H απάντηση της Σοφίας Βόσσου στον αρραβωνιαστικό - κρατούμενο, της κόρη της

Τα σχόλια της Σοφίας Βόσσου στην ανάρτηση του Βασίλη Δημάκη, που αρραβωνιάστηκε την κόρη της - H ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η αποκάλυψη που έκανε η Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου ότι αρραβωνιάστηκε με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού Βασίλη Δημάκη αναμφισβήτητα αποτέλεσε έκπληξη για όλους.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε κρατούμενο μέσα στις φυλακές Κορυδαλού - Ποιος είναι ο Βασίλης Δημάκης;

 

Ο Βασίλης Δημάκης, όπως τον αποκαλούν, έχει καταδικαστεί σε 44 χρόνια φυλάκισης για παράνομη οπλοκατοχή, ληστείες και πλαστογραφία. Αυτά όμως δε στάθηκαν ικανά στο να αποτρέψουν να αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνον και την Ερασμία Μάνου ένας μεγάλος έρωτας που οδηγήθηκε σε αρραβώνα με τη σύμφωνη μάλιστα γνώμη και της Σοφίας Βόσσου με την οποία όπως αποκάλυψε η κόρη της έχουν αρκετά καλή σχέση.

Η καλή σχέση της Σοφίας Βόσσου με τον κρατούμενο αρραβωνιαστικό της κόρης της επιβεβαιώνεται και από τα σχόλια που έχουν ανταλλάξει οι δυο τους στο facebook.

 

Λίγες ώρες αφού κυκλοφόρησε η είδηση, η Ερασμία Μάνου με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Τρίτης 20/9, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι της έστειλαν τις ευχές τους, αλλά να απαντήσει και στους επικριτές της.

Η ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου

«Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους σας για τη στήριξη και την αγάπη. Οι κοινωνίες θα αλλάξουν μόνο από ανθρώπους σαν εσάς που μπήκατε στον κόπο να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης, γνωστούς και αγνώστους. Σαν όλους εσάς που έχετε μάθει να ζείτε κάθε στιγμή όπως της αξίζει, σαν όλους εσάς που βλέπετε το φως στο σκοτάδι, σαν όλους εσάς που νιώθετε και ενσυναισθάνεστε.

Βλέπετε, στη ζωή μου ακολουθούσα πάντα την καρδιά και το ένστικτο μου και αυτή τη φορά συμβαδίζουν χέρι – χέρι . Δεν ζήτησα συμβουλές, ούτε ευχές από κανέναν, θέλησα μόνο να ακουστεί η αλήθεια μου, η αλήθεια μας. Όσοι τρομάζουν με την αλήθεια ,

δικό τους πρόβλημα! Ο Βασίλης, εγώ και ο κοινός μας κύκλος λατρεμένων ανθρώπων, χαμογελάμε καθημερινά, νιώθουμε ευλογημένοι και ονειρευόμαστε το παρακάτω μας με αγάπη και συντροφικότητα. Δύσκολες λέξεις αλλά δεν πειράζει…

Εύχομαι αυτή η ιστορία να γίνει η αφορμή να τις κατανοήσουν κάποιοι, άλλοι να τις τολμήσουν χωρίς φόβο κι άλλοι να καταλάβουν πως μεγαλύτερη υπερηφάνεια από το να λέγεσαι άνθρωπος και να μπορείς να αγαπάς ειλικρινά και ξάστερα κόντρα στα πάντα σχεδόν, δεν υπάρχει! Σας ευχαριστώ θερμά όλους και πάλι. Στέλνω αγάπη και αγκαλιά…».

 

 
 
 

Ποιός είναι ο Βασίλης Δημάκης, κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, που αρραβωνιάστηκε η κόρη της Βόσσου;

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»