powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για τον Καπουτζίδη & την διακοπή της συνεργασίας τους

 

 

«Έκλαψα και ανέβασα πίεση… Στεναχωρέθηκα και δεν κατάλαβα τον λόγο που δεν προχώρησε... Εγώ το θεωρώ δυσφήμιση για μένα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Γερασιμίδου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, το κίνημα #metoo, αλλά δεν μπορούμε να βγάζουμε το συμπέρασμα ότι όλο το θέατρο είναι βόθρος. Επίσης, αναφέρθηκε στην συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη που διακόπηκε πριν καλά – καλά ξεκινήσει. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Στεναχωρέθηκα πολύ και δεν κατάλαβα τον λόγο που δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Μην πούμε όμως κάτι άλλο, σας παρακαλώ πολύ», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

«Δεν θέλω άλλο… Έπρεπε να μιλήσω την ώρα που μίλησα γιατί έπρεπε να πω ότι δεν φεύγω επεισοδιακά από καμία δουλειά. Ποτέ. Μέχρι εκεί… Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί είχα πει το «ναι» από τον περασμένο Γενάρη» πρόσθεσε η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή.

«Εγώ θεωρώ δυσφήμιση για μένα να βγουν λίγο πριν τα γυρίσματα και να πουν ότι έφυγα επεισοδιακά από τη δουλειά. Δεν έχω φύγει ποτέ» δήλωσε η Ελένη Γερασιμίδου. «Δεν πειράζει… Και έκλαψα και ανέβασα και πίεση… Τελείωσε το σίριαλ και τελείωσε πολύ πιο γρήγορα από όσο μου ζητούσαν εμένα να κάνω».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

;