Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Υποδέχθηκε τον πατέρα του, στο σπίτι, μετά από ένα μήνα μάχης με τον κορωνοϊό!

  12/04/2021 09:10
Υποδέχθηκε τον πατέρα του, στο σπίτι, μετά από ένα μήνα μάχης με τον κορωνοϊό!

Υποδέχθηκε τον πατέρα του, στο σπίτι, μετά από ένα μήνα μάχης με τον κορωνοϊό!

  12/04/2021 09:10

Μετά από μία βδομάδα διασωληνωμένος και σε καταστολή στην εντατική, επέστρεψε νικητής στο σπίτι ο πατέρας του Τάσου Τρύφωνος! Το μήνυμα του για τους αρνητές του κορωνοϊού «Ας μιλήσουν με κάποιον που το πέρασε στην εντατική ή ας δουν τι γίνεται στα νοσοκομεία»
Με μια φωτογραφία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ήρωες νοσηλευτές και γιατρούς της ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας και το νοσοκομείο αναφοράς στην Αμμόχωστο, ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχθηκε τον πατέρα του, Νάκη, ξανά στο σπίτι, μετά από ένα μήνα μάχης με τον κορωνοϊό!
Δείτε όσα έγραψε συγκινημένος:  

«Πρώτη Κυριακή πίσω στο σπίτι !!! Ο Νάκης (πατέρας μου) επέστρεψε σπίτι μετά από συνολικά ένα μήνα στα νοσοκομεία με κορωνοιό - μια εβδομάδα ήταν διασωληνωμένος και σε καταστολή στην εντατική του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας και μετά στο νοσοκομείο αναφοράς στην Αμμόχωστο.

Θέλει να ανεβάσω αυτή την ανάρτηση για να ευχαριστήσει δημόσια τους ΗΡΩΕΣ νοσηλευτές και γιατρούς της ΜΕΘ2 του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας, του νοσοκομείου αναφοράς στην Αμμόχωστο και την διευθύντρια του νοσοκομείου κυρία Αμαλία Χατζηγιάννη που του έσωσαν τη ζωή.

Θέλει επίσης να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι ενδιαφερθήκατε και στέλνατε μηνύματα για την κατάσταση την υγείας του. Α, έχει κι ένα μήνυμα για τους αρνητές του κορωνοϊού «ας μιλήσουν με κάποιον που το πέρασε στην εντατική ή ας δουν τι γίνεται στα νοσοκομεία»... #thankyou #backtothehouse #covid_19 #health #doctors #hospitals #father»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας