Στο Δρομοκαΐτειο ψυχιατρικό ίδρυμα ο Πάνος Αργιανίδης - Τα έσπασε όλα

Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο που απείλησε να βάλει τέλος στην ζωή του, μάνατζερ ράγκμπι - Πέταξε στους αστυνομικούς χλωρίνη 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Συστήθηκε ως μάνατζερ ράγκμπι και έγινε γνωστός μέσα από το #SurvivorGR που έσπασε τους πίνακες τηλεθέασης. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πάνος Αργιανίδης του #SurvivorGR απείλησε να βάλει τέλος στην ζωή του

 

Πέντε χρόνια μετά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε ένα πολύωρο θρίλερ για την ίδια του, τη ζωή. Με τον πατέρα κι τους αστυνομικούς έξω από την τουαλέτα που είχε κλειδωθεί στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, να προσπαθούν για ώρες να τον πείσουν να μην κάνει πράξη τις απειλές του.

Στο #LiveNews μιλούν αυτόπτες μάρτυρες των όσων έγιναν, αλλά και πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι, που από το πρωί παρακολουθούν τις εξελίξεις προβληματισμένοι…

 

 

Όλα ξεκίνησαν αργά προχθες το βράδυ.

Ο πρώην παίκτης του Survivor κλειδώθηκε στην τουαλέτα που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο των ΕΛΤΑ και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να απειλεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του.

Λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έσπασαν την πόρτα και έδωσαν τέλος σε ένα θρίλερ 12 και πλέον ωρών.

«Όση ώρα ο πατέρας του προσπαθούσε να τον ηρεμήσει και να τον πείσει πως όλα θα πάνε καλά, εκείνος συνέχιζε να φωνάζει. Τόσο ο πατέρας του όσο και ο αδελφός του κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να συνεννοηθούν μαζί του και να τον πείσουν να ανοίξει την πόρτα στις τουαλέτες που παρέμενε κλειδωμένος χωρίς αποτέλεσμα για ώρες…

Μετά την κατάθεσή του, σε αστυνομικό τμήμα, κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα και πιο συγκεκριμένα στο Δρομοκαϊτειο.

Τα προβλήματα στη ζωή του, ξεκίνησαν όταν έσβησαν τα φώτα του #SurvivorGR. Όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και προσπάθησε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του.

Μέσα στο ριάλιτι, έδειχνε φιλόδοξος και δήλωνε έτοιμος να παλέψει για τη νίκη. Η μπλούζα με τα αστέρια έγινε σήμα κατατεθέν του. Οι εντάσεις ήταν κατά διαστήματα αλλεπάλληλες με συμπαίκτες του, με τον ίδιο να αποχωρεί πολύ πριν το μεγάλο τελικό.

Μετά το ριάλιτι εργάστηκε ως γυμναστής και έκανε ένα πέρασμα από σχολή δημοσιογραφίας, για τις ανάγκες ενός δοκιμαστικού δελτίου ειδήσεων.

Ο 35χρονος που το τελευταίο διάστημα έδειχνε να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα παρακολουθείται από γιατρούς, με τους στενούς συγγενείς του, να βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του.

 

 

Για ψυχιατρική εξέταση ο πρώην παίκτης #SurvivorGR

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Αργιανίδης δεν ήταν καλά ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό. Το βράδυ της Δευτέρας (19.09.2022) ενώ είχε βάρδια, εξαφανίστηκε και από τα ξημερώματα είχε κλειστεί στην τουαλέτα και έκανε βιντεοκλήσεις σε συγγενείς του, απειλώντας να κάνει κακό στον εαυτό του.

Όταν έφτασε στο σημείο η Άμεση Δράση, φέρεται να πέταξε στους αστυνομικούς χλωρίνη. Διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. που βρέθηκε στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου δεν μπόρεσε να τον πείσει να βγει ούτε και ο ιερέας πατέρας του που επίσης βρέθηκε στο σημείο.

Τελικά, χρειάστηκε η επέμβαση της ΟΠΚΕ, περίπου στις 10:00 το πρωί για να τον βγάλει και να τον μεταφέρει αρχικά στο αστυνομικό τμήμα του Διονύσου.

Η Ειρήνη Κολλίδα, πρώην συμπαίκτρια του Πάνου Αργιανίδης στο ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε στο #LiveNews: «Είναι ένας άνθρωπος πολύ εσωστρεφής και ευαίσθητος, αλλά και φιλόδοξος και σε συνδυασμό με τα γεγονότα του κορωνοϊού και τις άλλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας μπορεί να τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση».

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι και γυμνάστρια αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνήσει με τον Πάνο Αργιανίδη περίπου ένα μήνα πριν το περιστατικό, και δεν της είχε δώσει την εντύπωση ότι χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.

 

 

Την Τετάρτη 21/9 ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο, Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε στην εκπομπή #Πρωινό και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν στην κλινική με τον Πάνο Αργιανίδη, ο οποίος οδηγήθηκε απευθείας στα επείγοντα περιστατικά.

«Ο ασθενής ήρθε εχθές με τον πατέρα του και τον αδερφό του στα έκτακτα περιστατικά στο Δρομοκαΐτειο. Ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμοι και πολύ ευγενικοί. Του είδα οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα με ψυχική νόσο στον ασθενή και εισήχθη σε ένα τμήμα οξέων περιστατικών και παίρνει την θεραπεία του νοσοκομείου. Είναι πολύ συνεργάσιμος», είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Και συνέχισε: «Είχε προβλήματα με την δουλειά του, με συναδέλφους αλλά δεν μπορώ να σας πω γιατί αυτά ήταν ιατρικά απόρρητα. Είχε προβλήματα στη δουλειά του».

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή #SuperΚατερίνα, ο Πάνος Αργιανίδης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ψυχιατρικό Ίδρυμα.

Μάλιστα, η εκπομπή του Alpha πρόβαλε εικόνες από την τουαλέτα που ήταν κλεισμένος για ώρες ο πρώην μάνατζερ ράγκμπι και απειλούσε να βάλει τέλος στην ζωή του. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες όλα είναι σπασμένα…

Δείτε όσα είπε στην κάμερα και ο Τάσος Ξιαρχό που είχε κατά την περσινή χρονιά παρόμοιο περιστατικό

 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια