτασαν μέχρι ένα σημείο. Στο τέλος, λοιπόν, επειδή η κ. Καγιά επανέλαβε πάρα πολλές φορές τον όρο στερεότυπο, φτάνει το στερεότυπο, φτάνει το 1.85 55 κιλά. Το οποίο δεν κάνει και την καριέρα που θα έπρεπε να κάνει μέσα από το GNTM.

Υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες ανάμεσά μας και η βοήθεια εκτός από ένα βήμα στο όνειρο, είναι όταν σβήνουν τα φώτα. Το να κάνουμε τους σημαντικούς στη ζωή αυτών των γυναικών, θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, όταν καθόμαστε στην κριτική επιτροπή ενός reality μόδας. Δεν το χρησιμοποιούμε αυτό για την τηλεόραση.

Μιλάμε για πολύ σκληρό reality πάντως», κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Έλενα Χριστοπούλου, από την πλευρά της, είπε: «Με ενόχλησε η λέξη μονόφρυδο που άκουσα για μία κριτή που είναι εκεί, το οποίο για μένα είναι 100% ρατσιστικό σχόλιο για να το αφήνουμε να παίζει. Είναι σαν να δίνουμε τροφή στον κόσμο να πατήσει επάνω και αυτό να το κάνουμε τραγέλαφο».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»