Το #GNTMgr έκανε πρεμιέρα και οι χρήστες στο Twitter έβαλαν φωτιά

#GNTMgr: Τρεις Κύπριες, δύο ναί, μια 47χρονη, μια 79χρονη και η Σοφία Χατζηπαντελή έξαλλη!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ o πέμπτος κύκλος του #GNTMgr και στη θέση του guest κριτή είδαμε τη Kύπρια Σοφία Χατζηπαντελή. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Το μοντέλο που κάνει διεθνή πορεία στο εξωτερικό πήγε στην Ελλάδα και από την πρώτη στιγμή συγκέντρωσε άπειρα σχόλια για τα πυκνά και ενωμένα φρύδια της. 

 

 

Η Σοφία Χατζηπαντελή μπήκε δυναμικά στο πλατό του ριάλιτι μοντέλων και μπορεί αρχικά στο Twitter να την σχολίασαν για την εμφάνισή της ωστόσο η στάση της απέναντι στις διαγωνιζόμενες, αλλά και η διαφωνία της με τους υπόλοιπους κριτές έκαναν πολλούς χρήστες να σταθούν στο πλευρό τους.

 

 

Το Greece’s Next Top Model… ξεκίνησε δυνατά!

Είδαν αρκετές κοπέλες. Κάποιες τους άρεσαν, κάποιες άλλες πάλι όχι με αποτέλεσμα μία από αυτές να τους δημιουργήσει διαφωνίες και εντάσεις.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, το new entry του GNTM 5, έγινε έξω φρενών και λέγοντας την άποψή της ανέβασε πάρα πολύ τους τόνους.

Ο Τάσος Σοφρωνίου εκνευρίστηκε εξίσου και η Βίκυ Καγιά με τον Γιώργο Καράβα προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ακούγοντας τις φωνές.

 

 

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Τwitter

 

 

Η audition της Άννας

Η πρώτη κυρία που διαγωνίστηκε στην πρεμιέρα του ριάλιτι μοντέλων κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές.

Μία από τις πρώτες παίκτριες λοιπόν δουλεύει σε σκουπιδιάρικο και μεγαλώνει τα παιδιά μόνη της. Όταν είδε μπροστά της τη Βίκυ Καγιά, καταχάρηκε!

«Η Βίκυ Καγιά για εμένα είναι πρότυπο, είναι Θεά. Αυτή η αγκαλιά που εισέπραξα και τα λόγια της μου έδωσαν δύναμη», είπε.

Λίγο μετά, η ιστορία της συγκίνησε αφού είπε μεταξύ άλλων:

«Παντρεύτηκα τόσο μικρή γιατί ήθελα να φύγω από το σπίτι λόγω του πατέρα μου. Έχω φάει πολύ ξύλο, δεν έχω να θυμάμαι κάτι όμορφο. Και ο άνδρας μου με χτύπαγε λίγο αλλά τον χώρισα».

Εν τέλει, πέρασε με τέσσερα ναι!

 

 

Η audition της Αλεξίας

Η 19χρονη Αλεξία από τη Θεσσαλονίκη που εργάζεται ως μοντέλο χωρίς να εκπροσωπείται από κάποιο πρακτορείο, θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της.

Πήγε στο GNTM 5 που έκανε πρεμιέρα απόψε (19/9) και «έδωσε ρέστα»

Το εντυπωσιακό κορίτσι με τις υπέροχες αναλογίες άφησε άφωνους τους κριτές με την ιδιαίτερη ομορφιά της κι απέσπασε τα τέσσερα πιο γρήγορα «ναι» σε audition ever!

Τόσο γρήγορη… ετυμηγορία δεν έχει υπάρξει ξανά στον αγαπημένο διαγωνισμό μόδας κι εκείνη ενώ έπαιρνε τη βαθμολογία των τεσσάρων κριτών, έπαιρνε και τις πόζες της ενώ σίγουρα δεν περίμενε ότι θα ήταν τόσο εύκολο για εκείνη να πάρει σε τόσο λίγα δευτερόλεπτα 4 ναι από τους κριτές.

 

 

Kύπρια 1 - Η audition της Έλενας

Στις auditions του GNTM 5 δοκίμασε την τύχη της και η 18χρονη Έλενα από την Κύπρο που εργάζεται ως μοντέλο - influencer στο Instagram.

Ο Τάσος Σοφρωνίου έπαθε, όπως είπε, «κοκομπλόκο» όταν την είδε μπροστά του καθώς ξετρελάθηκε! Το ίδιο και ο Γιώργος Καράβας και της έδωσαν δύο «ναι» με όλη τους την καρδιά!

Η Βίκυ Καγιά όμως, δεν είχε την ίδια άποψη για το 18χρονο κορίτσι. Δεν της άρεσε καθόλου το χρώμα των μαλλιών της αλλά ούτε και το ότι είχε φορέσει αρκετό make up για την audition. Παρόλα αυτά τής έδωσε το πολυπόθητο «ναι» γιατί τη θεωρεί πανέμορφη, στιλάτη και ευγενική.

Η Σοφία Χατζηπαντελή διαφώνησε ιδιαίτερα με το ύψος της και είπε πως θα «πνίγεται» και θα «χάνεται» μέσα στα ρούχα των μοντέλων αλλά επίσης της έδωσε το «ναι» της.

Τρισευτυχισμένη η Έλενα είπε στην κάμερα του GNTM ότι δεν περίμενε να περάσει με τέσσερα «ναι» παρόλο που πίστευε μέσα της ότι σίγουρα θα περνούσε στην επόμενη φάση.

 

 

Kύπρια 2 - Η audition της Εύας

Ήταν σίγουρη για τον εαυτό της και για τα μαλλιά της που θεωρεί ότι είναι το ατού της όμως μια λάθος απάντηση την έβγαλε εκτός παιχνιδιού.

Η 21χρονη Εύα με το φουντωτό και πολύ πλούσιο signature μαλλί θέλησε να κυνηγήσει το όνειρό της και βρέθηκε στις auditions του GNTM 5.

Η δήλωσή της ότι δε θα ξύριζε ποτέ τα μαλλιά της ακόμα και για συμβόλαιο με πολλά χρήματα, της στοίχισε τη θέση της στον διαγωνισμό μόδας.

«Είσαι όμορφη αλλά δεν είσαι επαγγελματίας», είπε η Βίκυ Καγιά στο 21χρονο κορίτσι που τόνισε πως δε θα ξύριζε τα μαλλιά της. Η Εύα πήρε αρνητική απάντηση και από τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου για τον ίδιο λόγο, παρόλο που και οι δύο της είπαν ότι είναι εντυπωσιακή.

Η Σοφία Χατζηπαντελή ωστόσο, της έδωσε «ναι», της είπε ότι τη θαυμάζει και ότι ούτε και εκείνη θα ξύριζε ποτέ τα φρύδια της και ότι αν δεν την έπαιρναν σε κάποια δουλειά λόγω των φρυδιών της, καλώς να μην την έπαιρναν!

Μέχρι όμως να ψηφίσουν οι κριτές και να την βγάλουν εκτός ριάλιτι μοντέλων, επικράτησε λίγη ένταση καθώς η Σοφία Χατζηπαντελή προσπαθούσε να στηρίξει τη δική της άποψη και οι υπόλοιποι είχαν αντίθετη γνώμη.

 

 

Kύπρια 3 - Η audition της Μαρίτας 

Είχε δηλώσει συμμετοχή στο 4, δεν κατάφερε να φτάσει μακριά και δοκίμασε την τύχη της και φέτος.

Για δεύτερη φορά λοιπόν θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της στο ριάλιτι μοντέλων του Star, η 23χρονη Μαρίτα από την Κύπρο.

Το plus size model είχε ξαναπροσπαθήσει να είναι στον περσινό διαγωνισμό μόδας και είχε «κοπεί» στο ID Catwalk. Φυσικά, τότε δεν είχε περάσει απαρατήρητη από τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος τη θυμόταν μέχρι και σήμερα και ενθουσιάστηκε όταν την είδε μπροστά του.

Αυτή τη φορά, η Μαρίτα κατάφερε να αποσπάσει 4 «ναι» στην audition του GNTM 5 αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων στους κριτές, oι οποίοι της ευχήθηκαν να καταφέρει να πάει όσο πιο μακριά μπορεί μέσα στον διαγωνισμό.

Τα καλύτερα λόγια για την 23χρονη είπε και ο περσινός φιναλίστ, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης με τον οποίο γνωρίστηκαν πέρυσι στις οντισιόν και έγιναν δύο πολύ καλοί φίλοι.

«Είναι μοντελάρα και πανέτοιμη», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος.

 

 

Η audition της Δήμητρας

Με δύο «ναι» και δύο «όχι» η Δήμητρα από το Κιλκίς δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του GNTM 5.

Η 27χρονη, που εδώ και χρόνια ονειρεύεται να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και τον χώρο της μόδας προσπάθησε να δικαιολογηθεί που τόσο καιρό δεν έχει κάνει κανένα βήμα για να γίνει μοντέλο. Έτσι λοιπόν ανέφερε στους κριτές τους λόγους που δεν το είχε κάνει νωρίτερα και ο Τάσος Σοφρωνίου έγινε έξω φρενών!

«Δικαιολογία και κλισέ! Σκότωσέ με καλύτερα, αίμα δε θα τρέξει!», είπε έξαλλος ο Τάσος Σοφρωνίου και της έδωσε αρνητική απάντηση χωρίς να την περνά στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Η αρνητική του απάντηση, όπως εξήγησε, δε σημαίνει ότι δεν είναι «κουκλάκι». «Αν θες να ασχοληθείς με τη μόδα, υπάρχουν και άλλοι τρόποι», τόνισε ο καταξιωμένος φωτογράφος όμως της έκοψε τα φτερά τουλάχιστον για φέτος στο GNTM 5.

 

 

 

Η audition της Τίτσας

Μία υπέροχη κυρία ετών 79 και πρώην μπαλαρίνα, δήλωσε συμμετοχή το ριάλιτι μοντέλων.

Η Τίτσα, από το Παναγιωτίτσα, ξετρέλανε τους κριτές!

Συγκεκριμένα, τη λένε Παναγιώτα Λάβδα, όμως τη φωνάζουν Τίτσα. Η 79χρονη γυναίκα που ήταν επαγγελματίας μπαλαρίνα, με την άκρως ενδιαφέρουσα ζωή, στα 69 της αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

«Όταν ανακοίνωσα στις φίλες μου ότι θα πάω στο GNTM έμειναν με το στόμα ανοικτό!», δήλωσε η γιαγιά δύο εγγονών, που ήταν αποφασισμένη να πάρει τέσσερα «ναι»!

Η σούπερ γιαγιά περπάτησε στην πρώτη της audition ενθουσιάζοντας τους τέσσερις κριτές. Η γυναίκα μίλησε για τη ζωή της, την καριέρα της και τον έρωτα που την κράτησε τη δεκαετία του '60 στην Ελλάδα.

Η συμμετέχουσα δήλωσε έτοιμη να κάνει όποια δοκιμασία της ζητηθεί, ενώ οι πόζες της άρεσαν πολύ στην επιτροπή. Η Σοφία Χατζηπαντελή της είπε γρήγορα το πρώτο «ναι», όπως και η Βίκυ Καγιά.

«Με πολλή αγάπη θα ήθελα να σας δω με ένα μαγιό», της ζήτησε ο Γιώργος Καράβας λέγοντάς της στη συνέχεια το τρίτο «ναι». Η ενέργειά της ενθουσίασε και τον Τάσο Σοφρωνίου που της είπε το τέταρτο «ναι».

 

 

Η audition της Αμαλίας

Tο ύψος της, το οποίο είναι 1.87μ, αλλά εκείνη λέει ότι είναι 1.85μ, ενθουσίασε την Έλενα Γαλύφα. Το ίδιο συνέβη λίγη ώρα μετά με τη 18χρονη Αμαλία Ρεμούνδου που έκανε το πρώτο της catwalk στους κριτές του GNTM 5. 

Το 18χρονο μοντέλο που ήδη έχει μια μικρή εμπειρία στο μόντελινγκ, άρεσε αρκετά στους κριτές, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να έχει τις αντιρρήσεις της. Το περπάτημά της με μαγιό άρεσε ακόμα πιο πολύ στους κριτές, με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα να τη χαρακτηρίζουν καλλονή.

Οι πόζες δεν άρεσαν ιδιαίτερα στην επιτροπή, με τη Βίκυ Καγιά να τη βοηθάει αρκετά και τον Τάσο Σοφρωνίου να της δίνει οδηγίες, ωστόσο δεν άρεσαν στη Σοφία Χατζηπαντελή που της έδωσε το πρώτο «Όχι».

«Έχει απόλυτο δίκιο! Δε γίνεται να έρχεται στην audition και να μην έχεις μια πόζα; Καθρέφτη δεν έχεις σπίτι;», συμφώνησε η Βίκυ Καγιά,. Το πρώτο «ναι» πήρε, προς το παρόν, η Αμαλία από τον Γιώργο Καράβα, ενώ το «ναι» της Βίκυς χαροποίησε ιδιαίτερα το μοντέλο.

Ο Τάσος Σοφρωνίου έκανε τις παρατηρήσεις του δηλώνοντας διχασμένος, ωστόσο έδωσε το δεύτερο «ναι» στη 18χρονη.

 

 
 

Η audition της Νικόλ

Είναι Ελληνίδα και τα τελευταία χρόνια ζει στο Τορόντο του Καναδά, όπου ήδη εργάζεται ως μοντέλο.

Η Νικόλ επέστρεψε στην πατρίδα της για να κυνηγήσει το όνειρό της στον χώρο του μόντελινγκ

Η Νικόλ Τσούλος επέστρεψε στη χώρα της για να δοκιμάσει την τύχη της στο μόντελινγκ μέσω του GNTM 5, όπως τη συμβούλεψε κι ο ατζέντης της.

Το... ιδιαίτερο πρόσωπο της Νικόλ άρεσε πολύ και στους τέσσερις κριτές, όπως οι κινήσεις της και οι πόζες εμπνευσμένες από τις σπουδές της στο μπαλέτο. Τους άρεσε πολύ κι η εμφάνιση του μοντέλου με μαγιό.

Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Νικόλ είναι παντρεμένη στα 23 της χρόνια!

Αυτό που έκανε εντύπωση και στους τέσσερις κριτές, ιδιαίτερα στη Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν το γεγονός ότι η διαγωνιζόμενη είναι παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια. «Αγαπώ το boyfriend μου αλλά δεν τον θέλω άντρα ακόμα», σχολίασε η κριτής με χιούμορ!

Η εμφάνιση με το μαγιό άρεσε πολύ στη Βίκυ Καγιά, αλλά και οι πόζες της. Με μεγάλη ευκολία η Νικόλ πήρε τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή, με την κουβέντα να επικεντρώνεται γύρω από τον γάμο του νεαρού μοντέλου!

 

 

Η audition της Δανάης 

Είναι 24 ετών και με το ιδιαίτερο look της ενθουσίασε την κριτική επιτροπή του GNTM 5. 

Η καλλονή με τα κοντοκουρεμένα μαλλιά, τα τατουάζ, τις τέλειες αναλογίες και το πολύ καλό περπάτημα άρεσε πολύ στον Γιώργο Καράβα. 

Μια ατάκα της Δανάης Λαχανά από το Κιάτο, δεν άρεσε στην κριτική επιτροπή, ιδιαίτερα στη Βίκυ Καγιά. Τι είπε; Ότι θέλει να συνδυάσει το μόντελινγκ με το μακιγιάζ, αφού είναι make-up artist. Αμέσως μετά, το πρώτο «όχι» ήρθε από τη Σοφία Χατζηπαντελή. 

Τις ενστάσεις του είχε κι ο Γιώργος Καράβας, ωστόσο, έδωσε μια ευκαιρία στη Δανάη λέγοντας «Ναι». Το κορίτσι άρεσε και στον Τάσο Σοφρωνίου που της επεσήμανε ότι πρέπει να τα δώσει όλα στο ID catwalk.

Οι πόζες δεν άρεσαν καθόλου στη Βίκυ Καγιά που είπε «όχι», με τη Σοφία να αλλάζει την ψήφο της και να της λέει «ναι». Έτσι το 24χρονο κορίτσι πέρασε στην επόμενη φάση.

«Δεν μπορείς να με πείσεις... Φυσικά και μου αρέσει το κεφάλι σου, είσαι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Δε μου αρέσουν τα tattoos σου. Στην ουσία πιστεύω ότι θέλεις να γίνεις make-up artist. Δεν μπορείς πια να με πείσεις. Έκανες αυτό το λάθος, για εμένα με έχασες από την αρχή. Μακάρι να έρθει το ID catwalk και να πω ότι έκανα λάθος», της είπε η Βίκυ Καγιά.

 

 

 

Το trailer 2ου επεισοδίου - Τρίτη 20.9.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μήλιου, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη