Ο Μουτσινάς δεν απάντησε στoν Καπουτζίδη - Του απάντησε σύσσωμη η τηλεόραση

 

«Να σταματήσουμε να κουνάμε το δάχτυλο: αυτό είναι σωστό, αυτό είναι λάθος»,«Να σταματήσει ο φασισμός του "πρέπει να κάνετε αυτό". Θα κάνει ο καθένας ό,τι του αρέσει», «Δεν γίνεται να μας στερήσει κανείς την ελευθερία να μην μας αρέσει κάτι. Θα κάνω χιούμορ όπως μου αρέσει, σε όποιον δεν αρέσει, μην ακούει»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Νίκος Μουτσινάς συζητήθηκαν αρκετά, μετά από δήλωση και στη συνέχεια ανάρτηση που έκανε ο πρώτος αφήνοντας υπονοούμενο για τον δεύτερο. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν απάντησε ποτέ. Το μόνο στιγμιότυπο που ίσως θεωρηθεί υπονοούμενο και αυτό με πολύ μεγάλη επιφύλαξη, είναι: «Σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη, μπορεί να μην είναι γνωστό…»

 

Στο «Happy Day»: O Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε τη δική του άποψη. Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε τα εξής: 

«Σε ένα 80% των απόψεών του συμφωνώ. Προσπαθούν κάποιοι να μας θέσουν μια καινούρια κοινωνική επιταγή που λέει «απαγορεύεται το δεν μου αρέσει». Δεν γίνεται Γιώργο μου να απαγορεύεται το «δεν μου αρέσει», γιατί ταυτόχρονα, αν απαγορεύεται το «δεν μου αρέσει» απαγορεύεται και το «μου αρέσει». Άρα, μια ισοπέδωση.

Δεν γίνεται να μην επιλέγεις σαν ανθρώπινο ον τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει. Και δεν γίνεται να μας στερήσει κανείς την ελευθερία να μην μας αρέσει κάτι. Θα κάνω χιούμορ όπως μου αρέσει, γιατί έχω την ελευθερία να κάνω χιούμορ να εκφραστώ σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει, μην ακούει.

Ακούω από κάποιους παρουσιαστές «δεν κρίνουμε». Δεν γίνεται να μην κρίνουμε. Κρίνω τι μου αρέσει, κρίνω ότι δεν μου αρέσει.

Θέλω να πω στον Γιώργο Καπουτζίδη ότι υπάρχουν κοινωνικές επιταγές. Δεν μπορώ να πάω, ας πούμε, σε μια κηδεία με σορτς τη θάλασσας και εμπριμέ πουκάμισο Χαβάη. Θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι και θα είναι κηδεία. Δεν μπορώ να ντυθώ πιγκουίνος και να βγω έξω να κυκλοφορήσω, να πάω στην αγορά για ψώνια. Σε προσκλήσεις δεν μας λένε «βραδινό ένδυμα»;

Η τηλεόραση έχει κανόνες. Οι άνθρωποι που εμφανίζονται στην τηλεόραση, οφείλουν να είναι κάπως. Αυτό αν δεν το έχει μάθει ο Γιώργος Καπουτζίδης που έχει κάνει τόσα χρόνια τηλεόραση, τι να πω; Δεν μπορούμε να εμφανιζόμαστε όπως θέλουμε και όπως μας καπνίσει και να μη δημιουργηθεί κανένα σχόλιο, γιατί μπαίνουμε στο σαλόνι του άλλου.

Δεν μπορεί να μου απαγορεύεις να μη μου αρέσει το ρούχο σου, αλλά εσύ να μου επιβάλεις ποιος είναι ο τρόπος που σου αρέσει εσένα. Αν ο κύριος Καπουτζίδης ενοχλείται με τον τρόπο κάποιου είναι παραπάνω ενοχλητικό από το να μην του αρέσει το ντύσιμό μου σήμερα. Μα ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε για τον τρόπο του καθενός. Να σταματήσει ο φασισμός του «πρέπει να κάνετε αυτό». Θα κάνει ο καθένας ό,τι του αρέσει».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, είπε από την πλευρά της: «Εγώ το πάω στις δουλειές του Γιώργου Καπουτζίδη που είχαν τεράστια επιτυχία και μεγάλη αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό. Μέσα από τις δουλειές του και το κείμενό του σχολιάζει και σατιρίζει κάποιες προσωπικότητες. Η «Αμαλία» στο «Παρά Πέντε» με το «νι» και το «λι» θα έπρεπε οι γυναίκες στην Πάτρα και τον Πύργο που το χρησιμοποιούν θα έπρεπε να βγουν να διαμαρτυρηθούν; Να σταματήσουμε να κουνάμε το δάχτυλο: αυτό είναι σωστό, αυτό είναι λάθος».

 

Στο «Πρωινό»: «Αυτό το πράγμα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Ξέρω ότι είναι κάτι από το οποίο θέλω να μείνω απ’ έξω και προσπαθώ να μείνω απ’ έξω. Και έχω αποφασίσει μάλιστα το 2022 να κλείσω εντελώς τα social media μου. Πρέπει να βρω τη σωστή ημερομηνία για να το κάνω αλλά θα το κάνω και αυτό, έτσι για να δω πώς είναι. Νιώθω πάντως ότι όλο αυτό το πράγμα το διδασκόμαστε. Κανένας δεν έρχεται με μίσος και κανένας δεν έχει μέσα του το γονίδιο του να κοροϊδέψει κάποιον. Μας το μαθαίνουν.

Τα social media στο μαθαίνουν σίγουρα, η τηλεόραση έχει και αυτή το μερίδιό της και νομίζω επίσης ότι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω κάποιον για να γελάσουμε” είναι μία κουλτούρα που υπάρχει στην Ελλάδα εξαιρετικά έντονα. Και δεν διαμαρτύρεται σχεδόν κανείς γι’ αυτό. Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο, για να γελάσουμε”.

Από εκεί και πέρα όμως, είναι δική σου αποκλειστικά και μόνο επιλογή το να μπεις στο instagram κάποιου και να του ευχηθείς θάνατο, δεν σε βάζει κανένας άλλος. Γιατί επιλέγεις να το κάνεις είναι δικό σου θέμα και από τη στιγμή που το έκανες, νομίζω ότι πρέπει να πας να δεις έναν γιατρό. Η στιγμή που μπαίνεις στο instagram κάποιου και του λες “Ψόφα”, πρέπει να καταλάβεις ότι είναι μία πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή σου. Είναι η στιγμή που πρέπει να σκεφτείς, “Κάτι δεν πάει καλά μέσα μου”. Πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες όσων κάνουμε και προσωπικά φροντίζω πάντα να αναλαμβάνω την ευθύνη όσων κάνω».

Στο «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ο Μουτσινάς κάνει αυτή την πλάκα. Δεν θεωρώ όμως ότι ο Μουτσινάς έχει κακές προθέσεις. Ίσως και αυτός να πρέπει να προσαρμοστεί».

Ο Βαγγελής Περρής πήρε σαφή θέση υπέρ του Γιώργου Καπουτζίδη και δήλωσε τα εξής: «Πριν από 10-15 χρόνια ήταν διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε εμείς τον κόσμο. Έχουμε αλλάξει. Ενώ όλα τα πράγματα γύρω μας αλλάζουν με ορμη, εμείς εξακολουθούμε να κάνουμε χιούμορ βλέποντας κάποιες κυρίες που βγαίνουν στην Κω. Φυσικά συμφωνώ με τον Καπουτζίδη. Εδώ και πολύ καιρό δεν είναι να σχολιάζεις τα ρούχα κανενός και ειδικά όταν το κάνεις αυτό δείχνοντας με το δάχτυλο για να προκαλέσεις το γέλιο στους υπόλοιπους και να τους κάνει συμμέτοχους. Νομίζω είναι ένα λάθος. Καιρός είναι να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το χιούμορ και τη σάτιρα».

 

Την έμμεση απάντηση του Νίκου Μουτσινά στον Γιώργο Καπουτζίδη μετά τις δηλώσεις του δεύτερου σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 16 Νοεμβρίου στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής. «Σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη, μπορεί να μην είναι γνωστό…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Οι δύο άνδρες διαφώνησαν για το αν θα έπρεπε να τοποθετηθεί ή όχι ο Νίκος Μουτσινάς. «Η άποψη η δική μου είναι όταν υπάρχει ένα θέμα μπορούμε να το συζητήσουμε και θα πρέπει να πάρουν θέση οι πρωταγωνιστές. Έχει τεθεί ένα πολύ ουσιαστικό θέμα από τον Γιώργο Καπουτζίδη, τη γελιοποίηση και κατά πόσο έχουμε δικαίωμα να σχολιάζουμε κάποιον για την εμφάνισή του. Σε αυτό ανέφερε αμέσως –στη νέα του ανάρτηση– τον Νίκο Μουτσινά.

Νομίζω ότι είναι λογικό αντί να απαντάς, μέσω κάποιων ανθρώπων που εμπιστεύεσαι ή μέσω υπονοουμένων, να παίρνεις μία θέση και να λες “όχι εγώ επιμένω γιατί είναι αυτό σωστό” ή “έχω κάνει λάθος”» είπε ο Βαγγέλης Περρής. Τα λεγόμενά του, όμως, έφεραν την έντονη αντίρρηση του Γιώργου Λιάγκα.

«Τι λες τώρα; Ο συμπαθέστατος Γιώργος Καπουτζίδης με ποια λογική όταν θέτει ένα θέμα-και καλά κάνει και το θέτει-θα πρέπει ο Μουτσινάς να απαντήσει; Επειδή ο Καπουτζίδης του ήρθε να το πει και καλά έκανε, εγώ συμφωνώ, θα πρέπει να απαντήσει ο Μουτσινάς; Τι είναι ο Μουτσινάς;» είπε ο παρουσιαστής.

«Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν πρωταγωνίστρια σε αστεία στιγμιότυπα» ανταπάντησε ο Βαγγέλης Περρής, φέρνοντας ως παράδειγμα τη γνωστή παρουσιάστρια.

«Η Μαρία Μπεκατώρου την ανέδειξε ο Μουτσινάς που έκανε πλάκα. Πλάκα έκαναν! Δεν έλεγε ο Μουτσινάς ότι η Μπεκατώρου είναι η Ντε Τζένερις. Δεν την παρουσίαζε σαν την Όπρα. Άλλη εκπομπή βλέπαμε τότε. Εσύ καταλάβαινες ότι την έπαιρναν ως σπουδαία παρουσιάστρια» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Στην «Super Κατερίνα»: H Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε ξεκάθαρα υπέρ του Νίκου Μουτσινά.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Τον Γιώργο τον αγαπάω πάρα πολύ, τον σέβομαι, είναι τεράστιο ταλέντο με απίστευτες ευαισθησίες. Νομίζω είναι πολύ άδικος για τον Νίκο. Πόσα ταλέντα έχει αναδείξει από τοπικά κανάλια, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ποτέ δεν γινόταν καμία κριτική με κακία και αν καμιά φορά κάτι ξέφευγε, ζητάει πάντα συγγνώμη. Πολλά πρόσωπα από τα οποία σχολίαζε, όλα του έστελναν δώρα. Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στην κοροϊδία και τη σάτιρα.»

 

Η παρουσιάστρια που είναι και πολύ καλή του φίλη θέλοντας να τον υποστηρίξει είπε πως αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς δεν είναι bullying φέρνοντας σε αντιδιαστολή τα όσα γράφονται και λέγονται για την ίδια.

«Bullying δεν είναι αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς αλλά αυτό που έχω δεχτεί εγώ που μου λένε “πως είσαι έτσι μωρή και βγαίνεις με τις τρέσες και τις βλεφαρίδες ενώ είσαι μια παρουσιάστρια” και αυτή τη στιγμή κλείνω 18 χρόνια στο χώρο, είμαι 36 και δουλεύω από τα 18 μου. Όλοι μένουν στη βλεφαρίδα ή τις πλαστικές και με σχολιάζουν κυρίες που δεν έχουν κάνει πλαστικές»

 

Στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα»:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων