«Λέει ψέματα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με διασύρει δημόσια, θα κινηθώ νομικά»

 

 

Χείμαρρος ο Ορφέας Παπαδόπουλος για όσα ακούστηκαν για εκείνον από τον Κύπριο παραγωγό «Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά που λέει» - Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Δεν είμαι πολύ καλά οικονομικά, κάνω τρεις δουλειές για να βγάλω τα προς το ζην» - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ζήτησε συγγνώμη δημόσια

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος βρέθηκε την Παρασκευή στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» προκειμένου να τοποθετηθεί στα όσα δήλωσε, μια μέρα νωρίτερα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. «Τον παρακαλέσαμε να εμβολιαστεί και από ότι ξέρω δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Στη συνέχεια όμως κόλλησε και έθεσε σε κίνδυνο όλο τον θίασο για να μείνει άνεργος το καλοκαίρι. Είναι ανεύθυνο» τόνισε χαρακτηριστικά ο μουσικός και παραγωγός.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου «δίνει στεγνά» on air ανεμβολίαστους ηθοποιούς - Καταπέλτης ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μετά την αποκάλυψη του

 

Έτσι, λοιπόν, ο Ορφέας Παπαδόπουλος απασφάλισε κατά του Μαυρίκιου Μαυρικίου και είπε με σαφήνεια την δική του αλήθεια. Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φυσικά και λέει ψέματα. Όλο είναι ένα ψέμα για αυτό και σοκαρίστηκα πολύ. Στην αρχή στεναχωρήθηκα αλλά στη συνέχεια σοκαρίστηκα. Για το πως ένας άνθρωπος, ενώ είχαμε μια ομαλή συνεργασία, βγαίνει και λέει τέτοια ψέματα για μένα και με διασύρει δημόσια. Επίσης, δεν υπάρχει ταυτόχρονα κανένας έλεγχος από ένα μεγάλο κανάλι όπως το δικό σας ώστε τουλάχιστον να ενημερωθώ για να δώσω την άδεια να παιχτούν τα προσωπικά μου δεδομένα».

«Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά που λέει. Δεν έχω αντικατασταθεί σε καμία παράσταση, δεν έχει αναγκαστεί να ακυρώσει καμία παράσταση εξαιτίας μου, αρνητής δεν δήλωσα ποτέ αλλά και εάν δήλωσα είναι δικαίωμα μου και δεν έχει κανένα δικαίωμα να το πει δημόσια. Πριν κολλήσω κορωνοϊό είχαμε να κάνουμε παράσταση για περισσότερο από μια εβδομάδα, κολλάω, μένω για δεκατέσσερις ημέρες σε καραντίνα και μια παράσταση που ήταν να γίνει μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο αναβλήθηκε λόγω του τριήμερου πένθους για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη. Μεταφέρθηκε, λοιπόν, για την 1η Οκτώβρη στην οποία και ήμουν κανονικά. Είναι λίγο τρελό όλο αυτό που γίνεται, είναι τρελά όλα αυτά που άκουσα».

«Αν δεν μου ζητήσει συγγνώμη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θα κινηθώ νομικά» ξεκαθάρισε, επίσης, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στα λεγόμενα του.

 

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης φιλοξενήθηκε στο πλατό του «Πρωινού» και μίλησε για το γεγονός ότι αυτή την περίοδο δεν δουλεύει στο θέατρο, αλλά κάνει τρεις διαφορετικές δουλειές για τα “προς το ζην” και το ότι δεν χτύπησε το τηλέφωνό του για να δεχτεί προτάσεις μετά τα όσα αποκάλυψε στο πλαίσιο του #metoo.

«Δεν βρίσκομαι στο θέατρο αυτή τη στιγμή. Έτσι κι εγώ, όπως και άλλοι άνθρωποι αναγκάστηκαν λόγω συνθηκών να αλλάξουν για λίγο τη ρώτα τους – για κάποιο διάστημα ελπίζω- να προσπαθήσουν να βγάλουν τα προς το ζην. Εργάζομαι σε άλλο κομμάτι, σε δύο τρεις δουλειές. Δεν θα ήθελα να αναφέρω. Δεν ήθελα να γίνει, αλλά επειδή η δουλειά δεν είναι ντροπή και δεν είμαστε μόνο οι ηθοποιοί που βρεθήκαμε σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, είναι πολλοί άνθρωποι, πρέπει να προσαρμοστούμε και έπρεπε να προσαρμοστώ κι εγώ, γιατί έχω οικογένεια.

Δεν είναι εύκολο στη δική μου κατάσταση, που είμαι αναγνωρίσιμος, να με δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες» είπε αρχικά ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

«Πολλές φορές βρίσκεις μεγαλύτερη υγεία σε χώρους “λέρωμένους”, όπως π.χ. σε οικοδομή, ή βενζινάδικο, παρά σε έναν χώρο που έχει λάμψη και κρύβει κάτω από το χαλί πολλή σκόνη» συνέχισε ο ηθοποιός.

Ο Λεωνίδας εξομολογήθηκε ότι «δεν μπορώ να ζητήσω εγώ από τους ανθρώπους να με πάρουν σε μία παράσταση. Μετά από όλη αυτή την κατάσταση με το #metoo, ερχόμενος και εδώ πέρα και λέγοντας κάποια πράγματα χωρίς να πω ονόματα. Υπήρξαν αντιδράσεις γιατί ήξερα πολλά πράγματα που είχα πει κι εδώ, είχα βιώσει καταστάσεις και όταν δεν μιλάω με ονόματα και λέω, σκέφτονται ότι “γιατί να τον έχουμε; Δεν θέλουμε προβλήματα, άσε μη γίνει τίποτα και το πει”.

Στον λόγο της τιμής μου δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο. Μην σας κάνει εντύπωση, αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν ήθελα να χτυπήσω εγώ κάποιες πόρτες, δεν το έχω κάνει ποτέ. Δυσκολεύομαι, όχι ότι είναι κακό. Δεν υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι, γιατί εγώ μέχρι τώρα, ήμουν τυχερός στο ότι μου έκαναν προτάσεις. Από ένα σημείο και μετά, ίσως να πρέπει να κινηθώ κι εγώ. Δεν έχω παρέες και φίλους από τον χώρο.

Δεν είμαι πολύ καλά οικονομικά. Είναι ένα μέρος της δοκιμασίας μου. Δεν θα έκανα υποχώρηση για ένα ριάλιτι. Δεν θα ήταν ωραίο για εμένα και τη στάση μου, να πάω κατά ανάγκην να χρησιμοποιήσω τη δυσκολία μου και να βγάλω κάποια χρήματα. Ευτυχώς με έχει βοηθήσει η μάσκα στην άλλη δουλειά που κάνω τώρα. Από ένα σημείο ζήτησα να τη φοράω. Ντρέπομαι γιατί ο άλλος έχει τη διάθεση να σου πει “α, είσαι αυτός” και χάνεις πολλή ενέργεια. Η μητέρα μου με έχει βοηθήσει σε ένα σημείο οικονομικά και την ευχαριστώ γι’ αυτό»

«Είναι ένα γεγονός που έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου. Δεν ήμουν εμβολιασμένος τότε, είχα καλή διάθεση να κάνω το εμβόλιο και… να βρεθώ σε αυτή την παράσταση. Εγώ αποχώρησα από τη δεύτερη μέρα της ανάγνωσης γιατί υπήρξε μια συμπεριφορά και κάποια λόγια όταν ρώτησα ποιο είναι το πρόγραμμα των προβών για να κανονίσω με την άλλη μου δουλειά. Τους ενόχλησε που θα κάνω άλλη δουλειά που δεν έχει καμία θεατρική υπόσταση».

Σε αυτό το σημείο, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό παράθυρο και απάντησε σχετικά: «Μιλήσαμε με τον Λεωνίδα αρκετά, κατάλαβα πάρα πολλά πράγματα. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση να στεναχωρήσω τον οποιονδήποτε. Πραγματικά του ζητώ συγγνώμη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party