«Μου είπε: Μη μιλάς, κάνε ότι σου πω γιατί αλλιώς θα σε σφάξω. Τρομοκρατήθηκα»

 

 

Τρόμος για την Διονυσία Κουκίου – Κουκουλοφόροι της πήραν χρυσαφικά και 11.000 ευρώ - Ποια είναι η πρώην Σταρ Ελλάς; Οι πολυσυζητημένες σχέσεις με τον Τάσο Μπερδέση, Γιάννη Σπαλιάρα και τον «βασιλιά των τσιγγάνων»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Θύμα ληστείας έπεσε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, 17 Νοεμβρίου, η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου. Άγνωστοι της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της στη Γλυφάδα.  

Όλα έγιναν στις 06:30 το πρωί, όταν η Διονυσία Κουκίου έβγαινε από το σπίτι της, στη Γλυφάδα, και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό της.

Δεν μπορούσε να φανταστεί πως τρεις άγνωστοι άνδρες θα της είχαν στήσει καρτέρι. Την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της, την απείλησαν και την ανάγκασαν να τους οδηγήσει μέσα στο σπίτι της. 

«Ήταν από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει στη ζωή μου. Είμαι άυπνη και φοβήθηκα πάρα πολύ. Πηγαίνω πάλι για να καταθέσω στην αστυνομία», λέει η πρώην σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου, λίγες ώρες αφού έπεσε θύμα ληστείας έξω από το σπίτι της στη Γλυφάδα.

Όπως κατήγγειλε η Διονυσία Κουκίου, οι τρεις κουκουλοφόροι την απείλησαν ότι θα τη χτυπήσουν, υποχρεώνοντάς την έτσι να τους ανοίξει για να μπουν στο σπίτι.

Για να μην της κάνουν κακό, τους αποκάλυψε που είχε χρήματα και κοσμήματα. Σύμφωνα με την καταγγελία της, οι δράστες της πήραν 11.000 ευρώ και χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Θεοδόσης Πάνου στην Τατιάνα Στεφανίδου, οι Αρχές έχουν βγάλει συμπέρασμα ότι η ενέργεια ήταν στοχευμένη. Οι κουκουλοφόροι, δηλαδή, φαίνεται ότι γνώριζαν πως η Διονυσία Κουκίου έμενε στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και τις κινήσεις της (όπως π.χ. τι ώρα πήγαινε στη δουλειά της).

 

Στο σπίτι της στην Γλυφάδα επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης η Διονυσία Κουκίου μετά την συμπληρωματική κατάθεση για την ληστεία που της προκάλεσε τρόμο, όταν τρεις άνδρες της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, οι δράστες της άρπαξαν μετρητά αλλά και χρυσαφικά υψηλής αξίας. Η Διονυσία Κουκίου επέστρεψε στο σπίτι της στην Γλυφάδα με φωτογράφους και δημοσιογράφους να βρίσκονται εκεί περιμένοντας τις δηλώσεις της για την ληστεία που της προκάλεσε τρόμο.

 

«Μπήκα στο αυτοκίνητό μου, κοίταξα δεξιά – αριστερά, δεν υπήρχε κάτι και την ώρα που πήγα να τραβήξω την πόρτα για να κλείσει βρέθηκε κάποιος από πάνω μου. Μου είπε: Μη μιλάς, κάνε ότι σου πω γιατί αλλιώς θα σε σφάξω» δήλωσε κατά την επιστροφή της στο σπίτι στην Γλυφάδα.

Η Διονυσία Κουκίου ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης καθώς ξεκινούσε να πάει στη δουλειά της και στο κέντρο αισθητικής το οποίο διατηρεί. 

Δες παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις της Διονυσίας Κουκίου:

 

Τη Διονυσία Κουκίου τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2008 τότε που κυνηγώντας το όνειρό της για μια καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, συμμετείχε στα εθνικά καλλιστεία ομορφιάς καταφέρνοντας να κερδίσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. 

Το μόντελινκ και η δημοσιότητα

Η ομορφιά της Διονυσίας Κουκίου κατάφερε να στρέψει πάνω της όλα τα φλας και πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή της. Η ίδια έδειχνε να προχωρά με σταθερά βήματα στον χώρο της μόδας συμμετέχοντας σε διάφορες επιδείξεις και καμπάνιες μακριά όμως από την οικογένειά της που βρισκόταν στην Πάτρα.

 

 

Η Διονυσία Κουκίου και ο Τάσος Μπερδέσης

Το 2013 θα βρεθεί στο επίκεντρο, καθώς ο τότε σύντροφός της Τάσος Μπερδέσης είχα κατηγορηθεί για υπόθαλψη εγκληματία. Τότε και οι δυο είχαν βρεθεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μιλώντας για το συγκεκριμένο συμβάν είχε πει: «Ζω στην Αθήνα με την αδελφή μου. Η οικογένειά μου ζει στην Πάτρα. Ήμασταν σε προετοιμασία για το γάμο της και μπαινόβγαινε στο σπίτι κόσμος. Η Πάτρα είναι μια μικρή κοινωνία. Η κοπέλα του παιδιού που φέρεται ότι έκανε τη δολοφονία είναι φίλη μου. Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Με βοηθούσε να ετοιμάσω το γάμο της αδελφής μου. Και μου είπε ότι έρχεται ο σύντροφος της. Την ώρα που πήγαν να φύγουν έγινε η έφοδος στο σπίτι μας. Μάλιστα ο Τάσος είχε πάει για ύπνο. Μας χτύπησαν την πόρτα και είπαν αστυνομία».

Το 2014 και ενώ ετοιμαζόντουσαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Διονυσία Κουκίου και ο Τάσος Μπερδέσης – που την περασμένη άνοιξη δολοφονήθηκε- χώρισαν με τον ίδιο ωστόσο τότε να δηλώνει πως η πρώην Σταρ Ελλάς είναι για εκείνον η γυναίκα της ζωής του. 

 Η Διονυσία Κουκίου και ο Γιάννης Σπαλιάρας το 2019

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, η Διονυσία Κουκίου θα συνάψει έναν σύντομο δεσμό με τον Γιάννη Σπαλιάρα, ενώ το 2018 θα μπει στη ζωή της ο επιχειρηματίας Μάρκος Βιλανάκης ή αλλιώς ο “βασιλιάς των τσιγγάνων“. 

Η Διονυσία Κουκίου και ο «βασιλιάς των τσιγγάνων»

Η Διονυσία Κουκίου και ο «βασιλιάς των τσιγγάνων»ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα μετά τη γνωριμία τους στη Θεσσαλονίκη μέσω κοινών γνωστών. Ακολούθησαν ταξίδια και επισκέψεις σε καλά εστιατόρια, ενώ πολλές φορές η Διονυσία ταξίδευε στην ιδιαίτερη πατρίδα του «βασιλιά των τσιγγάνων».

Το πρώην μοντέλο είχε πλέον ανοίξει τις δικές της επιχειρήσεις διατηρώντας δυο κέντρα αισθητικής στην Πάτρα, ενώ ο σύντροφός της πηγαινοερχόταν από την Αθήνα στη Λάρισα λόγω των δικών του επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Για αρκετό καιρό ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο σπίτι στη Γλυφάδα κάνοντας όνειρα και σχέδια για το μέλλον, με πολλούς να πιστεύουν πως η στιγμή που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας δε θα αργήσει. Τα πράγματα όμως τελικά εξελίχθηκαν διαφορετικά αφού το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να χωρίσουν με την ίδια να επικεντρώνεται στις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Διονυσία Κουκίου κατά κάποιον τρόπο βρέθηκε ξανά στα φώτα της δημοιότητας. Ο πρώην σύντροφός της, Τάσος Μπερδέσης δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το γυμναστήριο του στη Βάρη και το σοκ από την απώλειά του ήταν μεγάλο για εκείνη.

Η Διονυσία Κουκίου τους τελευταίους μήνες είχε κάνει focus στα επαγγελματικά της, καθώς είναι beauty ambassador διατηρώντας το δικό της κατάστημα. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα