Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Οι σχέσεις μου ήταν κακοποιητικές και αυτό κλιμακωνόταν»

  21/09/2022 09:34
Παυλίνα Βουλγαράκη: «Οι σχέσεις μου ήταν κακοποιητικές και αυτό κλιμακωνόταν»

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Οι σχέσεις μου ήταν κακοποιητικές και αυτό κλιμακωνόταν»

  21/09/2022 09:34

Παραδέχτηκε πως υπήρξε σε διάφορες κακοποιητικές σχέσεις. 'Εφτασε σε επίπεδα της σωματικής κακοποίησης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σε μια σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η ερμηνεύτρια και κόρη του πολιτικού Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνα Βουλγαράκη μιλώντας στο περιοδικό της #Vogue.

Η νεαρή μουσικός, η οποία αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο είναι μόνη της στην προσωπική της ζωή, παραδέχτηκε πως στο παρελθόν υπήρξε σε διάφορες κακοποιητικές σχέσεις. Μια από αυτές μάλιστα έφτασε στα επίπεδα της σωματικής κακοποίησης γεγονός που την ταρακούνησε και την έκανε να αλλάξει τρόπο σκέψης.

«Το πιο ακραίο πράγμα που μου έχει συμβεί στον έρωτα είναι η σωματική κακοποίηση και δεν κατάλαβα καν πως έγινε. Ερωτεύτηκα πολύ και δεν το πρόλαβα. Όμως, δεν κατηγορώ τον έρωτα γι’ αυτό. Δεν τον έχω “νομιμοποιήσει” ως υπαίτιο αλλά είμαι πολύ προσεκτική από τότε. Γιατί, αυτό που λένε ισχύει: αν μια γυναίκα έλξει μια φορά κακοποιητικό σύντροφο – με την έννοια της αλληλεπίδρασης που έχει και η ίδια σε αυτό – είναι εύκολο να συνεχίσει να το κάνει στο διηνεκές. 

Όσο πιο πολύ μπαίνεις στο σκοτάδι, τόσο πιο πολύ γίνεσαι ένα με αυτό και χάνεις το μέτρο. Στα πρώτα χρόνια οι σχέσεις μου ήταν κακοποιητικές και αυτό κλιμακωνόταν. Άρχισε με ψυχική κακοποίηση και έφτασε στη σωματική που αυτό είναι το χειρότερο. Εκεί άρχισα να μαθαίνω τι δεν είναι αγάπη…. Η σωματική βία σίγουρα δεν είναι αγάπη. Ευτυχώς έφυγα γρήγορα. Συνέβη 2-3 φορές μέσα σε ένα δίμηνο και μου έγινε σαφές ότι έπρεπε να φύγω» εξομολογήθηκε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

4329847674268336 ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας